Valószínű, hogy min. Andrew korosztályról van szó... igen-vagy talán Lynette-et cserélték el?:D Most még nagyon nem áll össze nekem, mert bármilyen ismert gyereket nézünk, nem illik valahogy a képbe. Sam (nálam Adam:D) kora és születési helye kérdéses, de igaz, Bree előtti időkből való, szóval tényleg nehezen jön össze.
:D- igen, abszolút Adam-es... pedig elvileg a névmemóriám még jó is. Mi lenne, ha rossz lenne?:D Adam, ah igen, Nathan Fillion drága volt Adam-őt visszahozhatnák :p-de sajnos nem fogják, mert szerencsére van egy különálló sorozata, érdemes nézni, mert nagyon jó, Castle címmel.:)
Szerintem abból, hogy a nénike milyen öreg volt, abból az következik, hogy Andrew korabeli lehet a kérdéses gyerek. Soliséknál okésak, Scavoéknál csak Penny lóg ki a sorból, de ő fiatal. Andrew egyébként nem lehet, nem? A fattyú még Bree-ék házassága előtti "gyártmány", ergo nem lehetett elcserélni Andrew-val. Még az is lehet, hogy így hoznak be egy újabb családot a következő évadra? Susanék azért nem lehetnek, mert úgy említette a kórházas pasi, hogy ismeri a családot, stb. Susan korán elvált, most Delfino. Gabynak egyik lánya sem örökölte a szépségét, de 2 gyereket csak nem cseréltek el?! Orsont sajnálom, bár eleinte nem kedveltem a karakterét. Miért kell szegény Bree-től mindenét elvenniük (cég, férj), ami/aki fontos neki?
:D Nem baj! Heh, érdekes te kezdted el, de én folytattam úgy, hogy észre sem vettem...:P Nekem olyan "adam-es" kinézetű az a srác, így egyértelműen Sam-re asszociáltam. :D Amúgy volt Adam is a DH szereplők között, Katherine pasija volt.