Keresés

Részletes keresés

borzassün Creative Commons License 2012.11.26 0 0 3543

colleg: nem 440 hanem 980 a pontos összeg

érdlakó007:

kérdés: ha egy kamera látószögében levő területen lombos fa takarásában beugrik egy elkövető a kerítésen,akkor a kamera megmondja majd, hogy ki volt az illető?

csak a miheztartás végett hazánkban még köz rendőri egységnél nincs arcfelismerő rendszer, max a nyomozó, vagy a járőr rendőr ráismer, hogy "jé az a Józsi,akit tegnap is behoztam!!!". DE! csak ennyi. Ha már nem helyi szilvatolvaj,akkor cseszheted a kamerádat meg a millióidat.

erdlako007 Creative Commons License 2012.11.26 0 0 3542

Miért lenne kidobott pénz? Abból kb 350 milla ment "közeli" vállalkozókhoz. Akik ebből etették a családjukat, fizettek közterheket.(?)

Meg jó pár repi vacsorát elszámoltak költségként.

Ami a költségektől elvonatkoztatott eredmény vagy nem azt csak az adott hely nagyon pontos ismeretével lehet eldönteni.

Ha nem lett volna... kérdés teljesen helyi dolog. Számtalan pozitív és negatív példa van itthon és külföldön is.

Londonnal kapcsolatban pl. az ottani robbantásos merényletsorozat szinte minden résztvevőjét beazonosították. Tartják azóta is megfigyelés alatt a gyanús csoportokat.

Ez megérte? Ki tudja hol tartana ez a fajta terror ha nem fedik fel az elkövetőket.

Kinek mennyit ér ez meg?

Demagóg de érdekes kérdés, hogy ha egyetlen ember életét megmentik, mennit ér?

Előzmény: coleng (3541)
coleng Creative Commons License 2012.11.26 0 0 3541

"A múlt héten rendezett Kriminálexpó egyik előadásán Kerezsi Klára kandidátus, egyetemi docens, az Országos Kriminológiai Intézet (OKRI) bűnözéskutatási osztályának jogásza arról beszélt, hogy a kamerás térfigyelés a bűnmegelőzés legköltségesebb módja. A tudós szerint hatástalan az erőszakos, impulzív, garázda bűncselekményekkel szemben, számuk növelése pedig nem egyenlő a nagyobb hatékonysággal. Példaként Nagy-Britanniát említette, ahol kimutatták, hogy ezer kamerára egy megoldott bűneset jut."

Az Óvárosi közbiztonsági fórumon TMA tájékoztatása szerint a város pénzéből 440 millió Ft-ot fordítottak a kamerák telepítésére. Kidobott pénz ez is.

borzassün Creative Commons License 2012.11.09 0 0 3540

Na ebből látszik az abszolút civilség és a témabéli járatlanság. Nem a fejet kell megkérdezni,mert az fosik, hogy leesik a nyakról és az soha nem mond igazat. A lábat kell megkérdezni,mert az viseli a terhet és minden szarba azt nyomják bele. Érted?

ha valamit nem tudsz kérdezz!

Előzmény: rámenős (3539)
rámenős Creative Commons License 2012.11.09 0 0 3539

Megkérdeztettem a rendőrkapitányt. Folyamatban lévő ügyről..................... Sablonszöveg.

Előzmény: borzassün (3538)
borzassün Creative Commons License 2012.11.08 0 0 3538

Elég bármelyik rendőrt megkérdezni,az majd megmondja, hogy mi a neve a két társuknak.

Azonban az nem old meg semmit.

Az azonban igazán figyelem felhívó lenne, hogyha ténylegesen több településről is megszervezve egy figyelemfelhívó demonstráció lenne tartva mondjuk a megyei főkapitány házánál, hiszen ő is Érden lakik. talán mint volt Érdi rendőrkapitány meghallja akkor maguknak az Érdi rendőrség körzetében lakóknak a panasz szavát. Nem agresszív megmozdulásra gondoltam, csak kulturáltan csendesen. Ja és persze a TV stábokat kihívni,de nem a városi királyi csinovnyik tv.-t, hanem az ATV, a TV2,RTL stb. talán akkor mondjuk híre is megy a nagy fidesznyikuralom szarságának. Legetne a gárdistáknak is egy masírozást felajánlani Érden. Na akkor lenne itt csak igazán sok sün.

Előzmény: rámenős (3537)
rámenős Creative Commons License 2012.11.07 0 0 3537

Rendben, elfogadom.

Még mások javaslatait is figyelembe veszem.

Utána járok kik voltak a sértettek. Remélem nem titkos adat.

Szeretem első kézből tudni az információkat. Arról nem is beszélve, hogy az ö véleményüket is figyelembe kell venni.

Előzmény: borzassün (3536)
borzassün Creative Commons License 2012.11.07 0 0 3536

A tüntetés szinonímáját használva ajánlanám a demonstratív megmozdulást.Mégpedig azon a helyszínen,ahol az a bizonyos ominózus  rendőr bántalmazás történt.

A megmozdulás akár lehet csendes, vagy az elégedettlenségnek hangot adó. Csak civilekből szerveződött összejövetel, vagy komolyabb szervezetekkel megrendezett gyűlés,ahol vagy csak csendes módon teszik , vagy kinyilatkozásokkal adnak hangot annak a jogos elvárásuknak, hogy a beígért "2 hét alatt rend lesz" kifejezés hatásait érezni kívánják. 

Ha meg van az elképzelés és a szervezés elindúl,akkor szívesen résztveszek,mint megjelenő személy. Sőtt terjeszteni is segítek a megmozdulásra felhívást, ha valahol olvasom.

Azt azonban továbbra is tartom, hogy a bíró háza elé demonstrációt szervezni értelmetlen,mert ha nem érdi lakos és a média mondjuk felkapja a hírt akkor a magyar lakosság nem fogja megérteni,hogy miért is történt az egész. Nem fog tudni az elkövetett cselekmény az esemény és a megmozdulás között összefüggést találni. A média azonnal félrekommunikálja akkor az egészet így értelmetlenné válna a befektetett energia.

Maga az alap gondolat viszont támogatást érdemel.

Előzmény: rámenős (3534)
rámenős Creative Commons License 2012.11.07 0 0 3535

Van jelentkező?

Előzmény: rámenős (3534)
rámenős Creative Commons License 2012.11.07 0 0 3534

Kiemelem.

SZERVEZZÜNK EGY CSENDES TÜNTETÉST.

borzassün Creative Commons License 2012.11.06 0 0 3533

Maxi nagyon egyetértek a felháborodásoddal.

Több bajság van ebben a dologban:

1, az előzetes letartóztatásba helyezésnek van 3 feltétele,amiből legalább 2-nek teljesülnie kell ahhoz, hogy elrendeljék.

aztán meg egy ügyes ügyvéd jól megfogalmazott beadványára simán elrendelhetik az előzet háziőrizetre enyhítését.

aztán mivel ugye ez a központi nyomozóügyészség hatáskörébe tartozó eljárás,így az eljáró ügygazda ügyész rátermettségét is mutatja ez a bírói döntés

2. Az országgyűlési képviselő Dr. Aradszki András rómaikatólikus vallású KDMP pártállású egyén bólogatójános

Csak egy apró szösszenet Amikor érdiában az ingatlanadó emelés történt egyszerűen a polgármester simán leugatta Aradszkit,aki behúzott nyakkal kullogott ez azt követően.

Javaslom a bírónak ne írj,mert semmi haszna nem érsz vele el célt. Inkább a facebook oldalon szerveződő flash mob megmozdulást kéne tartani az Érdi Rk. illetékességi területén katasztrofálisan megromlott közbiztonság miatt,amire az országos tv hálózatokat is értesíteni kell.

Az a lövészet felajánlás téma nem igen fog bejönni a helyi zsaruk között.

Előzmény: rámenős (3532)
rámenős Creative Commons License 2012.11.06 0 0 3532

Kedves süni és a többiek.

Most jutott tudomásomra, hogy a rendőrverőket kiengedték a börtönből. " Házi őrizetben vannak." Gyanús volt a nagy csend. Nem véletlenül.

Hogy akarunk így rendet ebben az országban? Ha tudnám kik a sértettek, megkérném őket, hogy egy csokor virággal kövessék meg már a garázdákat, nehogy lelki törést okozzon nekik ez a kis vegzálás.

Komolyra fordítva a szót. Szervezzünk egy csendes tüntetést az ominózus ügyész és bíró háza elé. Ha valakinek jobb ötlete van, rajta.

Szeretnék szembenézni a kedves felmentőkkel.

Valahogy már illene ráhatni azokra akik tehetnek valamit ebben az ügyben.

Megkeresem az országgyűlési képviselőt. Interpelláljon.

Még egyszer írok a megyei főbírónak és államügyésznek.

Meghívatom őket egy képviselői fórumra.

Szervezzek még egy lövészetet, hogy a második lövés a szeme közé menjen annak aki rendőrre kezet emel?

Várom a javaslataitokat.

borzassün Creative Commons License 2012.10.20 0 0 3531

Milyen békára gondolsz tulajdonképpen?

Nos ha akarod tudni a központi fűtés fűti az írásaim közben a kezemet mostanság, hogy az olyan kissé besötétedett gondolatvilágú fórumozónak is próbáljak segíteni a normális földönjáró gondolkodásra való áttérésre.

Hogy kinek drukkolok? Nos a törvénykövető magatartást tanúsító embereknek,akik azzal járnak jó példával elől és ebből eredően erkölcsileg el is várják minden hazánkban élő és tartózkodó embertársuktól, hogy hasonlóan viselkendejenek.

Nos olyan matematikáról próbálok beszélni neked kedves fórumozó társam,ami neked olyan magas,mint vakondnak a fenyőfa teteje.

Arra próbálok rávilágítani, hogy bár az alma és a körte is gyümölcs mégis teljesen más a termesztésük módja.

Nos semmilyen politikai motívációim nincsenek,főként nem olyan oldalon,ahol mindegy hogy melyik oldalról nézik az emberek,mert a vagyon védelme,a közbiztonság és a könyugalom kérdése nem lehet pártszínezetű.

ÉS! igen igazad van néha valóban elütöttem pár betűt,de nem egymás után ugyan abban a szóban. Bocs és szép estét.

Előzmény: rámenős (3530)
rámenős Creative Commons License 2012.10.19 0 0 3530

Sünikém, sünikém.

Nem megy le a béka? Nem igazán értem, hogy mi fűti az írásaidat, azon kívül, hogy mindenkit kioktatsz.

Tulajdonképpen kinek drukkolsz? 

Milyen matematikáról beszélsz?

A helyesírásról ne ejts szót. Ne tedd nevetségessé magad. Ha visszaemlékszel, egyszer már javasoltam elküldés előtt a jobb gombot. Sajnos azt is politikai provokációnak tartottad.

Előzmény: borzassün (3528)
borzassün Creative Commons License 2012.10.19 0 0 3529

Olvastam,mert vettem a fáradtságot és ha az úgy van akkor az itt szónokoló amatőröknek mindenre meg van a válasz.

Köszönöm a figyelem felkeltést.

Előzmény: egy simabőrű (3527)
borzassün Creative Commons License 2012.10.19 0 0 3528

Látom tetszik a lézerjános városának kamu statisztikai adata.

Apropó nem lakósra,hanem lakosra,mert szépen jól magyarúl.

Látom csak annyit tudsz ezekről a dolgokról amennyit hangzoztatsz meg amennyit a TV-ben látott krimik hatásaiból magadbaszívsz.

Na mindegy a matek az nem az erősséged és bizonyos hivatásokban a munkamenet megismerése sem.

Javaslom,mint a luxusterepjárósok klubbjába tartozó egyik tagnak, hogy dobjatok ossze egy kis rávalót és alakítsatok saját rendőrséget törvényi jogosítványokkal és fizessétek termelésarányos módon az ott dolgozókat. Akkor azt hiszem,hogy lesz jogotok is kritizálni.

Gondolom én.

További szép napot.

Előzmény: rámenős (3526)
egy simabőrű Creative Commons License 2012.10.18 0 0 3527

Bővebben: www.meggyesek.hu.  Középső hasáb fenn.

Polgárőr város, virágzó kertváros, családbarát város..... legalább önmagunknak ne hazudjunk!!!! 

Mire jó az amikor a feketére milliókért mondják, hogy az fehér...

Ennyire hülyének nézni mindenkit nagy jellemre vall.

rámenős Creative Commons License 2012.10.18 0 0 3526

Megismétlem a süninek írtakat.

Mindenki elsiklott a Hódmezővásárhely kontra Érd 6:50-es gólarány fölött az előbbi javára. Ez a 10 ezer lakósra jutó lakásbetörések aránya. Mivel rossz matekos vagyok ez közel 10-szeres kölömbség.

/ Egy darabig mantrázom majd mint a 6 %-ot./

Hátha ez érthetőbb, figyelemfelhívóbb.

borzassün Creative Commons License 2012.10.18 0 0 3525

Na akkor mégegyszer uccsóüra neki futok . Ezek szerint valamelyik szót nem magyarúl írtam le.

Tehát akinek a mai társadalmi felfogás szerint olyan autója van ami köztudottan a luxuskategóriás típus - és itt nem arra akarom kihegyezni, hogy mennyi idős,milyen állapotú és mennyiért vette vagy mire használja- arról az emberről azt tartják, hogy nem tanulatlan és nem csóró,így aztán azzal szemben vannak előítéletek is főként, ha néha a többség számára beletörődéssel elfogadott táérsadalmi együttélési szabályok ellen ágálnak olyan színezetben,hiogy nehogy má rájuk is vonatkozzon.

Én azt írtam, hogy igen is azoknak az embereknek azt kellene mutatni példázattal,hogy hogyan kell törvénykövető magatartást tanúsítani és szóval is erre kellene kinyilatkozásokat tenni.

A másik látom a TV-nél leragadtál mint darabszámnál már régóta. Nos sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni, ha nem tudlak átsegíteni a statisztikai mutatók rögös akadályán.

A leírtaid alapján sajnos nem vagy egy matekbajnok(bocs a kijelentésért előre is),mert a statisztika egy matematikai tudomács ág és ha jól számolom ha 6-ból 5-öt veszünk akkor az még mindíg 90%.

Tehát hem a 90-ből 90 a 90%.  Így remélem érthető vagyok.

.......A Tárnoki / úgy tudom az érdi is / képviselő testület simán elfogadta a rendőrség beszámolóját....... sajnos mind a két grénumban csak civilek ülnek így aztán szakmailag nem igazán tudnak egy szakanyagba belekötni. Aztán meg a két csapatban is vannak olyanok,akiknek megszokták súgni,hogy ....tudunk ám dolgokat és ki is teregetjük....

Ja és persze a fehérabroszos beszélgetéseken is részt vesznek azok akik a beszámolót írják és akik elfogadják Érted ugye?

.......mindenki sápítozik, hogy így meg úgy....... írod te ezt a mondatrészletet. Nos Én erre azt mondom igen,mert a gyáva meg lusta és ebben a kérdésben járatlan ember csak azt tud.

ha már említetted a régmúltat és azzal próbáltál összemosni(említem a célzott dolgot foxi.maxi) akkor egy arany köpést engedj meg: "A tettek beszélnek"  és csak annyit tennék hozzá a szavak meg elszállnak.

Köszönöm megtisztelő figyelmed,hogy elolvasod írásom.

Előzmény: rámenős (3524)
rámenős Creative Commons License 2012.10.18 0 0 3524

Na csak röviden.

Kicsit szétszórt vagy.

Nálam a luxus kategóriás ember- ami irritál- 15- 20 millás autónál kezdődik. Ez az a kategória amit nem a munkás keresményéből vásárol meg a delikvens, hanem könnyen jött pénzből.

Éppen ezért nincs okozati összefüggés a tanultak között. Lásd Kulcsár Attilát.

Az emlékeidben összekeveredik a virillista. Régen aki a legtöbb adót fizette, az büszke volt rá és nagy megbecsülésnek örvendett.

Az utca közepi babakocsis mamának pedig kijárna a tockos ha már otthon nem kapott. Még mindig jobb, mint a temető.

Nem bűvészkedem a számokkal. Nekem a 90 %  90 megjavított tv-t jelent, nem 6-ot. Még ezzel az általad említett kozmetikázással is érdekelne a dolog.

Interneten találtam a következő adatot.

10 ezer lakósra számítva Hódmezővásárhelyen 6 azaz hat, Érden 50 azaz ötven lakásbetörés jut. / Közbiztonságilag Tárnok is ide tartozik./

Ezért harcolok a számokért.

A Tárnoki / úgy tudom az érdi is / képviselő testület simán elfogadta a rendőrség beszámolóját. Minden viszonylagos. A válság, a válság ugye. Közben meg mindenki sápítozik, hogy így meg úgy.

Előzmény: borzassün (3523)
borzassün Creative Commons License 2012.10.17 0 0 3523

köszönöm a dícsérő szót igyekszem megszolgálni és fülednek tetsző szavakat megfogalmazni

Azért pár gondolatot engedj meg:

-a luxus kategóriás autó nem attól az mert az 0 éves,vagy 10 éves vagy akár hány éves.Maga az autó az,mert társadalmileg így van elfogadva az a típus és kész

- a fenti kategóriás autókat bírtokló emberekről az az elfogadott nézet, hogy nem bérből-fizetésből élő napszámosok

- az is elfogadott, hogy talán valamikor tanultak azért, hogy aztán abból az ismeretből származó szakmával, vagy végzettséggel megszerezzék azt a javadalmat,amiből megvették annyiért amennyiért

-ha tanultak akkor abban az oskolában csak valamit beleplántáltak a nyakán levő gombolyagba mondjuk emberségből és erkölcsiségből is talán-így gondolja a nép. Nos nagy többségében,-mint ahogy itt is pár nem kellően jó hangvételben megfogalmazott írásodban is olybá tetsző- megnyilatkozást hall az egyszerű és a közép réteg, amit félreértelmez és az olyan tulajdonosokat érinthetetlennek,földfölött járónak hisz.

Ha mondjuk azok az emberek akik a luxus dolgok tulajdonosai szóval és példamutató tettel is elől járnának a törvénykövető magatartás bemutatásával,akkor fel sem merülne a középtől lefelé, hogy -Na ugye azok is megmondták és nekik lehet,akkor nekem is- gondolat.

tehát nagyon sok esetben bizony -furcsa amit írok,de igaz- a szónak nagy mozgató ereje van.

- a 90%-os felderítés hát biza nem igen tetszene a nagy többségnek, ha a csendőr és a régmúlt rendőri módszereivel teremtenének és tartanának itt rendet. Csak hogy értsd az utca közepén a babakocsit toló elsötétített napszemüveget viselő feszesnadrágos anyuka,akinek ráadásúl a fülébe dugva a headset és azon folyamatosan csacsog -nem éppen a bababocsiban ordító gyerek apjával-  ha kapna egy tockost nem igen hiszem,hogy örülne neki,mivel már az a rendbiztos úr mondjuk sokadjára inti figyelmeztetően meg. Mert ugye a bűn és bűn között csak  a társadalmi csoportok értékmegítélő szemszöge alapján van különbség egyetemes szinten való értelmezés szerint nincs.

Tehát ha azt nézzük,ami neked nagyon fáj, hogy cigó szenyától miért nem kobozzák el azt a kocsit,amivel pld. az udvarodból lopott vasat viszi a MÉH telepre ,akkor azt tudom mondani, hogy azért nem mert tv. írja elő és kvázi ezzel párhuzamba állítom azt, hogy sok esetben azt sem bünteti a hatóság,ha a KRESZ -kötelező tevékenységek a járművel elindulás előtt- rendelkezéseinek teljes,vagy részleges elmulasztása miatt téged sem szankcionálnak.

Tudom, hogy szélsőséges,de a párhuzam, hogy értsd.

Sajnos az hogy a tv szerelő 6 db-ból ha mondjuk 5-öt javít meg normában az a 90 % nem vethető össze a polgárok sérelmére elkövetett vagyon elleni bűncselekmények felderítésének darabszámával.

Hogy értsd ha egy nyomozás során mondjuk 6   fajta bűncselekmény elkövetése kerül felderítésre ,az kompenzál annyi 1 db-os bűncselekmény miatt elrendelt 6 db cselekményt,pedig valójában csak egy lett felderítve és nem 7 db .

Na ez így tudom kissé merész leírás,de az elemzők is így csinálják a népvakító statisztikákat,mert aztán ebből jönnek a %-ok.

Az, hogy kiállsz az igazadért az nagyon jó ritka az ilyen ember azt tisztelni kell és azt én is tisztelem. Azt meg egyenesen zseniálisan látod, hogy az emberek újabban érdekből állnagy nagyon sok jó dolgot akaró egyszemélyes harcos mögé.

Sajnos manapság a XXI szd.-ban felütötte egy olyan betegség a fejét,amit a lustasági érdek elnevezéssel lehetne leginkább jelőlni és ez már kezd olyanná válni,mint a rákos körömgomba.

Előzmény: rámenős (3522)
rámenős Creative Commons License 2012.10.17 0 0 3522

Na látod sünikém, tudsz te normálisan is írogatni.

Kezdetektől fogva értem a kategorizálásodat és megértem az ellenérzéseidet ezzel a csoporttal kapcsolatosan, csak vigyázni kell az általánosítással. Oda mindig csúszik be hiba.

Egy kis magyarázkodás: Az Öreghegyen lakom Tárnokon. Oda nehezen mennék fel mással. Ráadásul nekem kell kijárni az utat hóeséskor. Aztán ott van nagyapám telke is. Az is hegyen van.

Arról már nem is beszélek, hogy sokat kellett télen is közlekednem és rájöttem, megfizethetetlen a négykerék hajtás. Megszoktam.

Azért veszem használtan, mert így lekopik a luxus ára. annyiba kerül mint egy jobb Suzuki. Most a Dácsia Logen a legelérhetőbb ebben a kategóriában.

Megint pontatlan vagy. Az iskolában nem tanítottak illemtant. Max ha jó tanárod volt, megemlített egy két dolgot. Ez családi kategória volt.

A 90-ről. Borzasztóan szeretném ha megint elérné a rendőrség ezt a teljesítményt. Értem a félelmedet, de nem teljesen megalapozott. Az igazság és a tisztesség akkor is értékmérő volt, nemcsak a pénz. Ma csak a pénz beszél.

Mindig nagy pofám volt. Soha nem bírtam elviselni a hülyeséget és szóvá is tettem. Mint ahogy most is. Egy valami változott. Az emberek hozzáállása. Ma nem lehet bízni abban, hogy az igazad kiharcolása során valaki mögéd áll. Mindenki csak magával törődik.

Előzmény: borzassün (3519)
borzassün Creative Commons License 2012.10.16 0 0 3521

hát igen a luxusterepjárós társadalmi csoport szinte egész magyar honunkban kissé a törvények fölé helyezik magukat.

Ím a példaként általad is helyesen megjelőlt városi vezetők.

Megjegyzem ezek mutatják a jó példát hogyan kell fehérgallérosan bűnözni úgy, hogy még a törvény is védje őket.

Tehét innentől kezdve itt szinte szabad a tánc elve forog fenn.

De meg is érdemlik a lakosok,hogy ebből eredően olyanná legyen a köznyugalom és a vagyonvédelem amilyen.

Előzmény: egy simabőrű (3520)
egy simabőrű Creative Commons License 2012.10.16 0 0 3520

"...nem vörösposztó a luxusterepjáró"

Szerinted nem, de egy ilyen eladósodott városban mint Érd miért kell terepjárókkal járkálni a városvezetőknek? Te ezzel egyetértesz???

Amikor még alig volt adósság akkor sem volt ez a rongyrázás!  A sokat szidott előző polgármesterek legalább autóügyben mértéktartóak voltak.

Ezek szerint Érdnek már mindegy, az utolsót is lehuzzák erről a szerncsétlen városról.

Léhűtő tanácsadók hada, tervezések, szakértők, fölösleges média, megmondóemberek, hazug éhenkórász újságírók  mind-mind fölösleges pióca a nép nyakán.

A beszari "voltnagypofájúak" pedig seggeket nyalnak, mert megkell élni valahogy.

Előzmény: borzassün (3519)
borzassün Creative Commons License 2012.10.16 0 0 3519

Bocs nem vörösposztó a luxus terepjáró, csak arra akartem ezzel a kihegyezett ténnyel rávilágítani,hogy akinek ilyenre fussa,az ha nem bűnös úton szerezte meg a rája valót,akkor egykoron tanulnia kellett valamilyen oskolában valamilyen jólfizető szakmát. Nos egykoron az oskolában tanítottak ám illemtant is. Vagy én képzelem rosszúl és az egykoron tanultak feledésbe merültek. tehát akinek törvényesen futotta,vagy fussa luxus terepjáróra annak van erkölcsi tartása és csak annyit vár el másoktól amennyit maga is nyújtani tud.tehát ha saját maga hibátlan,akkor várja el másoktól hogy hibátlanok legyenek. Nem a mértéket akarom boncolni,hanem magát a tő alap szót,mert a hiba az hiba kicsiben és nagyban is,ahogy a bűnoös cselekmény az kicsiben és nagyban is.

Még annyit igazad vab nem voltam ott a vételnél,nem is igen érdekel mennyiért jutottál hozzá,de az általad emlegetett típ. autók még ma is felsőbb kategóriába tartoznak ne csak régebben és akinek arra futotta,vagy fussa,nos az sem régen et. rendszerben sem most kap. rendszerben sem él rosszúl.

Látom tévedtem amikor így gondolkodtam,tehát akinek olyan nagy ótója van(szándékosan nem jelőltem),annak ezek szerint nem kell, hogy önerkölcsi tartása legyen,mert elég ha az értékkel rendelkezés tudata már egy felsőbbrendűséget adjon neki a többivel szemben.

Apropó,hogy visszatértél a 90%-ra. Nos igen voltak bizonyos idők(itt nem említem,hogy senkit ne sértsek emlékeiben) amzonban ha most olyan rendszer lenne biza kedves fórumozó te behúzott farokkal közlekednél és nagyon-nagyon törvénykövető magatartást tanúsítanál és meg sem mernél pisszenni. Tehát a szabadszáj lehetőség egy olyan érában neked biza nem volna lehetséges. Bírálat,na az meg egyenesen elfelejthető lenne.

Nos csak mellesleg nem a párttitkár oktatása alapján szereztem meg a tudásomat, hanem az oksola badban,majd a termelő közegben az öreg szaki mellett és sajna sose sikeredett abba a közegbe bejutnom, ahol piroska könyve volt a biblia.

Nos értettem a balgomb és jobb gomb célzást. Tudod én mind a két oldali gomb felőli infót el szoktam olvasgatni aztán egyszerűen entert nyomok.

Előzmény: rámenős (3517)
rámenős Creative Commons License 2012.10.16 0 0 3518

Bocsánat. jobb gombra.

Előzmény: rámenős (3517)
rámenős Creative Commons License 2012.10.16 0 0 3517

Sünikém, sünikém.

Kezdesz eldurvulni.

Alaptalanul gyanúsítasz és rágalmazol. Ugye tudod a tényállását, képzett rendőr létedre.

Sajnos neked a luxus terepjáró olyan vörös köd amin nem látsz keresztül. Miből gondolod, hogy drága autóm van. Ott voltál a vételkor? Vagy csak az irigység mozgat? Nem szégyen az csak kellemetlen.

Sajnos a 90 % igaz. Nézz utána. Segítségképpen nem a mai korban volt. Egy kicsit korábban. A ma vörös posztónak számító hűséggel, becsülettel, vitézül, korból. De ezt te úgysem értheted. Én vettem a fáradságot és olvasgattam, meg hallgattam nagymamám elbeszéléseit. Nem a párttitkár et. verte a fejembe a dogmákat.

Az utolsó bekezdésedhez, csak annyit, hogy hát igen. Szánom bánom de követek el hibákat. Pl nem figyelem mikor jár le a jogosítványom, stb.

Így nem is sepregetek a házad előtt. Elég a magamé.

Mielőtt megütne a guta, javaslom az elküldöm előtt kattints a bal gombra.  Tudod most szembeköpöm magam, mert ilyen olcsó poénnal vágok vissza. Ezért be is fejezem a veled való diskurálást. Kell hagyni helyet másoknak.

Tiéd az utolsó szó.

Előzmény: borzassün (3516)
borzassün Creative Commons License 2012.10.15 0 0 3516

A körömgombához csak annyit, hogy -megkérdezve orvoslásban járatos szakembert- amennyiben az egy betegség okozója és ki van kellően kezelve,akkor egy normális szervezet saját öngyógyító mechanizmussal és némi segítséggel újra flépülhet.

A luxusterepjáró elkobozása,viszont az anyagiakat látó és a szemében minden ember csak egy élő zöldhasú képében fuzionálónak viszont visszafordíthatatlan traumát okozhat.

Még valami,csak hogy tudd az amiről beszélsz 90 % az sosem létezett csak az olyan gyenge ismereti viszonylatokkal és a kapitalizmus ágyán megtollasodott szocialista országbéli polgárok képzelő erejének maszatolására szolgált mint te.

Látszik a megnyilatkozásodból a kapitalizálódótt világnézet,mint a többi fülkeforradalmár hangzatos anternatív szájkarate szemlélete.

jelesül a pénzemért majd megmondom,hogy az állam nekem hogy működjön és abba az államot üzemeltetők nekem hogy ugráljanak. Tipikusan a xarok az államot gyakorlatilag üzemeltető törvényekre,mert én vagyok a pénzes,akinek luxus terepjáróra is futotta,hiszen annyit összetarháltam a szoci rendszerben,amiről nem illik kérdezni engem,mert az kínos a számomra.

Még csak annyit,akinek most olyan flacos  nem Trabija vagyon azt gondolom, hogy valamikor nem csak a 6 elemit végezte el és kis kulturát,szélesített világnézeti ismereteket,társadalom ismeretet is magába szívott a kegyelem 2-es mellé a szakmunkásban,illetve a foxi-maxiban,aztán meg a pártszemináriumokon, így azt várhatnánk el az ilyen egyedtől,hogy ha vadul szájkaratézik,akkor járjon elől törvénytiszteletből,minden ismétlem minden területén az életnek a maximális jó példával, hogy legyen erkölcsi alapja másoktól számonkérni ugyan ezt. Amennyiben nem azkkor számomra az az ember sepregessen a telkén falevelet és ne fogalmazzon meg senkivel és semmivel szemben kritikát.

Előzmény: rámenős (3515)
rámenős Creative Commons License 2012.10.14 0 0 3515

Sajnálom sünikém.

Te is alaposan félreismersz. Én is csak az írásaidból ítélek. Ezért nem jutunk közös nevezőre. Mivel a lényeget nem akarod megérteni, / akkor nem lehetne vitatkoznod tovább / gondolom továbbra is a körömgombával fordulsz orvoshoz. Szívből kívánom, hogy hamar meggyógyulj.

A körömgomba ugyanolyan jó szöveg, mint a luxus terepjáró, nem gondolod. Jól kifejezi a gondolkodásunk közötti különbséget.

Csak hogy tudd. A valós 90 %-os felderítési arány már egyszer működött Magyarországon. külföldről is idejártak ámuldozni. Teljesen nyilvánvaló, hogy a mai liberális, jogvédő világban erre nincs lehetőség. Csak akkor azt magyarázd meg, hogy miért a bűnözőket kell védeni, miért nem a vétlen. békés embereket

További jó mérgelődést.

Előzmény: borzassün (3514)
borzassün Creative Commons License 2012.10.13 0 0 3514

Nos ha azt hidted, hogy Én egy rendőr vagyok, vagy voltam tévedtél. sem ez sem az. Egy lassan 60 felé tartó világ életemben civil ember voltam,de beismerem valamikor voltam önkéntes rendőr és ebből eredően voltam egykoron kiképzésen is,olyan igazin és nem pedig 2 hetes OKJ.-s biztonsági őri tanfolyamon.

Ebből eredően nem tudom méltányolni a fellengzős választ a hamuszórásról,mert ez olyan luxusterepjárós lekezelő szöveg. Tudd,hogy a KRESZ nem tesz különbséget Trabant és terepjáró gépkocsit vezető között,mind a kettőre egyformán vonatkozik, így aztán sajnállak, hogy a szemüvegeden keresztül csak így tudod látni a világot.

Még valami. Ha mondjuk komoly statisztikai mahinációkkal kimutatnák neked, hogy a felderítési mutató a te szájadíze szerinti 90 %-os lenne,de kamandusz lenne mit csinálnál? Megnyugodnál?

Nos szerintem sokkal korrektebb, ha egy valós ámde xar képet mutató számadatot kapsz,mint egy valótlan,félrevezető ámde a Te szájadízének tetszetős kamut kapsz?

Gondolom kellően kapitalizálódott ember vagy a terepjáród után ítélve és nem szereted a xaros magyar valóságot, csak a kapitalizált maszlagot. Hát sajna itt most vaszinüleg nem a maszlagot kapod,hanem a ganyájos valóságot mégha nem is teccik.

Ja és mégvalami egyenlőre nem mi civil polgárok mondjuk meg a rendőrnek, hogy mi az amit ránk kell, hogy kényszerítsen szankció árán is szerencsére. Tehát még Te sem határozhatod meg, hogy a saját elképzeléses 90%-od kimutatása alapján leszel csak törvénykövető polgár,addig nem,mert ezek után meglehetősen rosszúl fog érinteni ha szankcionálni fognak, sőtt ha máskor is megtalálnak akkor ismét, csak kamatozottan. Ennyi.

Én azt szoktam mondogatni, hogy az oroszlán bajszát huzigálni akkor célszerű, ha az oroszlán egy olyan ketrecben van,aminek sűrű drúthálója van és biztos, hogy abból nem fog kitörni.

magyarul nem te fogod a feltételeket diktálni,de a szabályokat neked is be kell tartani minden esetben.

Előzmény: rámenős (3513)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!