Sziasztok! Arra gondoltam, hogy valahogyan felmérném Magyarország hobbimadarász rétegét. Az érdekelne, hogy egyes madarakat hányan és hol (megye) tenyésztenek, melyek a legnépszerűbb fajták, ki honnan és milyen gyakran szerez vérfrissítést, mennyit költ évente madarakra, termeszti vagy veszi-e a takarmányt, mennyi madarász ismerőse van, jár-e kiállításra, versenyre, börzére,stb. Ha csinálnék merő önszorgalomból egy online kérdőívet, akkor kitöltenétek? Utána persze közzétenném vagy e-mailben küldeném el az eredményeket azoknak, akiket érdekel. Mit szól a cochinos társadalom?
Szia!a feketékböl lesz elado märciusban.Valoszinüleg 1+4 felälläsban.A babos kakaska elpusztult sajna,nem tudtam megmenteni.A tyukicäk elvannak,kis szelidek nagyon. Helyhiänyom miatt a feketékkel lesznek idén.a mäsik kifutoban lesznek a kékek majd.Szépek a barna szegettjeid.Babos kakasod ha lesz majd idén öszre érdekelne majd egy,ke´t jércével.Ugy mint tavaly.Üdv Äkos
Üdv mindenkinek.Készült ma pär kép cohinjaimrol.Most még egyben vannak.De mär csak januär végéig,azutän szét lesznek szedve szinekre.Az egyik csapat .Ök huszan vannak.
Itáliai, fogolyszínű, 5 hónapos kakasok eladók. Salgótarjánban átvehetők, illetve előzetes egyeztetés után, távolságtól függően el tudom vinni környező falvakba.
Árban megegyezünk!
A madarak NEM kiállítási minőségűek, inkább baromfiudvarba valók, tenyészkakasnak, állományfrissítésre egyaránt jók lesznek.
Nagyon szelídek.
A képen szereplő tyúkok NEM eladók, KIZÁRÓLAG kakasok vannak eladók.
Érdeklődni a marton.adam96[KUK@C]gmail.com E-mail címen
Ha esetleg valaki jönne szombaton,vasárnapa a kissállat kiállitásra és börzére esetleg nem i cserélne magyar kacsát 4db ott 1 ökölnyi nagy ságu búbós van köszte
1 vadas gácsér 1 vadas tojó(ez búbós) 1 fehérvadas tojó 1 világos barna szürkés tojó
Nem rókonok egyikse
vagy 4db néma kacsára
1 fekete fehér gácsér 1 tejesen fekete tojó csak a nyaka közepétöl fehér 2 fehér tojó tesó tavaly elötiek a gácsér és a fakate tojó ideiek a gácsér pitél.!