na én itt most konkrétan csak a kinézetére gondoltam, másba nem megyek bele, bár úgy gondolom amúgy, ahogy te... én toleráns vagyok a normálisakkal, ismerősök között is van és semmi gond nincs ebből... de úgy ránézésre az alapján a kép alapján nem tudom eldönteni, hogy akkor egy ilyet milyen kategóriába sorolnak?:))
" legalább tisztességes buzi lenne" --- A tisztességes (mert ők is olyan emberek, mint mindenki más, van köztük ilyen is-olyan is) nem csinálta volna ezt! Sőt felvonulásokra sem megy a tisztességes!
"Meleg büszkeség felvonulás"-ra is csak a legalja megy, ott is 90%-uk külföldről pénzért behozott senkiházi. :(
nem követtem nyomon az eseményeket, de tudom, hogy ő nyerte az euróviziós dalfesztivált (vagy mit) ahogy ez kinéz bakker... legalább tisztességes buzi lenne, vagy transzvesztita, de ezt milyen kategóriába lehet besorolni, arról szól a fáma valahol?:D
"Well, I'm game Fun is the thing I'm after Now let's a'live it up today Get set for love and laughter Well, let's go Time isn't here for wasting Life is so full of sweet sweet things I'd like to do some tasting"
"A német szerveknél faji tisztasági intelligenciatesztet dolgoznak ki.
Bizottság: Mondjon egy kétjegyű számot! Első jelölt: 67. Bizottság: Na és miért pont 67? Miért nem 76? Első jelölt: Nem! 67! Bizottság feljegyzi: "erős, árja jellem".
Jön a második jelölt. Bizottság: Mondjon egy kétjegyű számot! Második jelölt: 53. Bizottság: Na és miért pont 53? Miért nem 35? Második jelölt: Hát, lehetne éppen 35 is. Bizottság feljegyzi: "árjához közeli jellem".
Jön a harmadik jelölt, Stirlitz. Bizottság: Mondjon egy kétjegyű számot! Stirlitz: 44. Bizottság: Na és miért pont 44? Miért nem... Na, Stirlitz, elég volt ezekből a hülye zsidó trükkökből!"
Növeld magas szilnek, fenyő egyenesnek Reggel, mint a madár, fütyüljön, nevessen Olyan erős legyen, mint a tölgyfa ága Oly tiszta a lelke, mint a hárs virága. Tanítsd meg, hogy árnyat, menedéket adjon A nála gyengébbnek – ingyen hű maradjon Engedd, hogy éjszaka higgyen virradásban S lelje örömét a hajnalhasadásban. Városban a lelke talán megvakulna Napos magasságból le a porba hullna, Mikor csak a szellő suttogását hallja Engedd, hogy az erdőt hazájának vallja.