Keresés

Részletes keresés

Serial Slut Creative Commons License 2024.11.23 -7 4 959512

Angéla telexes interjúja miatt is elkezdődött az őrjöngés. Látod, rusony, ez maradt neked. Irigyen, mohón lesni, gúnyolódni, agresszíven mocskolódni. Egy senki vagy, és ez fáj annyira - ahogy a bölcs kommentelő is megmondta. A kutya ugat, a karaván halad. Az elmeroggyant, Xanaxra vedelő senki ott bubog a blogján, amit csak katasztrófaturisták olvasnak. De szánalmas!

"Szerintem azt hogy enni adsz a gyerekednek, figyelsz rá. Ez ELBÍRHATATLAN MUNKA és ÉRZELMI TEHER, mert akkor mikor fogsz szuvas szekrényeket dekupázzsal felújítani, KAVICSOKAT FESTEGETNI, “szépírói” csodás regényeket ontani szakmányban, meg izgalmas dolgokról (egyenlőség, női forradalom, tudatos gyermektelenség, ellenzékiség) beszélgetni a netes barátnőiddel?

Jaaaj, tudom, hogy olvassák, azért pogánykodom, ez annyira vicces. A szakértősködés egy TANÍTÓNŐTŐL, aki a BAJAI FŐISKOLÁN végzett, és nem tanult azóta sem semmit. Oppardon, az élet iskolájába jár, sokadik osztály, sok évismétlés… És ezt beszopják a Telexnél, és kell nekik, mert a birkaellenzék ezt kajálja. Meg a nemszülőket, a lilahajúakat, meg az abortuszt, meg az “aszexuálisokat”… azokat, akik pénzért betegek…

Angála, mert róla van szó, azt is panaszolja, hogy engedte a fejére nőni a gyerekeit. Hatalmaskdtak, manipulálták, lenézték, a vérét szívták. Eleve, egy lehúzó, suttyó környezetben élt, ilyen embereket választott, ő is ilyen, később aljas fórumozgatással töltötte az idejét – és csodálkozik, hogy nem Harvardra járnak a gyerekei, neki meg tönkrement a teste, a “szépsége”.

Arról, hogy kinek mennyire nehéz. Majdnem tíz éven át teljesen egyedül neveltem három gyereket, kocsi nélkül, gyűlölködő vagy közönyös rokonok közepette és előtte is nehezített pálya volt, amikor csak egy volt. Éheztem is. Közben pont Angélát is kihúztam a pácból, ha csak egy kevés pénzem volt, amit nagyon, nagyon nem akart visszaadni, úgy kellett felszólítgatni.

És a gyerekeim mégsem pimaszok, aljasok, vérszívók, évismétlők. Nem is sodródnak. Én semennyi szenvedést nem érzek anyaként."

Előzmény: Serial Slut (959511)
Serial Slut Creative Commons License 2024.11.23 -5 3 959511

Ez viszont a rusony. Már megint be volt szittyózva.

"Örülök annak, hogy következetesen áldás kíséri a lépteimet a sok vihar közepette is."

Serial Slut Creative Commons License 2024.11.23 -4 3 959510

Ez nem a rusonyról szól, teeeee.

Előzmény: Abszolút Igazság (959507)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.11.22 -8 3 959509

Hát azt nem tudom, milyen az RTL, de azért az jó, hogy már ott is megemlítették a zaklatók királynőjét.

Előzmény: dos48 (959508)
dos48 Creative Commons License 2024.11.22 -4 1 959508

Az RTL az egy béka segge alá való szennycsatorna.

De az ilyen rusonyfélékkel beszereztek egy ásót, amivel még mélyebbre áshatják magukat.   :))))

Előzmény: Abszolút Igazság (959507)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.11.22 -8 1 959507

Na, a kis mószeraranka pofára esett!

"Nos, hazatérni is nagyszerű volt, különösen, hogy ez a csodás levél várt. Ahogy az RTL interjúban is elmondtam, a többévnyi netes bántalmazásomat az egyik bullym azzal tetézte, hogy amikor nyilvánosan is beszéltem arról a hadjáratról, amit ellenem folytat, nemes egyszerűséggel feljelentett. Október végén kaptam meg az erről szóló passzust, amelyben kifotózott kommentek, posztjaim, edukációs videómról készült több tucatnyi képernyőfelvétel volt, és annak hosszas taglalása, hogy én őt mennyire bántalmazom, neki milyen mérhetetlen egészségügyi és mentális károkat okozok, melyek akadályozzák a munkavégzésben, stb, stb, ahogy ezt az áldozati pozíció megkívánja. Továbbá volt egy kis pszichológiai oktatás a tisztelt bíróság felé, hogy hol vagyok nárcisztikus, hol gázlángozok, hol manipulálom a… várjál, hogy is írta a “szárnyas majmaimat” (ezek ti vagytok).
Nem volt váratlan, egy ideje sejtettem, hogy valami készül ellenem, mert egy csodálatos időzítéssel az ügyvédi felszólítást, miszerint kérjek tőle bocsánatot azon a napon küldette be az e-mail fiókomba, amikor júniusban Magyarországra jöttem, könyvbemutatókat, interjúkat csináltam, könyvhét volt, tehát egyrészt egy örömteli időszakban voltam, másrészt rendkívül koncentrált munkát kellett végeznem. Azon a délutánon, amikor landolt a repülőm, megérkezett a levél is, majd ettől kezdve öt napon át minden nap egy megfélemlítő visszaszámláló posztot közölt (doktol Kalsai ügyvédi iloda #irónia pöcsétjével), amely azt sugallta, hogy most aztán annyi nekem.
És igen. Féltem, ideges voltam, ahelyett, hogy a dolgommal törődtem volna jogászt kerestem, vele tárgyaltam. Végül nem engedelmeskedtem a megfélemlítésnek, egyrészt azért, amiért Kertész Lili SEM a Crazy SWingben, szóval én is azt vallom, amit ő, hogy a bántalmazásra nem lehet válasz a félelem, mert akkor soha nem fog a világ változni, másrészt tudtam, ha megteszem, akkor attól kezdve az egész életem ebben az őrületben fog telni.
Ez a nő évekkel ezelőtt megfogadta, hogy tönkretesz (ne kérdezd, miért, mert nem fogod elhinni, hogy a válasz csak annyi, hogy “csak”), tehát ha megérzi a hatalmát, akkor nem fog megállni soha.
??
Október végén érkezett meg a bíróságtól a levél, amiben január végére hívtak be egy félórás meghallgatásra Magyarországon. Ez a levél (feljelentés) is úgy volt időzítve, hogy nagyjából az új könyvem megjelenésekor kapjam meg, nyilván azért, hogy ezt az örömöt is szétkúrja, erről is elvegye a figyelmem, így még nagyobb mentális nyomást helyezzen rám.
Próbáltam elérni a bíróságot, hogy kérjek online meghallgatást, nyilván az utazgatás költségei és időrablása miatt, másrészt azért, mert mostanra olyan mentális károkat okozott nekem ez a nő, hogy hamarabb randiznék Freddy Krugerrel, mint vele kelljen egy helyiségben lennem. Ő a bántalmazóm, akivel egyfajta békítő bizbaszra akarnak összezárni. Ez mi?
Ahányszor telefonáltam, sosem volt bent az illetékes ügyintéző, úgyhogy végül úgy döntöttem, hogy majd ha hazaértem Magyarországról, elrendezem. Ez most lett volna, csakhogy eddigre ez a levél várt.
Az eljárást megszüntették, mivel túl későn nyújtotta be, ráadásul azt hazudta, hogy csak októberben észlelte a márciusi posztjaimat, miközben bizonyíték van rá, hogy ezek miatt őrjöngött és tombolt egész márciusban.
.
Következőt raktam össze.
A nő évek óta provokált és próbálta elérni, hogy olyan megnyilvánulásom legyen, ami büntetőjogilag elkapható. Hat év után célt ért, reagáltam, kitettem a kommentjeit, és beszéltem arról, amit csinál. Csakhogy maga is látta, hogy ez nagyon kevés, így októberig folytatta a provokációmat, és igyekezett újabb bizonyítékokat gyűjteni. Ezzel egyidőben pedig szép csendben letakarította az internetről a mocskát, ami bizonyíthatja a bűnösségét. Vagyis egy előre eltervezett, rosszhiszemű viselkedést művelt, ami egyébként borzalmasan ijesztő, hiszen mint mondtam, sosem volt vele konfliktusom, nem ismer, nem találkoztunk, mégis több energiát tett a tönkretételembe, mint a saját életébe.
A vicces, hogy éppen ez az elhúzódó “anyaggyűjtés” lett a veszte.
Vagyis munkát adott itt néhány hivatalos embernek, hazudozott összevissza, leveleket fogalmazott, fotókat készített, dörzsölte a tenyerét. Egyetlen dolgot elég lett volna tenni. Békén hagyni. Továbbra is azt mondom, a létezéséről sem tudnék, ha nem kezd el évekkel ezelőtt bántalmazni.
.
Itt tartunk most. Nem hinném, hogy abba fogja hagyni, sőt, lehet élt a fellebbezéssel, ezek sose hagyják abba. Van, aki iszik, más füvet szív, gyógyszerezik, vagy a Fb-ot pörgeti, hogy a benne lévő fájdalmat csillapítsa. És van, aki embereket bántalmaz az internet ma még erre teret adó világában. Sajnálom őket, szörnyű élet ez. Viszont az is szörnyű, amit okoznak vele másoknak, ezért nem lehet eltűrni.
Kérdés most, hogy miután nekem is lettek közben képernyőképeim (köszönet a barátoknak, akik gondoskodtak róla, miután én teljesen alkalmatlan vagyok az ilyen szisztematikus gyűjtésre), valamint többen szóltak, hogy eljönnek tanúskodni, ha kell, hiszen évek óta nézik, mit csinál az illető, így most is felmerült, hogy talán be kellene nyújtani egy hamis vád indítványt, hiszen aligha fogja a tevékenységet abbahagyni, vagy keres esetleg egy újabb áldozatot. Én sem az első áldozata vagyok, nem is az egyetlen. Meggyőződésem, hogy akkor szűnne meg az online, és bármilyen bántalmazás, ha az elkövetők tudnák, hogy megbüntetik őket.
Ezért is nyilatkoztam a témában két napja az RTL-ben, és örülök nagyon, ha valami törvényi szinten elindul. A bullying éppen olyan bántalmazás, mint bármi, és irtózatos károkat okoz az áldozatoknak.
Sokkal többen vagyunk, mint hinnétek, és még mindig azt a megküzdési stratégiát nyomnák le a torkunkon, hogy hallgassunk róla (ne törődj vele). Mivel azonban a törvény nem segít, te hallgatásra vagy kényszerítve, gyakorlatilag átengeded az életed fölötti hatalmat azoknak, akik tönkreteszik a jó híredet, az idegrendszeredet, a bevételedet adott esetben. Ez nem járható út. Beszélni kell erről, hogy megállítsuk a szennyet."

https://www.facebook.com/share/p/1EFM5KMzEX/

Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.11.22 -8 2 959506

Mondom én, hogy börtönben végzi a zaklatónk...

Új büntetőjogi eszközökkel lehet majd fellépni a zaklatókkal szemben

https://index.hu/belfold/2024/11/22/zaklatas-tavoltartas-bantalmazas-buntetoeljaras-orszaggyules-torvenyjavaslat/

Ha rusonyunk kicsit jobban belendül a személyes zaklatásba, rá is vonatkozhat.

Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.11.21 -9 2 959505

"Pedig mindet tőled tanulta, ugye?"

Pontosabban, Csao elvtársnő szerint lopta, valójában pedig csak elvitte beszerzési áron ;-)

Előzmény: Abszolút Igazság (959504)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.11.21 -9 2 959504

Ha rusonyunknak lenne bármi taktikai érzéke, akkor ízekre szedhetné ezt a cikket, rommá cáfolhatná az állításait stb.

Ja, csak akkor saját tanításait és feminizmusát is meg kellene tagadnia, így csak személyeskedni fog (vagy ha túl nagy a csapás, akkor napokig csak kussolni).

Látod, rusony? Ha nem lennél olyan önsorsrontó nyomi, most te lehetnél ott a címlapon!

Angélának lehet, neked nem. Pedig mindet tőled tanulta, ugye? :-)))

Na jó, az talán még címlapsztori lehet egyszer, hogy "Elmegyógyintézeti kezelésre ítélték a közismet internetes zaklatót és rágalmazót..."

Idő igazrusi. Eljön még a tiéd is, ne bánkódj.

Előzmény: Serial Slut (959502)
jinsei Creative Commons License 2024.11.21 -2 1 959503

A kulafészen meg „berobbant a gymbe“. 
Elképzeltem a becsapódás utáni krátert. 😂

Serial Slut Creative Commons License 2024.11.21 -8 3 959502
Serial Slut Creative Commons License 2024.11.21 -3 2 959501

Gondolnám, viccelődik, de ezeket elég komolyan szokta gondolni.

Előzmény: Brewial Whore (959498)
Vevegyő Creative Commons License 2024.11.21 -6 3 959500

azannyaszömit. szép, hogy megtalálta magát.

Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.11.21 -10 2 959499

Azon még nem gondolkodott el, hogy vajon miért a letakart fejű csapatba osztották be őt? ;-)

Brewial Whore Creative Commons License 2024.11.21 -1 9 959498

Csaofész

Még letakart fejjel is kiragyog a tömegből.

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.11.19 -9 4 959497

Klaudia nagysám viszont abszolút jól járt vele :)

Előzmény: Serial Slut (959496)
Serial Slut Creative Commons License 2024.11.19 -6 3 959496

Eszembe jutott, amikor december 23-án bérelte fel a tízezer forintos webügyvédet, hogy kiküldjön valami megmosolyognivalóan amatőr fenyegetőzést.

Azóta tudjuk, milyen jól telnek a karácsonyai is.

Előzmény: Brewial Whore (959491)
Serial Slut Creative Commons License 2024.11.19 -5 3 959495

Vicces, hogy aztán ő ugat be másnak, ha a feljelentését végül elutasítják.

A rusonynak már vagy tíz elutasított feljelentése lehet, de hogyne, mástól az egy is sok.

Csak a szokásos: neki mindent, másnak semmit.

Előzmény: Vevegyő (959493)
Serial Slut Creative Commons License 2024.11.19 -5 3 959494

Meg egyébként hány millióval is tartozik az államnak, azaz nekünk?

A rendőrséget panaszládának használás is csak felélése az erőforrásoknak, így van. Meg minden ócska mószerolása igazából.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959492)
Vevegyő Creative Commons License 2024.11.19 -5 4 959493

és hogy szeretik az ilyen feljelentőket a rendőrségnél...

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.11.19 -9 5 959492

a rendőrség is a közös erőforrások része, és csak azért ott jelent fel, mert az ingyibe van, de az ő piszlicssáré fasságai elvonják az erőt fontosabb ügyektől, szóval ezügyben nyugodtan kussolhat

Brewial Whore Creative Commons License 2024.11.19 -5 2 959491

Nem, azzal flexel, hogy bezzeg ő szigorúan a magánegészségügyet veszi igénybe meg azért a rendőrségnél jelentget fel, mert az kevesebb közpénzbe kerül.

Előzmény: Abszolút Igazság (959490)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.11.19 -10 2 959490

Igen, ez különösen vicces. Hogy akiket kutyáz, azok nettó befizetők, akik életükben hasznára voltak embertársaiknak.

Szemben a nettó eltartottal, aki csak élősködött egész életében: az államon, meg a férfiakon.

De mikor kapni kell, akkor nagyra nyitja a száját, hiszen neki az JÁR.

Biztos sokszor használja 'Az én adómból...' kezdetű mondatokat is :-)))

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (959489)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.11.19 -9 3 959489

ebben mondjuk az a röhej, hogy bár praktice semmivel nem járul hozzá a közös teherviseléshez, azért rendszeresen fejhangon visít, hogy ki mindenki várja el, hogy pl. egésségügyileg ellássák, miközben azok, akik ezt igénybeveszik, túlnyomórészt rendesen fizetik a járulékokat, ami alapján jár nekik az ellátás, ha úgy adódik

Előzmény: Abszolút Igazság (959488)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.11.19 -10 2 959488

Abban nagyjából biztosak lehetünk, hogy valami nincs rendben ott az adózással.

Élelmes rusony ez a rusony, nem szeret fizetni az államnak...

Előzmény: ártatlan nicknév (959465)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.11.19 -10 2 959487

"Fassekérdezte. Fel akarja nyomni a sulit a tankerületnél."

A kis mószeraranka...

De jól van ez így.

Az ilyesminek úgysem megy híre azonnal, és más iskolák továbbra is tárt karokkal várják...

Előzmény: Brewial Whore (959467)
ártatlan nicknév Creative Commons License 2024.11.19 -3 1 959486

Nem nyilvános videó csak a fizető kuncsaftoknak. 

Előzmény: Serial Slut (959482)
Serial Slut Creative Commons License 2024.11.19 -5 4 959485

Tényleg, valami volt a facebookon is pár napja, hogy pont a féleszű gombaszakértőt, utolsó,  rajongóinak egyikét küldte el az anyjába, mert más volt a véleménye az abortuszról, mint neki. Azt a gombatúró vén pinát, aki szerint az álvillő ártalmatlan gőzkiengedés.

Előzmény: Serial Slut (959484)
Serial Slut Creative Commons License 2024.11.19 -5 3 959484

Egyébként hogy a fenébe lehet egy embernek ennyi konfliktusa, és sosem gondolkozik el azon, hogy akkor vele van a baj? Szó szerint mindig, mindenhol, mindenkivel, amire az a retardválasza, hogy mert ő irigyelt zseni. Vagy csak egy idegesítő félnótás, nem lehet, rusony?

Előzmény: Brewial Whore (959483)
Brewial Whore Creative Commons License 2024.11.19 -6 4 959483

A yt meglátta a fejét és egyből rárakta a +18-as karikát.

Előzmény: Serial Slut (959482)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!