Keresés

Részletes keresés

halkergető Creative Commons License 2008.03.15 0 0 49

Biztos volt az milliós is! :)))

A hírek szerint az Astoriáig értek, és tudod: Sok jó ember kis helyen is elfér.

Előzmény: 07napi (46)
Leo Naphta Creative Commons License 2008.03.15 0 0 48
Akik nem tűrik el a kormányzat hazugságra épülő politikáját!
Előzmény: méregkeverő (41)
Leo Naphta Creative Commons License 2008.03.15 0 0 47
Igen, ez nem pártszavazás volt, ez népszavazás volt és 8 millió embernek meg volt a lehetősége, hogy véleményt mondjon. Akinek volt véleménye és ezt el is mondta az elég egyértelmű véleményt mondott. És számok azt mutatják, hogy a vélemények túl mutatnak a szimpla jobb-baloldal felosztáson. Ezért létezik tényleg az új többség, és ezért jött létre az összefogás.
Előzmény: rodni (40)
07napi Creative Commons License 2008.03.15 0 0 46
Emberek hol volt at a zóbb százezer fős tömeg, nemláttam a szavazat számláló filippinót se.
halkergető Creative Commons License 2008.03.15 0 0 44

Ismered a viccet?

Flamandok balra, vallonok jobbra! És a belgák hová álljanak?    ;-))

Előzmény: Leo Naphta (31)
halkergető Creative Commons License 2008.03.15 0 0 43

No, ettől nem okosodtam meg, de ez biztos az én hibám!

Van egy olyan érzésem, hogy szembenálló felek között összefogás csak akkor jön létre, ha mindkét fél enged valamit a korábbi álláspontjából. No, ennek aztán még a csíráját sem látom.

Ami meg a népsavazáskor történt, az egy kutyafüle volt, nem tartalmi összefogás. Az 3 millió párszázezer ember szűkszemléletű anyagi érdekeltségének kinyilvánítása volt, és nem több. 

Előzmény: HITMAN (27)
HITMAN Creative Commons License 2008.03.15 0 0 42
Nem baj, az SZDSZ ott lesz az MSZP-vel. Egyik gumibotozta a másikat röpke 20 évvel ezelőtt, ugyanezen az ünnepen. De valamiért mégis megbocsátottak az áldozatok az elkövetőknek... ez az igazi összefogás...
Előzmény: méregkeverő (38)
méregkeverő Creative Commons License 2008.03.15 0 0 41
Akkor szerinted kik azok a "jövőt építeni akaró demokraták"?
Előzmény: Leo Naphta (39)
rodni Creative Commons License 2008.03.15 0 0 40
Azért ez nem teljesen így van. Ez nem pártszavazás volt, hanem népszavazás. Ne tévesszük már össze a szezont a fazonnal. 3,3 millió ember mondta ki, hogy nem akar vizitdíjat, napidíjat és tandíjat fizetni. Egyébként ki szeret fizetni? Ebben a 3 millióban voltak balosok, kormánypártiak is, és volt jobboldali is, aki nem-mel szavazott.
Előzmény: Leo Naphta (17)
Leo Naphta Creative Commons License 2008.03.15 0 0 39
Mint mondotam, hóhér nem fog össze az áldozattal.

Demokrata nem vállal közösséget egy antidemokratával!
Előzmény: méregkeverő (38)
méregkeverő Creative Commons License 2008.03.15 0 0 38

Melyik párt nem képviseltette magát a reggeli zászlófelvonáson?

Melyik párt nem képvoselteti magát az esti hivatalos ünnepi koncerten?

Ezek után kivel akar összefogni? Hegedűs Lórival?

Előzmény: homaro (-)
Leo Naphta Creative Commons License 2008.03.15 0 0 37
Pedig elmondta, max nem figyeltél.

A jövőt építeni akaró demokratákkal
Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.15 0 0 36

..egyébként meg ölég érdekes a helyzet..

..ugyebár a jelenlegi "baloldallal" nem akar..

..a jelenlegi szélső "jobb~bal "al szintén nem akar

..összefogni......AKKOR KIVEL AKAR ÖSSZEFOGNI??

..
Leo Naphta Creative Commons License 2008.03.15 0 0 35

Mi lenne? Semmi. A lehetőségük nekük is megvolt, hogy elmondják a véleményüket. Nem tették. Joguk volt hozzá.

Előzmény: Törölt nick (26)
HITMAN Creative Commons License 2008.03.15 0 0 34

Az összefogás, vezetője és koordinátora pedig elképzelései szerint nyilván a Fidesz lenne :-)

Most a Fidesz. Szerinted kinek  másnak kellene most annak lenni?

Előzmény: aszora (23)
HITMAN Creative Commons License 2008.03.15 0 0 33

..és miafasz van a nem szavazó 4 és félmillió val?

Hát ez az :) még nem nyílt fel a szemük :)

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.15 0 0 32
Nédda, hogy kinőtte magát az a négymillió. Nem vagy te rokona Philipnek?
Leo Naphta Creative Commons License 2008.03.15 0 0 31

Őket a nemszavazók táborába sorolom!

Előzmény: halkergető (25)
HITMAN Creative Commons License 2008.03.15 0 0 30

Azt hittem arról szavaztunk, hogy akarunk-e fizetni valamiért vagy inkább mégsem

Kicsit egyszerűen látod a dolgokat... Azt hittem, komolyan akarsz valamiről beszélgetni.

Előzmény: homaro (24)
Leo Naphta Creative Commons License 2008.03.15 0 0 29

Az a jó, hogy a népszavazásnak van egy szűk és egy tágabb értelmezése! A szűk értelmezés szerint persze csak a díjakról szavaztunk.

A tágabb értelmezés szerint, amit amúgy Horn Gábor nagyon helyesen és egyenesen megmondott, a kormány politikájáról.

Előzmény: homaro (24)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.15 0 0 28

Az összefogás, vezetője és koordinátora pedig elképzelései szerint nyilván a Fidesz lenne :-)

Nézd, aranyos, hogy ezek után szmájlit tettél. bár szerintem legalább olyan mulatságos, (ha nem mulatságosabb) mikor Demszky a kátyúk miatt dudáló autósokkal összefogva dudálni kezdett:))

Előzmény: aszora (23)
HITMAN Creative Commons License 2008.03.15 0 0 27

1. Összefogást, úgy, ahogy az múlt vasárnap történt. Nem a politikusok között, hanem a "nép egyszerű fiai között" (sic). Ehhez most nagyon direkt, egyszerű kérdéseket kellett feltenni, de hátha következő alkalommal lehet mélyebb, elvontabb kérdésben is összefogni. Azokkal, akik egyébként 2006-ban Gyurcsánynak hittek...

2. Nem ismersz, honnan tudod, nekem mi (ki) a jel? Nekem Orbán nem Jel (ez olyan ballib hülyeség...), csak momentán ő az ellenzék vezére. Nem hibátlan, vannak fenntartásai vele szemben, de ez van.

Előzmény: halkergető (18)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.15 0 0 26

..Érdekes vagy nem, a tény ettől még az, hogy az összefogás megtörtént!
..

..és miafasz van a nem szavazó 4 és félmillió val?

..
halkergető Creative Commons License 2008.03.15 0 0 25

Jahhhhh!

És 4 millió meg nem szavazott. Szerinted ők hova sorolandók ?

homaro Creative Commons License 2008.03.15 0 0 24
Azt hittem arról szavaztunk, hogy akarunk-e fizetni valamiért vagy inkább mégsem.

Ha ilyen jól látod 3,3 millió ember motivációját, szerintem azonnal küldd el az önéletrajzodat bármelyik közvéleménykutató cégnek! Sok pénzért fel fognak venni akár már tegnaptól.
aszora Creative Commons License 2008.03.15 0 0 23
Szerintem arra gondolt, hogy a választók fogjanak össze közös célok érdekében, pl. a népszavazás, ahol a nagy többség ugyanoda szavazott, oldafüggetlenül.
Előzmény: homaro (13)
HITMAN Creative Commons License 2008.03.15 0 0 22

A másik oldallal, közös cél érdekében, közös értékrend mentén. Ha lehet. Ha úgy gondolod, érdemes, van értelme, sikerre visz az összefogás. Szerinted nincs semmi baj Gyurcsányékkal, csak az tartja vissza őket a nemzet felvirágoztatásától, a nép mennybevitelétől, h a gaz Orbánék nem hajlandók támogatni egyetlen zseniális ötletüket sem a parlamentben?

Előzmény: homaro (13)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.15 0 0 21
Vazze, ha végül eléri a mostani kormány, hogy mindenki a búsba kivánja őket, és egyedül Gyurcsányra nem lesz senki se kiváncsi, nálad még az is kirekesztés lesz? Vegyük mán be a körbe Miferinket, olyan kis szomorú:)
Előzmény: homaro (6)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.15 0 0 20

...nem voltak árpádsávos zászlók!..

..voltak...nem is kevés ..
Előzmény: csakkérdem (5)
Leo Naphta Creative Commons License 2008.03.15 0 0 19
Kedves ballibek!

AZ emebreknek, a demokratáknak valóban össze kell fogniuk, de ahogy nem foghat össze a hóhér és az áldozat, úgy nem foghat össze senki a demokráciában azokkal, akik kiirták magukat a demokraták soraiból.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!