Sziasztok! Morini blokkos Aprilia SR 50 Di-Tech komplett VARIÓ és ÖNINDÍTÓ eladó! Ha valaki érdekel írjon e-mailt a g.lacko@freemail.hu címre és küldök képeket.
Lehetőleg együtt eladók az alkatrészek 15 000 Ft-ért.
3 év kihagyás után (autó elcsapott) ülök vissza a jó öreg SR50-re.
Használat előtti karbantartás közben szembesültem vele, hogy egyszerűen nem emlékszem a keréknyomásra. Röstellem, de ki tudna valaki segíteni némi számadattal?
Ha már itt tartunk, tudna valaki ajánlani budapesten olyan gumist, ahol szívesen foglalkoznak robogóval és van is raktáron abroncs?
Sziasztok!Sr 50 ditech-em vákumcsöve kilyukadt(csupán egy max. 1mm-es lyuk lett rajta),arra gondolok ami a benzinpumpa és az injektor között van!Ha nyomás alá kerül természetesen kifelé spricceli a benzint,mint egy vizipisztolyból!Az lenne a kérdésem,hogy ilyen benzinvezetéket hol tudnék rendelni,mert sehol sem találok?Mindössze 10 cm hosszú és magam szeretném kicserélni!A segítségeteket előre is köszönöm!
Leírná nekem valaki az aprilia sr50 vagy rs50 család modelljeit és, hogy melyik miben jobb a másiktól-illetve vásárláskor mire érdemes odafigyelnem.
Max 2004es a legöregebb amit megvennék.
Szeretnék egy jó robit venni ami nem 50el megy. legalább a 70et tudja de 60al közlekedhessem vele.
Nem akarom agyon tuningolni, de ha érdemes akkor 70es hengert kapna-ha ezzel elősegíthetném, hogy 50es papíron maradjon de pl. bírja tartósan a 70km/órát is. Gondolom ehhez másik variót is kéne venni az még beleférne.
Van egy 96-os sr-em ami letörte a kilómétermeghjajórol azt a pöcköt ami a felnibe(valószínű azért mert megszorúltak a csigák) meg,így vettem egy másik meghajtó.Ez idáig sima,de még a beszerelés előtt rájöttem hogy csak akkor hajtja meg a csigákat mikor benyomom a közepét,felszereltem 1 km-ig jó volt de aztán gondolom tágult annyit a tengelyen hogy ismét nem nyomta eléggé.
Való oda valami,mármint a meghajtó és a felni közé?(van ottegy kis szivacs,de gondolom az csak porvédő)
Mit csináljak húzzam meg kajakra(nem mintha eddig lógott volna)vagy tényleg való oda valami.Pár hónapja defekt miatt kerékcsere volt,lehet hogy akkor hagytam le valami gyűrűt róla.
Ha valakinek ilyen van feldobhatna egy képet a meghajtó környékéről.
Van egy 2007-es Ditech Factorym, van rajta egy leo vince zx sporkipufogó. (1 hónapja robogózom, elnézést ha amatőr kérdés lesz :)
A kérdésem az lenne, hogy normális-e hogy kis gázon néha "köpköd/dadog" a kipufogó menet közben. Ha visszalassit és utána kis gázt ráhúzok néha csinálja ezt. Vagy néha ha nagyon kis gázzal indulok el...
Különben mindig indul, jól gyorsul vége 75 körül lehet.
érdekes hogy a jobb index nem megy a bal oldali megy... A duda meg csak pörcög ha a gombot megnyomom. De az elehet hogy egyéb baj mert amikor egy 12vos aksiról hergeltem akkor sem adott ki hangot. De az index az tuti hogy bajos.
A reléről hallottam hogy nem lehet baja, illetve akkor egyik sem menne...
Ha csak az irányjelző és a kürt nem működik akkor valószínű, hogy a közös vezetékjük(zöld/piros) szakadt meg valahol.
De erről a vezetékről kap +12V-ot a első-hátsó féklámpakapcsoló, olajszintérzékelő, alacsony üzaszint figyelmeztető lámpa, valamint a hûtôfolyadék hômérséklet mérô. Mindez egy 7,5A-es biztivel van védve.
Sajnos meg kell válnom a kicsikémtől, szóval Eladó egy Aprilia SR50 DiAngeli replika. 2007 év végi kicsit több mint 3000km, hibátlan külső, nagyobb kerekek és fékek, sport kipufogó. Az ára fix 360000FT. Képek hamarosan. Megtekinthető Pestmegyében, Gyömrőn.
Szeretnék venni egy jó állapotú SR Factoryt, mert nekem ez jobban tetszik mint a aerox. Viszont annyi rosszat hallok erről a konstrukcióról, tönkre megy az injektor, főtengely problémák stb...... nyugtassatok meg, h megbízhatóak az SR-ek, vagy inkább maradjak a karburátoros változatnál?
Lenne egy kis apró kérdésem valami nagyon szaki emberhez aki tud nekem abba segíteni hogy a mocimon minden tökéletes minden oké csak egyszerűen nem bír menni! A kompresszió is olyan jó hogy, jobb már nem is lehet dugó jó gyűrű az is jó. Reggelente a legnagyobb hidegbe is első rúgásra indul. 7g-mos görgök vannak benne nem tudom esetleg kisebb kellene? Ja és szerintem olyan mintha egyszerűen nem bír kipörögni olyan lomha max. 60km/h a vége parton lefele megzsírozva
valakinek ha van valami jó tippje akkor jó lenne ha segítene. Előre is köszi!!
Egy kis segítség kellene. Tavaly ősszel tettem szert első robogómra. Aprilia SR 50-es 93-as évjáratú. Télen átesett egy hatalmas felújításon. A kérdésem az, hogy a kardin alul van egy cső csatlakozás és ott nem volt semmi eddig most összerakásnál észre vettem, hogy csöpögött a benzin egy kicsit. Valaki tudja hogy mi kell oda. Az csak egy szuszogó lenne. Az ITT feliratnál van. Dellorto karbi..
A másik kérdés hogy valakinek van e ehhez a típushoz első has idom, és a két oldalsó burkolat eladó.