Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Az első 5 alapján felülmúlja a várakozásaimat, pedig a könyv általában fényévekkel...., de ez eddig egy igazán jól sikerült adaptáció. Csak nehogy úgy járjunk mint a GOT végével, miután itt ugyanarról a két fószerről van szó. Viszont ennél a franchise-nál legalább végig a rendelkezésükre áll az irodalmi alapanyag.
3 Body Problem - hát ez nálam betalált, a könyvet nem olvastam és nem is tudok semmit a történetről, csak a címadó, fizikai elméletnek mentem utána. Pazar minőség, végre az idegen inváziós mûfaj másképp tálalva. Az első öt rész úgy csusszant le, mint a hideg fröccs mint egy tikkasztó nyári napon:)
Most figyelem milyen ruhában vannak a versenyzők. Gyanús hogy senki nincs estélyiben vagy öltönyben. Inkább olyat viselnek amiben bele lehet esni a vízbe.
Az ugrás című legújabb kvízműsor résztvevőinek az a feladatuk, hogy egy monumentális stúdióba épített, több méter magas hídon átérjenek egyik oldalról a másikra. A cél, azaz futamonként 5 millió forint elnyerése azonban csak akkor valósulhat meg, ha helyesen "válaszolnak" a hídon megjelenő állításokra, ellenkező esetben a játékosok a mélybe zuhannak.
gondolom, vizbe, ha mar hidrol ugranak le :)
sajnalom azokat, akik galaruhaban erkeznek a megmerettetesre :)
Tegnap fejeztem be az évadot. Amikor a polgi a nejével csapkodták a MIB-eket, ott szakadtam. Vagy amikor a seriff visszahívja énekelve a helyettesét, hát kééész:-DDD Idejét se tudom mikor nevettem filmen vagy sorozaton, de ebben szinte minden részben volt 3-4 nagy pillanat :-DDD
The Signal - érdekes, hogy az Apple+-on és a Flixen párhuzamosan ennyire hasonló témájú/koncepciójú sorozat fut. A The Signal szinte az ikertestvére az általa elmesélt történet szempontjából a Constellation-nek. Mindkettőben egy nő megy fel az ISS-re kísérletezni, mindkettő otthon hagyja a családját (férjét/kislányát), mindkettőben történik valami velük az űrben, ami hatással van a nő/család további életére, mindkettőben flashback-ek során tudjuk meg mi történt, ami hatással van a jelenükre/jövőjükre, mindkettőben valami misztikus dolog az, ami befolyással bír és aminek kiderítése a szemünk előtt zajlik. Ami különbség, hogy a The Signal egy minisorozat, tehát vélhetően értelmes, lezárt vége lesz. Ez hamarosan kiderül, mert a harmadik résznél tartok és négy van belőle összesen. Továbbá a The Signal egy német gyártású sori. Nekem az első két rész tetszett, minőségi alkotás, de az értékelését nagyban befolyásolja, mi képezi a rejtély alapját. Remélem nem cseszik el.
csak azért a minőségi kivitelezésen, a menő és tehetséges színészeken kívül kellenének a fasza forgatókönyvírók is. ez utóbbi miatt elég ergya az apple+ felhozatala. sajnos, de az elhivatottság a műfaj iránt az amazonnal karöltve üdvözölendő.
Hosszú vajúdás után, de csak befut William Gibson Neurománcának (Neuromancer) a feldolgozása is: ezt is az Apple hozza tető alá széria formájában Graham Roland író közreműködésével, aki többek között a Lost – Eltűnteken és a Prison Break – A szökésen dolgozott korábban.
Amikor az avatar szó még nem Cameron műveiből volt ismert, volt ez a frankó animációs sorozat, aztán Shyamalan próbált az alapán egy mozifilmet csinálni, gyenge vagy legalábbis megosztó eredménnyel.
Ez a sori viszont egészen faszányosan néz ki, inkább ilyennek képzeltem a rajzfilmek alapján. Persze ez még önmagában kevés, de az elején járok, meglátjuk a párbeszédek, a karakterek hogy működnek.