Dani: kevered a dolgokat, bartulajdonossal Ori akart osszejonni. Ehh, en nagyon nem... a fonokomet elnezve a gyereke (ha egyaltalan van) is kobold lehet.
Orsika: a retardalt en vagyok, tudod: retardika :D:D:D amugy meg egyetertek Danival, szeptembertol tuti, hogy lesz valami allas! (Remelem azert meg kotni nem tanultal meg :)))
Megvolt ma az elso munkanapom, vicces volt, szerintem engem az Isten is kocsmarosnak teremtett... omajgad, eeen azt hittem, hogy csak treningre megyek, erre rogton bevetettek a pultba. Most meg nincs forgalmas idoszak, igy csak a torzsvendeg alkesz bacsik voltak, akik elmondanam, hogy imadtak :))))))))
Itt nem szokas borravalot adni (tudjatok: skotok,ehh); deee igy is kicsit tobb, mint 9 fontot kaptam egy spanyol papatol.
Isszonyat faradt vagyok, holnap is megyek 9re. Nemtom, hogy fogom amugy birni a suli mellett. A fonokom neha fogdos. Remelem majd leszokik rola.
Grata Heni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hú, azért most irigyellek ám, olyan vicces egy ilyen pubban dolgozni... Remélem, h élvezni fogod, ja, tényleg, nincs a kocsmatulajnak fia? Azzal összejöhetnél, ez volt a terv, nem?:) Nyugi, a beiratkozást elintézem, referencia-emilt meg még nem kaptam, de ha igen, szólok.
Próbálok fényképeket felrakni Montenegróról, van egy, de mindig azt írja ki,h túl nagy a mérete, hogy kell lekicsinyíteni?
Ferivel csaptunk egy jó estét, ebszéltünk az élet nagy dolgairól, veletek lett volna az igazi.
Ori, úgy el tudlak képzelni, ahogy ott pörögsz a sok francia között, gondolom, el vannak ájulva tőled:)
Orsi, szeptembertől tuti lesz vmi munka, nem? Mármint akkor azért kezd egy kicsit "ürülni" a sziget és lesznek szabad helyek, vagy ezt csak én gondolom kis naívan innen Bp-ről? Ha hazajössz, elmegyünk a West-Balkánba bulizni egyet, ok?
Most visszanézek a munkámra, jövő héten át fogok jelentkezni Tatára, h kapjak lakhatásit kedves egyetemünktől:)
Uhhh... ugye milyen ügyi vagyok, hogy 5 hét után le tudom írni a falu nevét ahol lakom... :) Mert úgy ejtik ám, hogy "baharcsa"... Tök vicces ez a nyelv és csomót megértek! Meg mivel nincs kábeltv ezerrel nyomom az olaszt és tök ügyesen megértem! Jé, mintha most értelmet kezdenék találni az életemnek... :D
Gratula Heni! Akkor mostmár hivatalosan is kiderült, hogy nem (vagy nemcsak) lusta vagyok, hanem retartdált!!! Ezért nem akar senki alkalmazni... :D De legalább ügyesen napozok! :D Én meg 4 év egyetem százezer vizsga és sokbillió oldal megtanulása után (amelyet mind kiemelkedő eredménnyel és ösztöndíjjal valósítottam meg) eltartott barátnő lettem Bahar ic-cahgaq-ban, ahol még bolt sincs! Remélem büszkék vagytok rám! :D De nem kell izgulni, Orsika minden lifestyle-ban megvalósítja magát...
Hogy kell fotót feltenni?
Ori, annyira látom lelki szemeimmel, ahogy pörögsz... Tök cuki lehet! ha képet rksz fel, szeretném a "munka közben"-t! :)
Hé pestiek! Ne siránkozzatok, mert egy klassz West Balkános estéért sokat odaadnék! Szóval hasítsatok helyettünk is!
Henike! Szerintem Danival bevállalunk egy moris estét, sőőőőőt, még egy fenyő miki számot is eldanolunk, persze fotodokumentálva!!! :D Grata a munkához, kápráztasd el őket a sör csapolási technikáddal :D
Kivételesen tegnap történt egy tök jó este Danival, Orsival, egy barátnőjével, meg kicsi Katával, nagyon pöpec volt, kis lájtos csiccs, és duma.
Amugy itthon is tikkasztó meleg van, és ezt még csak tüzeli az olaszokra mért 3-1es kiemelkedő győzelmünk! :D
Orsika, neked gondolatban egy személyi légkondit kívánok! :)
Orkó, örülök,hogy minden jól alakul, majd még több részletet!
Orsikának megígértem, hogy még ma írok, úgyhogy betartom a szavam! Elmondanám SindlerOrsi, hogy ma annyira sütött a nap, hogy farmerdzseki nélkül flangáltam a városban, sőt, mi több: fel kellett tennem NAPSZEMÜVEGET is :DDDD
Danikám, ne keseredj el emiatt a Nusis dolog miatt, hagyd a csudiba! A feleséged már úgyis megvan, szoval nem kell izgulni :) Amúgy elég sokat szoktam nézegetni a közös képeinket a gépen, és asszem pont tegnap állapítottam meg, hogy milyen jópasi vagy :) (De ugye nem felejtessz el beiratkozni nekem?) :)
Feri, te is, de nem tehetek róóla, hogy te párkapcsolatban élsz (bár ahogy Danit ismerem, azóta már beújított vmi csajszit) Amúgy meg Ferikám nem ér kihúzni magad a buliból: mi az, hogy unalmas pesti élet? Kapd már be, írjál levele mindent! Komolyan, engem érdekel, és szerintem a többieket is.
Orinak most küldtem emlit, remélem már a hétvégén meghódítja a szobája előtt fekvő hegyet :)
Hiányoztok, tényleg! Szerencsére egyre jobban itthon érzem magam itt.
Ésss (dobpergéééés): SZOMBATTÓL DOLGOZÓ NŐ LESZEK! :) Kaptam egy pultos melót egy pubban, sulikezdésig 30 óra/hét, utána kb. 15-20 óra. Remélem menni fog a suli mellett. Nagyon örülök, bár nemtom hogy fogom megérteni a részeg skótokat, de majd viszkizek munka közben (tudjátok: részegen jobban megy) :)
Tay Bridge Bar, ha erre jártok, nézzetek be!
Ennek következtében irtó jó volt a mai napom, remélem ez ezután is jgy lesz! Iiiiiiirajtoooooooook!
Ui.: igazán elmehetnétek szolidaritásból a Moriba helyettem meg kisOri helyett, nekem annyira hiányzik egy jóó kis kara...
hát, mint a versből is látszik, ami a tegnapi este eredménye, fura a kedvem, Montenegró zseniális volt, rengeteget búvárkodtam/fényképeztem egy új kamerával a víz alatt, volt rafting a hegyekben, szóval igazi önfeledt családi nyaralás volt, tegnap este értünk haza, most épp dolgozok, úgyh majd este rakok fel képeket.
A hazaérés után viszont találkoztam Nusival, akivel egész végig smseztünk, h mennyire hiányzunk egymásnak, erre bejelenti, h bocs, de neki az előző kapcsolata miatt a mienk most túl rutinszerűnek tűnik és hiányzik belőle az igazi érzelem... Hurrá!!!! Szuper. Szóval az előző kapcsolatban nagyon megégette magát és most nem akarja, h VELEM ugyanez történjen, mert nem akar magához láncolni. Az egészen csak röhögni tudok, magamon is egy kicsit, de fura mód ma felszabadultnak érzem magam és pillanatnyilag jó a kedvem, igazából képtelen vagyok most bármit is komolyan venni, kicsit minden veszített a jelentőségéből, nem tudom, fura az egész.
Nagyon sokat gondolok rátok lányok, Ori, úgy örülök, h jó a helyed!!!! Ugye nincs problémád a franciával? És Heni+Orsi, hogy álltok a munkakereséssel? Heni, nagyon jók a fotóóóóóóók!!!!!!!
Orsi, én rád fogok érni!!!!!!!!!:) Remélem, minél több közös buklit tudunk csinálni, amikor nem otthon leszel:) Ja, meg a lakás miatt iskell találkoznunk:)
Most visszamegyek húzni az igát (?), puusz mindannyiótoknak!
Jó reggelt! Heni, hogy ment az állásinterjú? Az első vicces, de remélem neked ez lesz az uccsó is. Kicsit lóvásár szaga van ennek is, mint a modell castingoknak... :) Amúgy nem akarok bunkó lenni, de: MI AZ AZ ESŐ?????? :D Ma kezdődött a 41 fokos kánikula, úgyhogy ha sikerül kivakarnom magam a másnaposságból és a légkondim ölelő karjaiból, akkor megyek a strandra. Uhhh, de sok tequila volt tegnap... :D Uhhh, tök vicces lehet amikor Ori franciául pörörg!:D Danika, még véletlenül sem sértenénk szellemi remekedet védő szerzői jogi bástyát holmi ostoba bitorlással... :) Hiányoztok ám! Puszi mindenkinek!!!!!!!
Itthon elmosta az eső a várost, a kocsit 20 centis víz alól horgásztam ki a Villányi úton.. Velem minden oké, élem az unalmas pesti életet, inkább ti írjatok, nektek minden perc új és sosemlátott!
en is hodof en is! gyajj Orkooo GRATUUULAAAA! azert meg kell hagyni: ugyesek vagyunk mindahanyan :):)
ne kampicsoroggya el az eso miatt, itt folyon esik, ohohoho.
eljottem otthonrol,mert ott van egy haver, aki elott zavarban vagyok, ehh :D:D
de amugy kb. minden harmadnap berugunk mostanaban. vicces.
Orsika: tutter, hogy tul jo vagy mindhez! don't fos, nyar vegen elmegy minden vendegmunkas, szoval szeptember elejen tuti, hogy lesz ott is uresedes.
bajdovej: holnap megyek eletem elso allasinterjujara, most meg azert nem fosok, mert szerintem meg mindig reszeg vagyok. szurkoljatok nekem 9.30tol!!!!
Feriii: figyu mar, te stopperrel merted, hogy Ori mennyi ido alatt pisil? Tejjoisten :))))))) Koszonom,hogy feltetted nekem a kepeket!
hajrá ori! hajrá ori!!!!! mi van veletek gyerekek, teljesen be fog halni az oldal? én még mindig munkát keresek, de azt hiszem túl jó vagyok bármelyik munkához! :) szóval nem dolgozom, de annál többet eszem! :) uhhh... 2-án megyek haza. ki ér rám???? :) addig is híreket kérek, legyetek jók, puszilok mindenkit és éljen a HODOF!!!!
mar irtam nektek mailt; csak a notebookon van es az most nincs itt
christine irto aranyos, imadoom az egeszet; a varos irto cuki; a munkahely jol nez ki; az emberek tok kedvesek; foleg persze chris meg a pasija; roland; aki fojofej, nagyon vicces
nagyon elvezem; csak annyira nincs wifi; ezert nem tudtam elkuldeni a levelet
jaj, nagyon gondolok ratok
tegnap chris-eknel aludtam;most a munkahelyen bemutat mindenkinek; holnap pedig mar melo.
ori!!! bocsi, még mindig nincs telóm, úgyhogy hodofon keresztül szeretném elmondani, hogy hajrá, hajrá, hajrá!!!! csak nyugodtan, ügyesen és viszlát legkésőbb egy év múlva otthon! millió puszi!!!!
Orikám köszi a csodás estét! Még sosem láttam ennyire gyorsan pisilő lánykát! :) Józanul 0:45 alatt, csiccsesen 1:30 jobban csiccsesen 2 perc körüli a részideje! Hát nem ügyes a lány?! :D:D
Sokat gondoltunk rátok, koccintottunk is, próbáltunk annyit inni, hogy a tiéteket is behozzuk, mintha ott lennétek! Majdnem sikerlt is! :D
Tök jó, hogy mindenki pozitív dolgokat ír, azaz nagy vonalakban mindenkinek jól jöttek be a dolgok.
Orsika! Csinálj már egy két fotót a teraszról a naplementéről, és rakd ki, biztosan nagyo szép látvány lehet! Találtál azóta valami munkát? Az a modelles dolog összejött amit msn-n meséltél?
Henkó! Sztem beállítottam neked,h a word sima doc file-ban mentsen. Ha mégsem abban menti automatice, és neked kell választani, akkor a lényeg az,h a sima DOC -t választ, és ne az XDOC-ot. Örömmel hallom,h jók a lakótársaid, és hogy lehet bejön a pub is.
Orikám, veled elvileg péntken talizok, bocs,h a multkor nem mentem szarul voltam.
Danika Montenegróban nyaral a családdal.
Velem minedn oks. Sokat vagyok a balán, ezért sem írtam, mert kb 2 hete nem voltam itthon, tényleg csak ruhákért ugrottam be kb. vicces. Matyi lassan hazaér, 26án reggel jön a gépe. Képzeljétek, nagypapám 80 éves volt. Olyan aranyos volt, nagyon meghatódott a köszöntésnél. Orsival minden oké, egyre jobb vele, komolyan, néha szinte hihetetlen :) 1én megyek olaszországba Ferivel, tudjátok, mint tavaly, csak hosszabb időre(10-12ig), és messzebb. Sperlongáig megyünk, az kb félüton van Róma és Nápoly között, már nagyon várom.
Izeee... en is kicsire mentettem el. Figyuuus Feri elkuldom neked a kepeket es felteszeed, oookiii???? Elkuldom a napokban. Mar van foto a lakotarsaimrol isss, hihihaha.
Tallózás gombbal kiválasztod a képet, az megjelenik, majd rányomsz a kép mellett lévő beilleszt gombra. Ha minden ok és a rendszer is úgy akarja, bekerülnek a képek, de csak kicsiket rak be. én 500x???-re szoktam állítani.
Holnap elolvasom mi a helyzet veletek, és írok is! puszi mindenkinek