Keresés

Részletes keresés

Shi Yan Ming Creative Commons License 2010.11.03 0 0 149
:)
menroting Creative Commons License 2010.11.03 0 0 148
Most egy kicsit furát írok.Nézegettem a weblapon a nyári képeit s az jött le nekem a tekintetéből hogy valamilyen személyes ok miatt elege van az egészből.Persze ez csak saját megérzés .
enuma elis Creative Commons License 2010.11.03 0 0 147

Na, de tényleg, ha már az elsők között tárgyaltad a témát hazánkban, mi a titka Braconak?

Mert Ő nem egy poros legenda, feltételezés, mint Atlantisz, vagy más, hanem 100 ezrek ismerik már és eredménnyel tevékenykedik.

Előzmény: Mirdad (145)
enuma elis Creative Commons License 2010.10.29 0 0 146

Már világhírű lett Braco, nagyon jó, hogy két éve "időben" elkezdted a topikot :-)

Előzmény: Mirdad (145)
Mirdad Creative Commons License 2010.09.09 0 0 145

Angol nyelvű interjú Drago Plecko fizikussal, a "természetfeletti" jelenségek világhírű kutatójával Braco-ról. Ő írta a hazánkban is megjelent Braco-könyvet.

E topik - tudomásom szerint - az első volt e témában hazánkban. Amikor indult,

2008-ban, még csak Európa ismerte Braco-t; azóta már Hawaii-n és az USA-ban is

megtapasztalhatták "mit tud".

http://www.braco.net/?p=724

Mirdad Creative Commons License 2010.04.25 0 0 144

Los Angeles Magazin - "Who is Braco?"

http://www.loveangeles.com/love_angeles/2010/04/braco-croatia-healer.html

Amerika is eszmél :)

Mirdad Creative Commons License 2010.04.18 0 0 143

:) Örülök, ha tetszett, és főként segített.

Magam még nem voltam Braco találkozóin, pézt sem kapok azért, mert érzem az erőit ;), de csodálatos jelenség - ez van :)

Braco Hawaiin:

http://www.youtube.com/watch?v=jzMn10Wjm4o

Előzmény: Marióra (142)
Marióra Creative Commons License 2010.04.10 0 0 142
szia:)

Mi ma voltunk süd Bécsben, nem tudtam hova visz férjem, nem olvastam utána, azt tettem, amit németül mondtak. Százötvenen voltunk bent, nos én voltam az egyedüli, aki, mint egy inga mozogni kezdtem. csodálatos érzés volt, próbáltam arra koncentrálni, hogy megállítom magam, de újból indult a dülöngélés, erre férjem fogott meg. Aztán azt kértem, hogy egyedül is helyt tudjak állni a mindennapokban és elengedtem magamtól férjemet. Szerintem sikerülni fog. Nekem a nyugalom, boldogság volt ez a NAP, köszönöm- kinek is?
Mirdad Creative Commons License 2010.04.04 0 0 141
Mirdad Creative Commons License 2010.04.03 0 0 140

& a Facebook Braco-oldalán is nagy az élet! :)

Mirdad Creative Commons License 2010.04.03 0 0 139
Mirdad Creative Commons License 2009.06.01 0 0 138
Mirdad Creative Commons License 2009.04.24 0 0 137

Előzmény: Mirdad (136)
Mirdad Creative Commons License 2009.03.26 0 0 136

Braco újra nálunk: 2009. ápr. 26., vasárnap, 08-18h-ig.

http://www.braco-info.com/braco/content.php/hungary/datesandevents?

Mirdad Creative Commons License 2009.03.23 0 0 135

"Az óvatos vándor nem hagy lábnyomot;
a gondos-beszédű nem kelt haragot;
jó számolónak nem kell tábla;
ki ajtót zárni tud, zár nélkül is bezárja,
hogy ki nem nyitják;
ki csomót kötni tud, kötél nélkül is megköti,
ki nem bogozzák.
Ezért a bölcs
vigyáz az emberekre,
senkit meg nem vetve;
ügyel a létezőkre,
semmit el nem vetve.
Ez a kétszeres világosság.
A jó a rossznak tanítója,
a rossz a jónak támasztója.
Ha nem becsülik tanítóikat,
ha nem szeretik támasztóikat:
olyan a legbölcsebb, mint a legvakabb.
Íme a legmélyebb és legsúlyosabb."

Tao Te King, 27. vers.

Mirdad Creative Commons License 2009.02.20 0 0 134

A Fény létezik.

A kapu a Fény útja.

Szíved a kapu.

A kulcs a tudatod:

Tárd ki a kaput.

Mirdad Creative Commons License 2009.02.17 0 0 133

"OK, amit a szimbólumokról mond. Ezek szerint BÁRKI, aki erre a szimbólumra figyel, ezzel foglalkozik, hasonló képességekre tesz szert?"

Szia!

Tulajdonképpen igen. Ahogyan mondta (és ez így igaz), a szimbólumoknak az erejét fel tudjuk magunkban szabadítani. Így működnek a mandalák (kör alakú ábrák), vagy a "hang-hatással" megnyílvánított jelképek: mantrák, stb., ezek ugyanazok, mert

hordoznak egy bizonyos erőt, minőséget. Ezt az erőt fel tudja hívni az, aki megfelelő belső tisztasággal, irányulással teszi.

Üdv!

Előzmény: KomOmbo (129)
KomOmbo Creative Commons License 2009.02.15 0 0 132

ok

Előzmény: Menroting (130)
ghepard Creative Commons License 2009.01.27 0 0 131
Én is valahogy úgy látom, mint Te. Maga a hit nem elég. Addig kell hinni és csinálni valamit, míg nem fog menni automatikusan. Valahogy így, g - gondolat, c - csinálom
1. ggggggggggggg (tehát semmit se csinálok, csak akarok).......
2. gggggggggggcc (valamit már csinálok is, eltart míg rájövök a lényegre).......
3. gcgcgcgcgcgcgc (már tudom, hogy mit kell és akarom is)..............
4. cccccccccccccgg (már nem is kell nagyon akarnom, jól megy)........
5. ccccccccccccccc (már lassan nem is tudom, de már megy magától).....
Előzmény: Menroting (130)
Menroting Creative Commons License 2009.01.26 0 0 130
"Ez nekem is OK, amit a szimbólumokról mond. Ezek szerint BÁRKI, aki erre a szimbólumra figyel, ezzel foglalkozik, hasonló képességekre tesz szert?"

Azért ez nem ennyire egyszerű,legalább is szerintem.

A szimbolumok bár valóban jelentenek valamit de csupáncsak információk és nem ez visz a gyógyuláshoz.

S nem is Braco gyógyit szerintem hanem az általa mint adóként kisugárzott s e kisugárzásra igencsak érzékeny, vevők általi hit !
Lehet hogy ebben valóban tehetsége van hisz nem kell ahoz megszólalnunk hogy személyünk kisugárzó legyen.:-) Főleg ha ennyire helyesek vagyunk..:-)
A többit meg elintézi automatice a saját szervezetünk.Egyedül azért nem vagyunk képes rá mert jobban hiszünk másnak általában mint magunknak .:-)
KomOmbo Creative Commons License 2009.01.26 0 0 129

Ez nekem is OK, amit a szimbólumokról mond. Ezek szerint BÁRKI, aki erre a szimbólumra figyel, ezzel foglalkozik, hasonló képességekre tesz szert?

Vagy hogy.....?

Előzmény: Mirdad (126)
Mirdad Creative Commons License 2009.01.16 0 0 128

És itt természetesen megint nem ez a "csodás horvát fiú" a LÉNYeg, hanem

a szimbólumok működése.

Jung pl. szintén rájött erre, aki lélektanászként megkerülhetetlen mitológus, összehasonlító-vallástörténész is volt. Ő, belső feszültségeit oldandó mandalákat

(kör formájú jelképeket) rajzolt - magától. Csak később, keleti tanulmányai során

ismerte meg, mi is az, amit ő ösztönösen rajzolgatott...:)

Mirdad Creative Commons License 2009.01.16 0 0 127

... Ez a szimbólum az ő esetében a 13 sugarú Nap, amit meg is találtak a környéken

régi ábrázolásokon - bogumil (szláv gnosztikus őskeresztény) sírokon.

Ha az történik, ahogyan mondja, akkor ezzel a szimbólummal kapcsolja magát össze bensőleg, ennek az energiáit szabadítja fel magában:

(Itt zágrábi otthonában az  ónix-teremben áll előtte - az ónix a belső feszültségek oldására kiváló ásvány.)

Előzmény: Mirdad (126)
Mirdad Creative Commons License 2009.01.16 0 0 126

Sokmindent lehetne idézni - legegyszerűbb, ha megveszitek a könyvet, érdemes, mert benne a DVD-n "működés közben" látni AZT, ami a LÉNYeg...:)

Mivel szerencsére nem magyaráz, nem fecseg Braco, azért 1-2 lényeges megjegyzését érdemes idézni.

A szimbólumokról. Alapvető. Akik tudják, hogy a jelképek erőket testesítenek meg, összekötnek bennünket olyan magasabb létszinten megjelenő megnyílvánulásokkal, erőkkel, amiket ha megfelelően irányulunk (belső tisztaság, tudatosság, stb.) felhívhatunk. Felhívhatjuk azokat az erőket, energia-minőségeket, amiket az adott jelképek JELeznek KÉP formájában. Nos, ezt az ősi bölcsességet is ismeri Braco, ez kiderül ebből a nagyon fontos gondolatából:

"Ha az ember maximális eredményt akar elérni az egyéni munkában, akkor nagyon fontos, hogy folyamatosan kapcsolatban legyen egy szimbólummal, aminek az energiáit önmagában szabaddá akarja tenni." ...

Előzmény: Mirdad (125)
Mirdad Creative Commons License 2009.01.16 0 0 125

"Sziasztok, olvasta valaki a Braco-könyvet? Ha igen, idéznétek belőle?

hi, KO."

Kedves KomOmbo, örülök, hogy ráakadtál a topikra.

Drago Plecko: A csend mögötti erő - erről van szó (ez a kép van a borítóján, amit

az alábbi linken is látni).

Plecko a Zágrábi Egyetemen doktorált biokémiából, 3 évtizede a legjelentősebb parakutató az egykori Jugoszláviában, '86-ban a Pszichotronika 6. világkongresszusát vezette, a leghíresebb kutatókkal dolgozott együtt, stb.

Személyesen tanulmányozta a legnevesebb jógikat, keleti mestereket

(ír is róluk bőven), próbálva megfejteni a "titkaikat" (persze mindhiába). ...

Előzmény: KomOmbo (118)
Mirdad Creative Commons License 2009.01.16 0 0 124

Üdv Nektek! Új Braco-oldal (itt épp tudósok nyilatkoznak):

http://www.braco.hu/tudomanyos_hatter.php

bindera Creative Commons License 2009.01.12 0 0 123
láttam Braco auráját! fantasztikus volt ahogy körülötte egy fehér töltésmező volt és mindkét oldalt mellette tejszerű köd volt.

Neked tényleg megérte az ezres:))))
Előzmény: marquie (122)
marquie Creative Commons License 2009.01.12 0 0 122
cáfolat:
összesen 4000 látogató volt, mind a szervezőké.
Nívós hotelben volt az esemény egész nap+nagy létszámú biztonsági szolgálat volt ezért a 4milliós bevételből így is biztos maradt. Braco az ott árult könyv és DVD bevételeket vitte el, így ne rajta hanem a szervezőkön köszörülje mindenki a nyelvét.
Nekem nem fájt az ezer forint, kíváncsíságból mentem el és simán visszamentem volna mégegyszer, amit meg is fogok tenni áprilisban(ismét jön).
Szerintem csak az érzi és kap tőle vmit(energiát, szeretetet, lelki töltést) aki hittel áll az egészhez és pozitív személyiség. Én éreztem hogy kapok egy töltést, de ami a legfantasztikusabb élmény volt, hogy láttam Braco auráját! fantasztikus volt ahogy körülötte egy fehér töltésmező volt és mindkét oldalt mellette tejszerű köd volt.
Előzmény: tubi7 (120)
ghepard Creative Commons License 2009.01.12 0 0 121
"Semmi nem működik ingyen!"

De vedd észre azt is, hogy semmi se a pénztől működik (gondolom magától a pénztől).....

"Ezzel nem vonom kétségbe az általa nyujtott segitségek. "

Nagy plusz nála, hogy Ő maga is azt mondja, hogy nem Ő gyógyít, csak elindít(hat) valamit. Ezt a valamit bárki képes elindítani egyedül is, csak el kell kezdeni........ Maradj csendben Te is 1 órára és törd a fejed, hogy miért is van annyi bajod (mondjuk lehet neked nincs sok bajod, de nagyon sok a beteg ember). Lehet rájössz, hogy hol van a bibi és akkor már csak tenni kell valamit, ami sokaknak emberfelettinek tűnik és inkább a könnyebb utat válasszák..........

Elég belegondolni abba, hogy mennyi ember visel szemüveget (mindenfélét) és elhiszik azt, hogy attól megjavul a látásuk. Hát attól bizony nem javul egy picit sem, hanem rosszabbodik. Valóban jobban fogsz vele látni (egy bizonyos tartományban), de attól még rosszabbul fog működni a szem. A szemizmok és az agy csak még rosszabb összhangba megy át. Minél tovább fogod használni, annál nehezebb a visszaút. Nagyon kevés ember van, aki elkezd szemtornázni, elkezdi visszaállítani a TV, számítógép, napilap, könyv, újság nyomán szinte elsorvadt szemizmok rendes működését........
Előzmény: tubi7 (120)
tubi7 Creative Commons License 2009.01.11 0 0 120

Sokan beszélnek az ingyenes Bracoról az Europa hotelben történő Januári  megjelenése állítólag 9-18-ig tartott és féloránként engedtek be 300 embert .

Braco 5 percig jelent meg előtte filmet vetitettek róla.

300 Fő X 18 alkalom , 1000 ft/Fő beléptidíjjal( ennyit kértek) =5 600 000 ft

Ebből mennyi lehet a bérleti díj ? Talán 500 000 ? vagy netán 1 millió ?

Fizetni kell a szervezőknek is ! Kb 1 000 000 ?

Semmi nem működik ingyen! Ezzel nem vonom kétségbe az általa nyujtott segitségek. Ez csak egy gyors számolás volt cáfoljon meg valaki !

( a könyv, dvd bevételeket nem is emlitettem)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!