Készülj fel, hogy a barom állatok 18ban is győznek:)))) Hiába lenne még akár 50 időközi is, akkor sem csökkenne a fidesz tetemes fölénye:)))) Hiába ünnepel pl. a zemeszpé, nem a szocik győztek!!!! Ettől e fillérrel nem lesz több pénzük úgy, hogy költözhetnek:DDD A dknak sem lesz btöbb pénze új gitárokra:DDDD
a trafikosztásról elhíresült szekszárdi fideszes polgármester közvetett tulajdonában lévő cég vett meg, és tulajdonol azóta is. ... Az eladás furcsasága volt, hogy a busztársaság, amely ráadásnak még nagylelkű engedményt is adott a teljes vételár befizetésére, szinte azonnal visszabérelte a telephelyet.
"Ne feledjük az EU lakosságának egy része (főleg délen és keleten) kiábrándult az EU-ból (bevándorlók, munkanélküliség stb.) És az EU - ban csalódottak aránya egyre nő. Erre példa Görögország (Sziriza), "veszélyben van" Spanyolország is"
Ez szépen hangzik, de ha valaki azt képzeli, hogy bárki Oroszországba vágyna az EU-ból (pláne kelet Európából) az nagyon gyermeteg.
Komolyan hiszed hogy az az Európai akinek épp az a baja, hogy 1, csökkenteni kell a szociális kiadásokat 2, Nem lett Nyugati életszínvonala azonnal az majd a SZEGÉNYEBB, VESZELYESEBB Oroszhonba vagyik?!
Komolyan azt hiszed hogy akinek a bevándorlókkal van baja (mind elvileg, mind szociálisan, mind közbiztonságilag), az majd pont az egy fő bevándorló, minden csak nem biztonságos, oroszokhoz akar menni?
Én csak azért írtam le, mert az egyik ismerősöm egy hasonló eset miatt kapott munkakönyv jutalmat nemrég... A volt munkahelyének egy fontos partnere jelezte nem tetszését, amiért a dolgozójuk egy hasonló dolgot linkelt be a saját közösségi oldalán. És a fontos partner fontosabb volt a cég számára.... De ez rajta már nem segít, és bízik benne, hogy nem terveznek további lépéseket ellene az "ügy" miatt.... Hihetetlen, hogy ez megtörténhet 2015.-ben.
Bár a munkaszerződésben benne voltak, hogy óvatosan mozogjanak a különféle közösségi oldalakon. Fénykép, név a saját oldalán, meg egy link, és ugrott a munkahely.....
Soha nem lehet tudni, hogy ki akar valakivel nagyon kiszúrni....., vagy ki tudott bejutni a helyére a fontos partner kérésére.... (mert az "utódja" így jutott be a helyére) semmi politika nem volt benne... csak az igazi való világ....
Ő is elismeri és bánja utólag, hogy nem figyelt eléggé, és bár Ő is meglepődött ezen a szigoron, de már késő..... Azóta az egész család felszámolta az oldalait......
Én nem mernék egy ilyet belinkelni, mert se a mindenkori magyar kormánypártot, és más pártokat se hasonlítsuk a nácikhoz. Lehet őket nem szeretni, nyilván sok olyat is tettek, ami sokaknak nem tetszett, de a nácikhoz hasonlítani őket nem szabad. A jelenlegi törvények alapján, akár a fórumot üzemeltetőt is, és Téged is elővehetnek a hatóságok, és szerintem senki nem kívánja sem Neked, sem a fórumot üzemeltetőnek, hogy ebből kellemetlensége származzon.
Nyilván valaki jó poénnak szánta, de ez már túlment a poén kategórián....
Ne haragudj, hogy leírtam ezeket, de szeretném még látni a hozzászólásaidat a későbbiekben is ezen a fórumon... Remélem nem veszed sértésnek, nem rossz szándékkal, vagy ellened írtam ezeket le.
Egyébként én azon a véleményen vagyok, hogy senkit ne a múltja, hanem a tettei alapján kell majd megítélni. Ha majd meglátjuk, hogy miként látja el a veszprémi választói képviseletét, utána hozzunk csak ítéletet róla.
A DK 2016-os előrehozott választásokról szóló álmához, meg csak annyit mondanék, hogy kérdezzék meg Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök urat, arról, hogy az általa vezetett Mszp-Szdsz kormány legnagyobb elutasítottságánál, miért nem engedett a népakaratnak, és ment bele egy előrehozott választásba..... azért, amiért a Fidesz sem fog 2016-ban, és a Fidesznek koránt sem akkora az elutasítottsága, mint a Gyurcsány kormány elutasítottsága volt az Öszödi beszéd után.... Horn Gábor jól fogalmazott a népszavazás után: "Nem azt mondták Feri, azt mondták, hogy mennyetek a 3,14-csába...
Aki ezt mondta egy stúdióban ül majdnem minden nap nem kevés pénzért, Kész Zoltán pedig a parlamentben fog ülni kevesebb időráfordítással, de sokkal több pénzért.... Függetlenként azt csinál, amit akar, akár "a veszprémiek érdekében" még az ördöggel is szövetséget köthet, nemhogy bármelyik párttal. Nem hülye ember, a saját karrierjét nagyon jól irányítja, és pl. egy előrelátható baloldali kudarc esetén akár lepaktálhat másokkal is, és ezt egyszerűen meg is tudja magyarázni. Nekem a legfontosabbak a Veszprém 1. körzetben élők , és az Ő érdekeik érdekében tettem... És a következő ciklusban is ott fog lenni......
Tehát nem lesz ez olyan egyszerű történet..... Akár Lázár 2 is lehet belőle bármilyen pártverzióban..... Nem egy, a "befolyásos apuka által benyomott hülye gyerekéről" van szó....
Az országos földgázfogyasztást, a források összetételét 2010-ben az alábbiak jellemezték: Az országos földgázfogyasztás összetétele 2010-ben (milliárd m3/év)
Éves országos gázfogyasztás:
11.898 milliárd m3
Hazai termelés:
2 492 milliárd m3
Import:
9 406 milliárd m3
importból:
keleti irányból (Beregdaróc)
5 005 milliárd m3
nyugati irányból (Mosonmagyaróvár)
4 401 milliárd m3
Az import földgázforrások elsősorban orosz eredetűek, még az ausztriai Baumgartenből érkező HAG vezetéken a Gaz de France-tól és az E.ON Ruhrgas-tól vásárolt földgáz nagy része is molekulárisan orosz eredetű. 2010-ben a hazai termelés és az import közötti megoszlás kb. 20–80% volt.
Napi lebontásban hazai földgázrendszer maximális technikai kapacitása (2010. okt. 15-én mért adatok alapján) (millió m3/nap)
Hazai termelés:
10,5 millió m3
Import Mosonmagyaróvár (nyugati irány)
13,1 millió m3
Import Beregszász (keleti irány)
56,3 millió m3
Import Csanádpalota (dél-keleti irány)
4,8 millió m3
Import Drávaszerdahely (déli irány)
19,1 millió m3
Kereskedelmi gáztárolók
59,1 millió m3
Biztonsági gáztároló
20,0 millió m3
ÖSSZESEN
182,9 millió m3
Az éves gázfogyasztás napi átlaga 32-33 millió m3/nap, de nyáron nyilván kevesebb, télen pedig több.
Nem azzal van a gond, hogy honnan lehet még beszerezni, hanem azzal, ha pl. az ukránok miatt lezárják a csapokat, akkor nekünk, és még másoknak (pl. Szlovákia, Ausztria, Szerbia...) is a más utvonalon -(Beloruszia, Németo. Cseho. Szlovákia, Ausztria felől kell beszerezni a gázt drágábban, és nem biztos, hogy az esetleg megnövekedett igények kielégítéséhez elegendőek lesznek majd a vezetékek kapacitásai. Az esetleges szabotázsokat, műszaki hibákat nem is említve....
de "szépen" írogatsz.. toloba, régi haverok.. na, ja, csoda, hogy nem moderálnak ki ezért... már ha érted, te mint nagy haverja. bár, ha így nézzük, nem is csoda... :D
Az állami tévé hétfő esti fél nyolcas híradójában csaknem fél óra elteltével mondták be a veszprémi időközi választás végeredményét, hogy Kész Zoltán legyőzte a fideszes Némedi Lajost, s ezzel megszűnt a Fidesz-KDNP kétharmados többsége.
A híradó első riportja az egészségügy átalakításáról szólt, a második pedig arról, hogy ötéves csúcson vannak a születési adatok. Tíz perc elteltével beszámoltak arról, hogy Sopronkövesden lesz Európa legnagyobb biztonsági öv gyára, majd kedvező elemzői véleményeket soroltak a magyar gazdaság pénzügyi helyzetéről.
Háromnegyed nyolckor a rokkantnyugdíjasok foglalkoztatásáról, aztán a társasházak felújításához kapható támogatásokról számoltak be. Visszatérő kifejezésként hangzott el a rezsicsökkentés. Már húsz perc, s sehol a veszprémi választás. Újabb riport következett, változnak az elektronikus közúti ellenőrzési rendszer szabályai, majd egy másik arról, hogy kormányzati szempontból sikeres volt az online pénztárgépek bevezetése.
Öt perccel nyolc óra előtt jöttek a külpolitikai hírek, majd újra belpolitika. 19 óra 59 perckor Németh Balázs műsorvezető beolvasta a veszprémi választás végeredményét, Kész Zoltán nyilatkozatát, s a pártreakciókat. Még néhány pártokkal kapcsolatos hír, utána rendőrségi hírek, Oscar-gála, Fölszállott a páva előzetes, sport, időjárás, elköszönés.