Igyekszek vigyázni rá. Élénk színe pedig azért van, mert a 21-hez lett fújva anno. Tegnap lusta voltam előásni ezért húztam a feketével. Vizsgán ellenőrizték és lefotózták az alváz számot és a firmatáblát. Megnézték a világítást, féklámpát.
Nálam a Pille maradvány szépen apránként készülget:
Mentve, ami menthető; a doboz kapott néhány réteg rozsdaátalakító alapozást, lassan kikalapálás és foltozás következik. A kerekében meg sem moccantak a csapágyak, így vettem bele újakat. Lehet kapni még ezeket a magyar csapágyakat elfekvő készletről 250ft/db áron a Harminckettesek terénél. Lehetne élettartamgaranciás, tokozott csapágyakkal is összerakni, de az ilyen kenegetős az igazi. Főleg, ha már zsírzószem is van az agyon. (Most komolyan, amennyit ez menni fog... :)))
Aztaa! Gratulálok! Nagyon szép állapotban van. Kifejezetten jól néz ki ezzel az élénk színnel a fekete motorhoz. Jöhetsz majd vele a börzékre, lesz mit megpakolni :) Műszakin mit vizsgálnak amúgy rajta?
Danuvia lámpával szerintetek hogy nézne ki? Talán még jobban is áll neki. Vagy inkább egy Pannónialámpát kellene beszerezni hozzá, mégiscsak eredeti legyen?
Tényleg jópofák! :) Ha jól emlékszem kerékpárral lehet, de segédmotoros kerékpárral nem lehet utánfutót húzni, csak, ha rendszámot kér a motorra és az utánfutóra is az ember.
Sziasztok! Nem volt még szerencsém eddig ilyen szerkezethez, nem is igazán láttam még ilyet, de a legutóbbi börzén sikerült szert tennem egy eléggé hiányos, rozsdás Pillére, amit szeretnék komplettre elkészíteni. Van valakinek olvasható dokumentációja hozzá? Szeretnék többet megtudni róluk, a gyártásukról, apró fogásokról, amire érdemes lesz odafigyelni. Esetleg, ha van valakinek Pest megyében, szívesen megnézném, miként is áll össze egy ilyen komplettként.
Egyenlőre kapott egy rozsdaátalakító felületvédelmet. Az apróbb kasztnismunka is el lesz mégezve a hetekben. Sajnos csak annyi apróság van hozzá, mint ami az utolsó képen látszik, ha van valakinek esetleg eladó váz hozzá, vagy bármi hiányzó, emaileim olvasom.
Ez a prospektus az enyém volt!A srácnak jutányos áron adtam több motorkuli alkatrésszel együtt,örültem,hogy egy gyűjtemény része lesz,erre látom fél év múlva ki árulta az összes dolgot amit tőlem megvett!Ez van!
Örülök,hogy te vetted meg hátha te jobban megbecsülöd!Üdv.Jani
Helló! Motorkuli FV-60T nél a gyári teleszkóp szemek közti távolságát megtudja mondani valaki? Amin eddig volt az riga moped volt. P10 után rakva tartok attól, hogy túl kiemeli a végét. Más újabb alternatívát próbált már valaki, vagy esetleg gyári teleszkópok érdekelnének.