Rendőröktől hemzseg a főváros
2009. március 14. 14:41 | Forrás: STOP/HavariaPress
Míg más napokon akár órákig sem lehet rendőrt látni a főváros utcáin, most szinte nem telik el úgy perc, hogy ne botoljanak a járókelők 6-9 fős rendőrcsoportokba Budapest
A több száz, gyakorló ruházatba öltözött, kokárdát nem viselő rendőr láthatólag nem keres senkit, az egyenruhások sok helyütt csak a kirakatokat nézegetik. Ennek ellenére mindenütt legalább hat fős csoportokban járják a Belvárost és a nagyobb forgalmú tereket, főutakat. Rendőrségi mikrobuszok parkolnak a fontosabb közintézmények előtt is, ahol ugyancsak jelentős szintet ért már el a rendőri készültség, egy nappal a nemzeti ünnep megemlékezései előtt
Ja, és akkor egyáltalán nem örültem volna neki, akkor annak örültem, amiről azt hittem, hogy békés átmenet a demokráciába. Most örülnék, ha hajdan mégis sor került volna rá.
nincs, mert ellopjak. Az utobbi 4 evben csak tobb lett a buncselekmeny az orszagban, a fovarosban meg foleg:
""Az összefoglaló bűnügyi statisztikai adatok szerint a 2007-es 99,3 ezerről több mint 104 ezer ismertté vált budapesti bűncselekmény között 11 százalékkal nőttek a vagyon elleni bűncselekmények, ezek száma mintegy 75 ezer. A csaknem 38 ezer lopáson belül 18 ezer körüli a gépkocsikkal kapcsolatos. A zsebtolvajlások száma 14 százalékkal nőtt, és megközelítette a 4.300-at. A rablások száma több mint két százalékkal csökkent (1.282). Magánlakásban közel 20 százalékkal kevesebb (58), utcán 4,9 százalékkal kevesebb (871) rablást követtek el. Nőtt a kereskedelmi, vendéglátóhelyi rablások (107) száma, a pénzintézetekben elkövetetteké viszont 17-ről 8-ra csökkent. Gyakorlatilag szinten maradt a betöréses lopások száma, több mint 7.500, a lakásbetöréseké viszont 2 százalékkal nőtt, 4.500 lett. Ugyancsak nőtt 8 százalékkal a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények száma (932), az emberölések száma (27) pedig 59 százalékkal nőtt."
Megint hazudsz. Én senkit nem szeretnék felakasztani, vagy felakasztatni. Csupán sajnálkozásomat fejeztem ki, hogy ez a megfelelő időben, a rendszerváltásnak nevezett humbug idején nem történt meg.
Mutasd mid van. Papírgalacsin. - Akkor most megbilincselem és bent elszámoltatjuk - Magánál, csak egy szamurájkard? Menjen arrébb jó ember, ne itt nézelődjön a kemény bünőzők között.