Nos itt is össze futottunk! Igen ezt a videot én is láttam ,de itt szerintem már valami más moci van benne ! A karbi gondról már tudok ( ezt már az agrostrojos forumon is kiveséztük ) meg a gyújtást is . De esetleg a szerkezet többi részéről kellene megtudni egyet - mást ! De a fogas és a talijlazitó az olyan mint a Terráé ,nyitható csukható . Persze robosztusabbak. De azét Köszi a segítséget !
Új emberke vagyok ezen a forumon,de olvasgattam a hozzászólásokat az UD motorok miatt . Most a látókörébe került egy Belorus 132 es kistraki , tudom ez a fórum nem erről a trakiról szól ! De ebben is egy UD 25 ös motor kegyeg . Erről a trakiról valaki tud valamit esetleg ? A tulaj messze él a traki meg a lányánál pihen már vagy 7 éve . Amit tudok erről a trakiról az az ,hogy van hozzá egy egyes eke,egy 400 as körfűrész,fogas,pótkocsi meg valami talaj lazító . Sem árat árat nem mondák csak azt ,hogy nézzem meg és énekem mit ér . Nos erre mit lehet mondani ?
először is köszi a segitséget, ma játszódtam egy kicsit:
hát ezen a ferde lemezen próbáltam hajlitani, továbbra sem lehet félnél jobban kinyitni a szivatót, mert durrog. de félállásbvan szépen jár (és persze kormolja a gyertyát... mit keressek még a karbin? nincs azon szerintem semmi állitás, egyszerű mint a szóg... :/
-kiveszed a fuvokat, es elkezdesz villanyvezeekbol valo szalakat fuzogetni bele.
-kiveszed a fuvokat, elviszed egy esztergalyoshoz, aki tesz bele egy vallat, es M5-os menetet. Aztan addig pakolod bele az M5-os fuvokat, amig jo nem lesz. (motoros-autos boltban kaphato 100-150ft/db).
Ha nem ragaszkodsz az eredetihez,
-p126-os karburatort fabrikalsz ra.
-150ccm negyutemu kinai robogo karbit fabrikalsz ra (ezt a ket tipust probaltam mar).
-egyeb tipussal probalkozol.
Kerlek, szamolj be, hogy mire jutottal!
Erdekel a dolog, es a gyujtasrol is kuldhetnel fotot, vagy videot.
Szerintem nem allit elo kisebb vakuumot ez a motor sem, mint a Lada motorja.
Lampaval, es fokskalaval meg lehetne merni a pontos idopontot.
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hol találok a trakira hátsó gumit?
5.50-16 van ráírva a gumira, és mindenképpen olyan kell ami traktormintás, tehát teherautó, vagy személyautó gumi sajna kizárva, mert sokat járok erdőre a trakival.
Jó a használt is, meg az új is. Sajna a régiek eddig bírták, már ki vannak szakadva :/