Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó a képen látható OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm f3.5 Macro (M4/3) (sn: ACBA51317) dobozával, papírjaival, első és hátsó objektívsapkájával. - 65 000 Ft
Állapot:
Az objektív lencséi karc-, por- és gombamentesek.
Személyes átvétel Szombathelyen vagy csomagküldéssel FoxPost, MPL Csomagautomata,GLS vagy Packeta. Mail publikus.
Eladó a képen látható ezüst Panasonic Lumix GX800 (sn: WF8JB002800) + 12-32mm kit objektív (sn: XA8SN105788) dobozával, micro USB töltőkábellel, 1x gyári akksival, 8 GB micro SD kártyával, első hátsó objektív- és vázsapkával. - 80 000 Ft
Exposzám: 1059 (ez változni nem fog.)
Állapot:
Váz:
Szenzor tiszta és karcmentes, gombjai nem lötyögnek, vaku működik. Kisebb használati nyomok találhatóak a műanyag részeken, egyébként újszerű. Kijelzője karcmentes, vásárlás után egyből fólia került rá (ezt a képek készítése előtt eltávolítottam, újat nem tudok rá sajnos rakni).
Objektív:
Az objektív lencséi karc-, por és gombamentesek. A stabilizátor és autófókusz működik.
Személyes átvétel Szombathelyen vagy csomagküldéssel FoxPost, MPL Csomagautomata,GLS vagy Packeta. Mail publikus.
Áttértem másik rendszerre, így eladóvá váltak mikro 4/3-os eszközeim.
Panasonic Lumix DMC-G80 fényképezőgép, amit 2018. febr. 2.-án vettem a 220volt-ban, gyári száma WE8AB002029. Gyári tartozékok (akkumulátor, töltő, vállpánt és zárósapka) megvannak hozzá. Van hozzá (az alaptartozékon kívül) +1db Panasonic DMW-BLC12E akkumulátor, amit 2018. márc. 2.-án vettem a 220volt-ban. A doboza megvan. 37631 az expozíció szám. A hátsó kijelzőn védőfólia van újkorától. A fényképezőgép alján nagyrészt egy peak design capture adapter volt, ami miatt az alján az adatait tartalmazó betét részben kopott (a gyári száma nem kopott), kép csatolva az aljáról. A fényképezőgép egyéb részei nem kopottak, karcmentesek.
Ár: 105.000,- Ft
Panasonic Lumix 12-60mm f/3.5-5.6 Asph Power OIS (H-FS12060) objektívet kitben vettem a fényképezőgéppel, gyári száma XB7LK105090. Az elején egy BW B+W 58mm UV szűrő 010 (BW1066120) van újkorától, ez is jár hozzá. Lencsék karcmentesek, az objektív por- és gombamentes, nem kopott. Az objektívhez az első és hátsó sapka, valamint a napellenző megvan.
Ár: 85.000,- Ft
Panasonic Leica DG SUMMILUX 25mm f/1.4 II ASPH. (H-XA025E) objektív, amit 2022.04.01.-én vettem a Fotoplusban, gyári száma XT1LB201114. Az elején egy Hoya Fusion Antistatic Protector 46mm szűrő van újkorától, ez is jár hozzá. Lencsék karcmentesek, az objektív por- és gombamentes, nem kopott. Az objektívhez az első és hátsó sapka, a napellenző, és a gyári szütyő megvan. A doboza megvan. 2év garancia volt rá amikor megvettem, így ez 2024.04.01-ig érvényes, az eredeti számlát adom hozzá.
Ár: 160.000,- Ft
Panasonic Leica DG NOCTICRON 42.5mm f/1.2 ASPH. POWER O.I.S. (H-NS043E) objektív, amit 2018.12.16-án vettem a Fotoplusban, gyári száma XT8SP101122. Az elején egy B+W 67mm UV szűrő 010 (BW1066123) van újkorától, ez is jár hozzá. Lencsék karcmentesek, az objektív por- és gombamentes, nem kopott. Az objektívhez az első és hátsó sapka, a napellenző, és a gyári szütyő megvan. A doboza nincs meg.
Ár: 360.000,- Ft
Kérdés esetén e-mail: alvinka@gmail.com, vagy 06harminc 338 7928
Megnézhetőek, kipróbálhatóak, személyesen átvehetőek Budapest XIV. kerület, előzetes megbeszélés szerint.
PANASONIC LUMIX G80 kiváló műszaki és esztétikai állapotban ( ¼ menet alatt apró kopás, többnyire állványról használtam) 2019-es vásárlás expo: 7111 (eladásig még kicsit nőhet) hobbi szinten használom néha fotózásra néha videóra
gyári szám: WE8FB001599 vagy sorozatszám: XEL1806070127
1 eredeti aku, 2 utángyártott BATMAX aku ( kb 1 éve vettem de nem nagyon használtam őket)
PIXCO elektromos közgyűrű 10+16mm ( Ezt eleve elég használtam kaptam, de működik, mondjuk az autófokusz kritikán aluli vele)
PB-M4/3 adapter ( Ezt valószínűleg az előző tulaja se használta, én se. )
32 GB KINGSTON SD kártya
Ár: 115000 Ft
PANASONIC LUMIX G VARIO 1:3.5-5.6/12-60 ASPH. POWER O.I.S. kit objektív
sorozatszám: XB8FL101359 kiváló állapot, karc-,gomba-mentes