Egy kérdésem lenne. Kinek mennyit bírt ki a kuplungtengely csapágya? Vagy már mióta bírja? 3kj jog-ba akarok kuplungtengely csapágyat cserélni. A helyi motorosboltban csak gyári keeway csapágy van.
Szia. Tulaja lettem egy keeway f act 50 2t - nek. Olyan problémám lenne, hogy amikor megállok a motorral a fordulat fentmarad magasan és viszi előre a motort. Idő után visszaáll fordulat. Mitől lehet?
Szia! Régebben volt Keeway Flash robogóm. Nézd meg a pipát a gyertyán, hogy rendesen rá van-e nyomva. Ha a pipa a helyén van, de a jelenség még fennáll, akkor lehetséges, hogy a pipa kábelében szakadás van. Ettől még ad szikrát, hiszen írtad, hogy be is indul pöcröf. Azonban menetben a rázkódás hatására gyengül az áram és emiatt lerohad a teljesítmény. Nekem egyszer ez volt, ugyanezeket a hibákat produkálta. Elég gyenge kábelezése van a pipához. Pipa kábel csere fillérekből megoldható, utána úgy ment mint a rakéta. A membrán szakadást sem lehet kizárni, az is produkálhat hasonlót. Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok! Keeway Matrix 502t könnyen indul,jól pörög,1-2km után belassul,lehörög,gyökkettővel megy.Karbi kipucolva,szikra jó,esetleg benzincsap membrán? Vagy mi a bánat?
Szia! Mindenképp nézzétek meg mindkettőt, alaposan ki kell próbálni. Lehet az újabb rosszabb állapotban van, lehet a régebbi pedig tökéletes. Nekem spec. sokkal fontosabb lenne, hogy milyen állapotban vannak a gumik, az idomok, az elektromos rendszer meg lett-e piszkálva, van-e töltés, hibátlan-e a lámpa és az index. Az is fontos, hogy hideg motor fogadjon titeket, ne bemelegített. Remélem segítettem és bocs ha ezeket már tudtátok.
Sziasztok! Keeway Ry6 vásárlás előtt állunk, és két motort néztünk ki. Az egyik digitális a másik analóg óracsoporttal rendelkezik. A kérdésem az lenne,melyik a jobb és melyiket érdemesebb megvenni? Valóban igaz-e az, hogy a 2015 után gyártott motorokat már csak digitális órával szerelték, és ami mondjuk 2017-es és analóg az akkor nem valós gyártási idejű. Köszönöm aki válaszol.
Folyamatos hasznalatban szokott lenni nyaron meg amig jo ido van. Igen azt hallottam, hogy nem szabad benne hagyni a tankban mert a viz ami benne van elobb kicsapodik es tonkre megy az uzemanyag (is).
Csak ha a téli szezonba benne hagyod a tankba.Na tavasszal fogsz is szivni vele rendesen,ugy beledöglik a karbiba.Ajánlatos télre 100assal teletankolva elrakni.Azzal NEM lesz gond !!!!!!Ugyanigy láncfürész...fűnyiró....stb.
Tapasztalat, ill ezt szajkózzák a neten már mindenhol.
Egy srác anno ugyanigy volt.Már laposvágóval teljesen szétverte a fedelet,mert nem jött le neki.Tiszta ideg volt.Majd átmentem,és mondtam azt a középső csavart nem akarja kivenni véletlenül??Azt a döbbenést az arcán......jót mosolyogtam rajt.(nem célzás !!!! ).
Akkor még nincs kinnt minden csavar.Hidd el.A középsőt is kivetted,ami a berugókar környékén van????Azügyben már kellett segitség egy kollegának.Esetleg finoman gumikalapáccsal.Két szélén deknin belül lesz 2 központositó hüvely.Az el ne vesszen!
És a variátort akkor hogy fogod majd le,hogy letekerd az anyáját...
Sziasztok! Most lettem Keeway F Act 50 tulajdonos. Szeretném kicserélni a motorban a szíjat és a görgőt. Kivettem minden csavart az oldal dekniből de nem jön le. Malaki írja már le nekem, hogy kell leszedni. Köszönöm.
Sziasztok.Tanàcsokat szeretnèk kèrni.Van egy Keeway Fact 50-em.Egyszerűen nincs benne kompresszió,csak 3-4 bar.Henger,dugó,szimeringek újak.Nincs semmi ötlettem.Esetleg a membràn?
Az automata szivató hibája okozhatja azt, hogy beröffen a motor, majd 2 mp múlva leáll, valamint gázadásra is azonnal?
Ha bent van az akksi, tudom gyújtás ráadással ellenőrizni, hogy jó-e? Úgy értem, akkor már mozognia kell a tűnek, vagy csak indításkor?
Rajzot sajnos nem tudok én sem. Az úszóház alján a csonk a trutyis benzin leeresztéséhez kell (Hurricánon legalább is.)Ha van ráhúzva egy kb. 15 cm-es cső, akkor levezeti a kerék mellé. A keeway honlapján régebben volt rajzos alkatrészkatalógus...
Igen a képen még nem raktam fel.
Akkor valami belül van rosszul.
Biztos hogy a réz alátétek meg a gumi karikákat raktam rossz helyre.
Majd még próbálkozok az összerakásról képet találni.