Mindenki feltöltheti a képét annak az órának amit éppen visel. Nem az óra értéke a fontos, hanem a megjelenése. Külön érdekes lehet egy-egy érdekes, az eredetitől eltérő szíj, vagy valami más (eredetitől eltérő mutatókészlet), a többit a fantáziátokra bízom ...
(Bocs, de mintha a fotómasina miatt picit gyenge lenne a kép. Pedig ebből is ki lehet hozni valamilyen jópofa fotót. Én ezért tartottam meg egy kiöregedett telefont, ami elég jól csinálja a makrót.)
a bézs tetszik nekem is, de esküszöm, hogy szemezek a rózsaszínnel is. ha már lúd, legyen kövér. :-) szerinted rózsaszín műanyag órára is vonatkoznak az etikett előírásai, vagy az már annyira durva egy majd negyvenes férfin, hogy nincs is rá illem kódex?
Nekem prímán működik Firefox-szal. Megnyílik a túl nagy kép, kattintok rajta jobb gombbal, "View Image" és attól kezdve bal klikkel váltogathatok az ablakhoz igazított méret és az eredeti méret között. (A kurzor ennek megfelelően + és - jelekké változik.)
Mondjuk, én valamkor telepítettem egy Image Zoom nevű addont, ami még más trükköket is tud a képpel -- elforgatni, százalékokban megadott méretre nagyítani stb. -- de ez az alap ablakba igazítás szerintem nem annak a műve, hanem az alap FF csinálja.