nem hívtam, mert mire hazavittem a nevet, az uram talált másikat... de nagyon köszönöm, talonba tartom!!! Megnéztem őket:) Tündériek :)) Tesóról és galambocskáról nem is beszélve :))
edesem, ha rolam lenne szo en mar reg koltoztem volna :) anyamek dunabivajbasznadalsora nem mennek. meg egyebkent sem, es tovabba.... de foleg mert csak. es punktum. a szuloi ervelessorozat :) es mivel ovek a zse nagy resze, mi behuzzuk fulunket farjunkat es epelmeju kompromisszumokra keszulunk :)
csillagom, most nem tudok menni, mert nagy munkában vagyunk az urammal... most elment wc-re, meg zuhanyozni, de mindjárt jön is vissza és dolgozunk továbbb... építkezéssors :))))
Ugyan tudom, hogy nem Törökbálint meg Érd, de Dunaharasztin épül egy csomó ház/lakás új lakóparkokban, szerintem ott egy teljes ikerházat meg tudnátok venni annyi pénzből amit szántok rá, és az teljesen új lenne.
Időpontilag nyilatkoztam már, a felajánlást továbbra is tartom. Majd legfeljebb nem leszünk környezettudatosak és papírtányér lesz meg műanyag pohár. Tud kerticucc is lenni meg benti is, időjárásfüggően. :o) Vasárnap is mehet tőlem, sőt általában jobban bejön, mint a szombat ...
Közlekedésileg milyen helyen van? Óvoda, iskola stb.? Mesélsz róla e-mail-ben esetleg? Miért adják el? Nem akarok indiszkrét lenni, csak kiváncsi vagyok...
4 éve épült, hatalmas nappalija van, három nagy oszloppal, két wc, három hálószoba, nagy terasz. és óriási telek van hozzá, 300 négyszögöl. bazi nagy, fél nap, amíg lenyírják a füvet. ott szoktunk grillezni összejönni.
szerintem csak tisztasági festés kell és lakható.
a tetőteret be kell építeni, de az ablakok bentvannak, szigetelés fent van, igazán csak a belső dolgokat kell rendezni és az is lakható.
Ha a második nem ikerház, megírnád az elérhehetőségét? Bár a 30 kicsit sok, de.... Milyen az állapota? Mert ennyiért csak nagyon jót tudunk választani, ez már a plafon fölött van összegileg, szóval rákölteni már tuti nem lenne lehetőségünk...