Keresés

Részletes keresés

müllertimi Creative Commons License 2009.08.29 0 0 233

Sziasztok!

Lacilo70-nek: örülök, hogy tetszik, de el kell, hogy keserítselek! Egy éve vettem 150 ezer forintért a motort, és ahhoz, hogy rendben legyen, ugyanennyit ráköltöttem. Azt tudom, hogy ezt az összeget nem kapom vissza teljes egészében, de mindenáron nem szabadulok meg tőle.

Ízelítőűl: tavaly év végén lett az első szimmering cserélve, féktárcsák cserélve, most idén májusban vízpumpa csere, kuplungcsere, első-hátsó lánckerékcsere, lánccsere, júliusban perselyezve lett, hajtókarcsere volt, és az elektronikai része is rendbe lett téve. Az akkumulátor még nincs egy éves. A külső gumik rendben vannak, az első kerék belsője kb. fél éve lett cserélve. És júliusban teljesen rendbe lett hozva a kipufogó (le lett csiszolva a régi festék és le lett fújva).

Szóval ehhez tényleg nem kell egy darabig hozzányúlnia szerelőnek.

A legutóbbi szerelés után mondták, hogy 500 km-ig bejáratós! Ebből még 220 km van hátra.

Arvandor Creative Commons License 2009.08.29 0 0 232
Sziasztok!

Mopedes kezdő vagyok, lassan fél-háromnegyed éve motorozom egy Peugeot gagyi robogóval, amit rövidesen eladnék, 50 köbcentis váltós motort vennék helyette,éshát elég régóta szemezek ezzel a bizonyos Aprilia Red Rose dologgal:D
Érdeklődnék hátha tudtok nekem segíteni ilyen kérdésekben hogy:

Mi a különbség az Aprilia Red Rose és az Aprilia Classic között?
Milyen motorblokk van az Aprilia Red Rose-ban?
Hány sebességeset éri meg venni?
Milyen könnyen szerezhető bele alkatrész?
50-es kismotorként +kezdő váltósmotorként megéri?
Szal úgy összesítve:Szerintetek?:D

Kérdéseimre előre is köszönök bárminemű választ,

Tisztelettel

T.A.
lacilo70 Creative Commons License 2009.08.28 0 0 231
Az előző kérdést Müllertimi-hez intéztem.
Előzmény: lacilo70 (230)
lacilo70 Creative Commons License 2009.08.28 0 0 230
Szia nagyon szép a motor. Mi lenne az ára?
lacilo70 Creative Commons License 2009.08.28 0 0 229
Valamelyi motoros hirdetés oldalon láttam egy automata red rose-t ha megtalálom ismét közlöm
Előzmény: csoki777 (220)
lacilo70 Creative Commons License 2009.08.28 0 0 228

Sziasztok! Jó, hogy rátaláltam erre a topicra.

Most szeretnék motort venni és a választásom a red rose típusra esett. Igazából nem sokat tudok ezekről a gépekről, de nagyon tetszenek. Sajnos A1 kategóriám nincs csak B. Ha tudtok segíteni a vásárlásba azt nagyon megköszönném.

50-vagy125 cm3.-s re gondoltam, 50-es papírral (ha regisztrálni kell majd megoldjuk valahogy) 5. vagy 6 sebességesre gondoltam, hogy ne pörögjön állandóan. Kb 150-160 ezer forintot tudnék maximun rászánni. Vásárlással kapcsolatos jó tanácsokat is szívesen fogadok,hogy mire kell odafigyelni egy ilyen gépnél.

Ha valaki tud eladó gépet, kérem keressetek. minden megoldás érdekel.

Telefonom: 06-20-443-10-53

e-mail: sofalvi.l@gmail.com

Ha lehet képeket is kérnék. Ha minden jól megy, a jövő héten tudánk is üzletet köni.

Előre is köszi mindenkinek

Üdv: lacilo70

müllertimi Creative Commons License 2009.08.25 0 0 227

Sziasztok!

Nagyon-nagyon fájó szívvel és sok gondolkodás után, de sajnon meg kell válnom a motoromtól (kép lsd. 112-es hozzászólás). Anyagi okok....

Bár csak  50-es, 3 sebességes, de nagyon rendbe lett téve! Még bejáratós.

Ha valakit érdekelne, hívjon: 06-70/502-0729. Megbeszéljük a részleteket és az árat is. Tudom, hogy annyit nem kaphatok érte, amennyit már beletettem, de az is biztos, hogy egy darabig nem kell hozzá szerelő!

müllertimi Creative Commons License 2009.08.25 0 0 226

Sziasztok!

Nagyon-nagyon fájó szívvel és sok gondolkodás után, de sajnon meg kell válnom a motoromtól (kép lsd. 112-es hozzászólás). Anyagi okok....

Bár csak  50-es, 3 sebességes, de nagyon rendbe lett téve! Még bejáratós.

Ha valakit érdekelne, hívjon: 06-70/502-0729. Megbeszéljük a részleteket és az árat is. Tudom, hogy annyit nem kaphatok érte, amennyit már beletettem, de az is biztos, hogy egy darabig nem kell hozzá szerelő!

emzoli22357 Creative Commons License 2009.07.29 0 0 225
KJollégák, valakinek manuálja am4es blokkhoz?
domotorpeti Creative Commons License 2009.06.16 0 0 224
Ha valakit esetleg érintene, bár nem gondolom, eladtam a gépvast,
már nem aktuális.
Előzmény: domotorpeti (221)
domotorpeti Creative Commons License 2009.06.10 0 0 223
van blokkom ha érdekel
Előzmény: müllertimi (213)
domotorpeti Creative Commons License 2009.06.10 0 0 222
Bocs, így írom a választ. Szóval nem tudok automata Red Rose-t, nekem van itt egy eladó, de ez 5 sebis. Szerintem tanulj meg váltani (ha nem egészségügyi gond), élmény és nem kell tákolni. Sajnos nem nagyon lehet beletenni, az automata blokkok elég sajátos kihajtással rendelkeznek, direkt hajt fogason át a kerékhez. És általában másik oldalról. Tehát nem lesz egyszerű dolgod, ha mégis automatát szeretnél.

Remélem valamit tudtam segíteni.
Ha kérdés adódik keress nyugodtan (lentebb a hirdetésnél van elérhetőség) ,
láttam már 1-2 spéci motort.

Széles Utat!

D. Péter
Előzmény: csoki777 (220)
domotorpeti Creative Commons License 2009.06.10 0 0 221
Sziasztok! Eladó egy Red Rose Classic Custom 50 moci!
Sajnos nem nagyon használom, csodaszép állapotú a gép.
Az újabb fajta, AM5ös blokk, soksok króm alkatrész.
Nem idomhiányos, nagyon szép gyári festésű.
50cc, jó erőben van a motor.
Egy-két egyedi csinosítást is kapott. (crusier tükrök, egyedi OCC Design matricák, stb)

Ha valakit érdekel reális áron (ahogy néztem jelenleg az enyém a legolcsóbb)
egy szép gép az keressen!
Olcsóbb kismocit esetleg beszámolok :)

Széles Utat!

MSN:domotorpeti@msn.com
e-mail: domotorpeti@citromail.hu
tel: 06-20-555-4091

(automata gyárilag nincs, max ha beleteszel valami más blokkot,
de ez az automata mocik hajtása miatt elég nehéz lesz. és váltani élmény:) )

csoki777 Creative Commons License 2009.06.09 0 0 220
sziasztok jo lenne ha esetleg tudnatok segiteni automata red rose irant erdeklodnek lehet e ilyet kapni vagy esetleg van e valakinek ilyen tipus elore is koszi a segitseget
halasznebeva Creative Commons License 2009.05.27 0 0 219

Sziasztok!

Debrecentől 20 km-re Hajdúböszörményben lesz megrendezve az I. Női Motoros Hétvége junius 18-21 között.Nekem közel van, mert Debrecentől keletre lakom, én valószínűleg ott leszek!!!!

Érdekel valakit?Szállásban tudok segíteni!!!

S.a.s.a Creative Commons License 2009.05.27 0 0 218

Hali Spooky!

Olyanról már hallottam,hogy 3 sebességesből négyet csináltak, de 6ot!!!El se férne szerintem,no de lehet én tudom rosszul!

Előzmény: spooky02 (217)
spooky02 Creative Commons License 2009.05.25 0 0 217
Sziasztok!Van 1 50 es red rose om am 3 sebességes blokkal segítséget szeretnék kérni hogyan lehetne 6 sebességessé alakítani!!!A segítségeket előre is köszönöm!!!
müllertimi Creative Commons License 2009.05.25 0 0 216
Az én gyönyörűségem is "csak 50-es, de alig várom, hogy hosszú távon is kipróbáljam. Orfű a kedvencem, amit idén szeretnék meglátogatni egyszer a mocimmal, aztán a lányommal is.
S.a.s.a Creative Commons License 2009.05.25 0 0 215

Helló Umberto!

Naja így tényleg nem könnyű a dolog,de csak van valami megoldás!

Csajok(timi-ritu) nem adjuk felllll!!!:)

Szép napot!

Előzmény: umberto2009 (214)
umberto2009 Creative Commons License 2009.05.24 0 0 214
Sziasztok!
Én is jelentkeznék, de mivel 50ccm-es a mocim, korlátozott a táv.Vas megye pedig Sasahoz képest pont az ország másik oldala :( Így nem könnyű összehozni, pedig tényleg nagyon klassz lenne!
müllertimi Creative Commons License 2009.05.23 0 0 213

Sziasztok!!!

SEGÍTSÉG, SEGÍTSÉG, SEGÍTSÉG!

Ezt keresem: RV4 Minarelli blokk. A karter és a váltó legyen meg, a többi nem szükséges, de nem baj, ha van.

Nekem ezt így leírták, nem nagyon van (még) fogalmam róla, hogy pontosan mit akar a szerelőm, de mondta, hogy utolsó stádiumos a probléma. Ha ez mihamarabb nem oldódik meg, nagyobb és persze drágább károm lesz.

Segítsetek légyszi, ha tudtok!

Ettől függetlenül bárhova és bármikor megyek a találkozónkra! Még akkor is, ha hárman leszünk ott!    :))))

r.i.t.u Creative Commons License 2009.05.23 0 0 212

halihó!

a táboros hangulat szuper lenne!:)

3an már biztos, de vmit ki kéne találni, h a többiek is figyeljenek kicsit...

HAHÓÓÓ VILÁG  RED ROSE-OSAI EGYESÜLJETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AKI BENNE VAN EGY JÓ KIS MOTOROS/REDROSE-OS TALÁLKOZÓBAN ÍRJA BE, HOGY "BENNE VAGYOK!!!"- vagy ilyesmi...

köszi:) 

S.a.s.a Creative Commons License 2009.05.22 0 0 211

Halihó csajok!

Jól látom,ezeddig vagyunk 3an jelentkezők:)))???

Üdv

Előzmény: müllertimi (210)
müllertimi Creative Commons License 2009.05.21 0 0 210

Sziasztok!!!

Szerintem egy jó találkozó ilyen lenne: le lehet tenni egy sátrat, tüzet lehet gyújtani (persze csak főzéshez és egy kis tűz körüli énekléshez), akadna némi sör- bor, zene melletti barátkozás (tudom, kicsit úttörő-táboros érzés, de nekem tetszett). Ezért akár az országot is átszelem, mert ugye "végülis van motorunk, szóval el tudunk jutni bárhova".

Bocsi, hogy csak a mondat elejét "metszettem" ki, de nekem eddig nagyon tetszett... :)))))

Timi

D3Rv1sh Creative Commons License 2009.05.21 0 0 209
Sziasztok. Eladó egy kitűnő állapotú Aprilia Red Rose. Az ok, amiért eladom, csakis az, hogy Honda CBF125-öm lesz. Nagyon jó kis moci:) Többi info itt:

http://www.kepesmotor.hu/aprilia-chopper_cruiser/p197794&st=Apriliaű

Érd: szibi08@freemail.hu vagy 70/542-2625

Köszönöm, Sziasztok.
r.i.t.u Creative Commons License 2009.05.21 0 0 208
hejj hó, én is feltettem a kezem!
végülis van motorunk, szóval el tudunk jutni bárhova... vagyis majdnem bárhova...
anda31 Creative Commons License 2009.05.20 0 0 207

Ezt a fedelet keresem.

anda31 Creative Commons License 2009.05.20 0 0 206
Ezt a fedelet keresem!!!
anda31 Creative Commons License 2009.05.20 0 0 205

Sziasztok RED ROSE tagok.

Egy gyors segítséget szeretnék kérni. Édesapámtól örökőltünk egy Red Rose mocit 50ccm-es és szeretnénk eladni. 1990-92-es körüli , vagyis ezt a két dátumot találtuk rajta. Ezt hol nézhetnénk meg pontosan? Itt körülöttünk azt mondják, hogy jó állapotúnak számít, bár a jobb oldalán az aksit takaró elemet lelopták róla. Ezt hol lehetne beszerezni?

Tudna valaki árat ajánlani erre a mocira?

Probálok képet feltenni. Még nincs megtisztítva a képeken ez még vár rá, ja és a lábtartó hegesztve van, mert letőrt a vázról.

Köszi ha tudtok segíteni.

S.a.s.a Creative Commons License 2009.05.20 0 0 204

Kár,hogy nem középtájon lakom mert van 1 horgásztelkem!Ott simán lehetne csapni 1 jó kis bulit!

Nade javasoljatok valami alternatívát!

Üdv

Előzmény: S.a.s.a (203)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!