Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 69

ez a hsz rólad szól:-DDD

és ne zavarjon, hogy a Fidesz az összes hibájával, arroganciájával és pökhendiségével együtt is különb a jelenlegi felhozatalnál.

az zavarjon inkább, hogy ehhez nem a Fidesznek kell különleges teljesítményt nyújtania, hanemhogy a többiek ennyit sem képesek.

Előzmény: Törölt nick (64)
Csahoss Creative Commons License 2011.03.24 0 0 67

semmilyen programjuk nincs. a széllgörcs terv is csak a további bejelentések időpontjairól szól.

Előzmény: alienfromspace (53)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 65

ezek a fideszfanok azt képzelik, hogy képesek a maguk által választott pártról kritikát megfogalmazni.

ezt csak azok fikázhatják,akika saját maguk által választott párttal szemben szintén megtették.

ezt meg a saját pártjuk elleni kritikákat összegyűjtő topikban tehetik meg.

abszolut aljasnak találom, ha valakik a kritizálókat jönnek ide fikázni és rugdosni.

Előzmény: Törölt nick (63)
cen_ored Creative Commons License 2011.03.24 0 0 62

szvsz terelés

Előzmény: csillag100 (17)
cen_ored Creative Commons License 2011.03.24 0 0 61

Lájkolom !

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (-)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 60

ez igen.

Te úgy látom az országodat beáldoznád nagy gyűlöletedben:-DDD

én is gondolkoztam sokáig, hogy a szoci szavazók megérdemelnék, hogy a szoci kormány egye meg a levest amit főzött velük együtt, de mégis tekintettel kellett lennem a hazámra, gyerekeimre, leendő unokáimra.

Te úgy látom úgy gondolod, a Fidesz okoz hatalmas károkat, de bosszúéhségedben szeretnéd ha pusztulásra lenne ítélve az ország is csak azért, mert gyűlölöd a Fidesz szavazókat.

hát le a kalappal előtted!

Előzmény: Törölt nick (54)
Steve the Great Creative Commons License 2011.03.24 0 0 58

Tényleg érdekelne, hogy miben látod a demokrácia erősödését?

Előzmény: Psycho Dad (38)
csillag100 Creative Commons License 2011.03.24 0 0 57

Olvasd el az alkotmány tervezetet, nem vették ki, hanem erős védelmet kapott még az öröklésnél is megerösítették a vérszerinti, fogadott és házastárs jogát.

Ha manyupra gondolsz az egy más kategoria, mert az kvázi magántulajdon és nem tartozik  e kategoriába.

Előzmény: Csahoss (51)
Sch.Lacika Creative Commons License 2011.03.24 0 0 56

Több alapja van, mint Gyurcsánynak a "gerincetelenezésre"

Előzmény: Törölt nick (42)
alienfromspace Creative Commons License 2011.03.24 0 0 53

Program az van, fidesz lényegében egy nagyon kemény neoliberális jellegű adósságcsökkentő-megszorító programot hajt végre.  Hozzátéve még annyit, hogy saját csókosait és kisnemeseit is etetni akarják valamiből.

Szegényeket és az adósokat ez szerintem nagyon meg fogja szorongatni, hozzászámítva a növekvő benzin és élelmiszerárakat, ebből akár komolyabb társadalmi feszültség is lehet. Nagy kérdés mit tervez a kormány a bedőlt hitelesekkel. Ha beáldozza őket - és úgy néz ki hogy be fogja áldozni őket - a behajtó cégek októberre le is zavarják a tömeges, több százezres kilakoltatásokat.

Arról pedig már ne is beszéljünk hogy az energiaszolgáltató cégek lassan egész cigánytelepeket vásárolnak fel a tartozások fejében. Kívácsi vagyok ezzel mit kezdenek, esetleg kényszermunka tábort csinálnak belőle?

Előzmény: Barisnya (34)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 52

meg már nincs hova eladósodni.

ugye nem jut 8 évre + 20-30 % eladósítás...Sőt, azt a 80 %-ot lefelé kell vinni.

ami eddig csak felfelé ment ugyebár.

Előzmény: toloba (50)
Csahoss Creative Commons License 2011.03.24 0 0 51

nem mindenki adta önként mint te. csak volt aki be volt szarva. az is rendben volt ugye ? alkotmányból mért szedték ki a magántulajdon védelmét a tolvajaid ? észhez kéne kapnod neked is.

Előzmény: Psycho Dad (46)
toloba Creative Commons License 2011.03.24 0 0 50

Mostan is az IMF programja van végrehajtva, csak nem megszorításnak híjják...

Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 49

A Fidesz mindenképp be akarta vezetni az egykulcsos 16 %-os SZJA, és nem törődött azzal, hogy pangás időszakában a gazdaság nem tudja kitermelni az adócsökkentések miatt keletkező 500 milliárd Ft adóhiányt.

Nem volt türelme kivárni azt, amikor az EU-ban már biztos a gazdasági emelkedés. Ez az eredendő hiba, ebből következnek a többi hibák, az arrogancia is nagyrészt erre vezethető vissza. Érzik, hogy saját magukat húzták be a csőbe.

Psycho Dad Creative Commons License 2011.03.24 0 0 48

Sőt még a gerinctelenség alól sem, lásd: Mécs I.

Előzmény: Csahoss (44)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 47

betelt már az atopik, hogy átfolyt ide az a téma?

Előzmény: Csahoss (43)
Psycho Dad Creative Commons License 2011.03.24 0 0 46

Semmi meglopás nincs. Én is benne voltam a 3millióban, nem is kevés " megtakarítással".

Előzmény: Csahoss (43)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 45

na, jönnek már konstruktívan kritizálni:-DDD

de bíztató, hogy mindenki a Fideszt akarja konstruktívan kritizálni, nekik akarnak intéseket megfogalmazni mert ez azt bizonyítja, hogy más pártokra nem érdemes ennyi energiát pazarolnia a híveiknek:-)

vagy nem találnak bennük kifogásolnivalót:O)

Csahoss Creative Commons License 2011.03.24 0 0 44

attól még nem lehet az asztal közepére szarni mert valakit egyszer halálraítéltek. nem ad felmentést a hülyeség alól.

Előzmény: ohrana (31)
Csahoss Creative Commons License 2011.03.24 0 0 43

A másik topikban megmagyaráztad már, hogy miért jó hogy az alkotmánybol kiszedték a kedvenc tolvajaid a magántulajdon védelmét? 3 millió ember meglopását kimagyaráztad már ? 

Előzmény: Psycho Dad (38)
Csahoss Creative Commons License 2011.03.24 0 0 40

nem vagy te különb senkinél csak azért mert a fideszt szeretted eddig. el vagy tévedve. minden oldalon vannak barmok meg normálisak. vedd le a narancs szemcsit teljesen.

Előzmény: Törölt nick (35)
ohrana Creative Commons License 2011.03.24 0 0 39

De mondjuk nálam az tette be a kaput, hogy a Ferihegy kapcsán a bizottságot nem csak feloszlatták, hanem az egyszerű kisembereket kirúgták a  rendes állásukból. És ezzel csak feltették az i-re a pontot.

Én azért ezzel várnék. Mikor a Hírszerző és a kimondhatatlan nevű interpretációjában hallottam a bizonyos beszédet, teljesen mást gondoltam, mint amikor megismertem az egészet. (Kövér köteles beszéde jutott eszembe, amiről egyenesen Gyurcsány hencegett, hogy a média segítségévelkiforgatták.)

Ezekre a kirúgásokra is tudnék egypár forgatókönyvet, ami nem az Index magyarázata.

Természetesen én sem tartom a Fideszt minden idők legjobb kormányának, de ha a bolsik kaptak nyolc évnyi esélyt, nemzetközi médiatámogatással, pár évet megérdemel a Fidesz is.

o

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (11)
Psycho Dad Creative Commons License 2011.03.24 0 0 38

2006 óta egy esetet kivéve nem a Fideszre, hanem a Jobbikra szavazok. Szóval ennek ellenére úgy gondolom az irány jó. Nem hiszem, hogy a demokácia csökkenne, sőt inkább erősödik. Az a liberális demokráciának mondott posztkommunista mszp-szdsz-es oligarchiális hatalomgyakorlás el lett utasítva, az nem a magyar nemzet érdekeit szolgálta, sőt!

Amit hiányolok a Fidesztől, az az elszámoltatás, és az elmúlt 20 év privatizációjának felülvizsgálata.

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 36

pedig érthető a véleménye.

aki alapból utálja a Fideszt, az nem jóindulattal inti Orbánékat, hogy kapjanak a fejükhöz.

És az olvtárs a világért sem akarja jóindulattal inteni a Fideszt, sőt az jelentene számára örömet ha látná azt a pártot önnön trágyájában henteregni.

és ez a topik nem arról szól.

de tudod nem egyedül rá jellemző, abban a topikban ami a fidesz szavazók 2010 után kiábrándultjainak lett nyitva főként olyanok dagonyája akiknek eszük ágában sem volt a fideszre szavazni:-D

Előzmény: syrius (21)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 35

A Fidesz körül egyébként sok rendes ember van (volt), hiszen sok szépet mondott már a Fidesz, és a kettes alát hozták 1998 és 2002 között, vagyis nem váltak vállalhatatlanná. Ez a topik is ezt bizonyítja - a fideszeseket ez erősen megkülönbözteti a liberálbolsevikoktól, akik elvtelenül tövig kinyalták a kommunisták seggét, bármit is csináltak, és utólag sincs bennük semmi szégyenérzet.

Nem hiszek benne, hogy sikerül a Fideszt visszalökdösni egy elfogadható pályára, de a próbálkozást értékelem, és ezek az emberek akkor is megmaradnak, amikor a Fidesz már sehol nem lesz.

A szerencse ugyanis forgandó, de a becsület állandó.

Barisnya Creative Commons License 2011.03.24 0 0 34

Én a jobb híján szavazók táborát gyarapítom, immár vagy 20 éve. Vagy mikor is volt az első igazi választás? De nem igazi pártokkal, hanem 1-1 egymásra eléggé hasonlító eszmerendszerrrel. Az a párt, amire szívem szerint szavaztam volna, ma sem létezik Mo-n. Ezzel együtt már sokszor csalódtam a Fideszben. Mert azt állította (és sokan bedőltünk neki), hogy kész programja van a gazdaság rendbetételére. Oszt hun a program? Mert eddig csak apró és nagyobb hülyeségeket csináltak, és egymás ellen uszitották a saját szavazóikat. Ettől még nem lesz elfogadhatóbb a Jobbik, mert azok is tennének ilyesmit, ha lenne hozzá elég hatáskörük. Ahogy a KDNP meg is teszi, míg le nem intik. 

Rübezahl Creative Commons License 2011.03.24 0 0 32

Kérj má meg valami 8 általánost végzettet a lektorálásra, mert ami kijön belőled, az borzasztó. És nem csak tartalmi okokból.

ohrana Creative Commons License 2011.03.24 0 0 31

z a mai "Wittner ügy is"

Miféle Wittner ügy? Harcolt a támadó kommunisták ellen, megsebesült, halálra ítélték, majd hosszú éevkig politikai fogolyként élt.

Szerintem nem mérhető össze azzal, akinek a legnagyobb problémája, hogy egy vagy két energiaitalt igyon meg.

o

Előzmény: Törölt nick (7)
linfury Creative Commons License 2011.03.24 0 0 30

Mondjuk futott itt délután egy topik, ahol többen teljesen elfogadhatónak ítélték ezt :(

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (11)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 27

tudod a szavaztaok arányában ez a vélemény nem sokat fog a latban nyomni.

Bajnai végrehajtotta az IMF forgatókönyvét és bizony szenvtelenül, következetesen tette.

Ha az Ő útját folytatjuk, az IMF megsimogatja a buksinkat és jutalmul még több IMF hitelhez juthattunk volna.

Nomármost kétségkívül a lassú halálunkat jelentené, de bizony lehet akkora szarban valaki, amikor a puszta léte egy uzsorás jóindulatától függ.

értem ez alatt, hogy tudjuk, a hitel hitelre halmozása a lassú halálunkat jelenti, de a rögtöni éhenhalás most fáj.

Bajnai útja kíméletesebb lett volna, mint amit Orbán visz végig. Ennek fényében hidd el, iszonyú sokan szavaznának Bajnaira. És ez nem azonos azzal, hogy jól teszik-e vagy sem.

Szóval ha a Fidesz jót akar magának, hát igyekszik egyenes, következetes de alázatos maradni.

Mert Bajnai méltó ellenfele lesz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!