Keresés

Részletes keresés

Derek Creative Commons License 2007.04.18 0 0 42
Ja!
Előzmény: pindiy (38)
zi_laj Creative Commons License 2007.04.18 0 0 41
A többi az?
Derek Creative Commons License 2007.04.18 0 0 39

Ezt irtam oda:

fodor meg váltja persányit.

http://www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-116579"

Ez egy eleg ocsmany huzas a szadi reszerol.hogy mivel Fodor nem lett elnok erre berakjak miniszternek  egy olyan ember helyere aki a korulmenyekhez kepest mar amennyire nalunk a politika erdeklosdik a kornyezetvedelem dolgai iran tette a dolgat azon penzugyi keretek kozott amit a koltsegvetes erre a celra leosztott,az meg ocsmanyabb ha Fodor  el is fogadja. Ez csunya huzas a jelenlegi miniszterrel szemben akit szemrebbenes nelkul felreraknak,hogty egy partfunkcinak helyet adjanak.

Előzmény: mibi (34)
pindiy Creative Commons License 2007.04.18 0 0 38
Valóban, ha a pályafutás során szerzetteket tekintjük, következetesen liberálisak és meglehtősen pragmatisták voltak.

A hüje Fodor meg lerakadt a 10 parancsolat egyes passzusainál.....
Előzmény: mibi (34)
mibi Creative Commons License 2007.04.18 0 0 37
Lehet szereti ha lecseszik.  Ezért vállalta!
Előzmény: pindiy (35)
mibi Creative Commons License 2007.04.18 0 0 36

No látod, itt a különbség.  Én nem próbálok mindenkit egy kalap alá venni.  A jelenlegi kormányban kifejezetten jól teljesít Kóka, Veres, Gráf, no meg Gyurcsány.  Persányi és Hiller teljesítménye is elfogadható.  Molnár - ugyan már nioncs - valahol Bokros kategóriája.  Fontos volt, amit csinált meg az is, hogy elvitte az ügyben a baléhét.  Göncz Kin gának nem sok keresnivalója van a kormányban.  Lamperth közepes- gyenge.

Előzmény: Törölt nick (32)
pindiy Creative Commons License 2007.04.18 0 0 35
Viszont garantáltan nem rosszalkodhat, mert van fönöke és naponta le lehet bacni....
Előzmény: mibi (-)
mibi Creative Commons License 2007.04.18 0 0 34
Azt nem olvastam, nem is érdekel a Horváth Ágneses topic.  Azt viszont súlyos hibának tartom, hogy Fodort benyomták miniszternek.  Kb. az a sors vár rá, mint a Horn kormányban.  A helyzet ugyanis az, hogy Kóka és Gyurcsány is következetesen liberális gazdaságpolitikában, és következetesen realisták a gyakorlati politizálásban.  Fodor viszont menthetetlenül idealista, enyhén szólva kamaszos attitűdökkel.  A másik két fószer kiskanállal fogja megenni reggelire.  De megérdemli amit kap.
Előzmény: Derek (31)
mibi Creative Commons License 2007.04.18 0 0 33
Ami azt illeti, én is.  Na ez az amiért nem kívánom a jelenlegi kormánykoalíció döntéseit lelkesen üdvözölni, amelyek kifejezetten sz@rok.  Ilyen Fodor miniszteri kinevezése.
Előzmény: Derek (28)
Derek Creative Commons License 2007.04.18 0 0 31

A masik topikban a Horvath Agnesesben megirtam mit tartok Fodor minisztersegerol ebben a szituban.

Előzmény: mibi (29)
taltam Creative Commons License 2007.04.18 0 0 30
Aha, arra a fószerra gondolsz, aki szólni merészelt, hogy Csepelen gáz van, és erre följelentette a minisztérium?

Hát igen, valószínűleg jobb lenne.
Előzmény: Kagakusha (27)
mibi Creative Commons License 2007.04.18 0 0 29
Abszolút nem utálom.  Sajnos az SzDSz időről időre elköveti ugyanazt a hibát.  Teljesen megszállott elmékre bíz kormányzati pozíciót.  Kunczét, Kókát, Eörsit kifejezetten nagyra értékelem.  Én Molnárt is jónak tartottam.  Persányi szerintem az eddigi legjobb környezetvédelmi miniszter tartom.  Nem az ő hibája, hogy annyi presztizse van a környezetvédelemnek, amennyi.  Disznóság, hogy lecserélik Fodorra, akit nem sokra tartok.
Előzmény: Derek (18)
Derek Creative Commons License 2007.04.18 0 0 28
Megengedhetem magamnak azt a luxust hogy valami elveim legyenek:-))
Előzmény: fényesárnyék (21)
Kagakusha Creative Commons License 2007.04.18 0 0 27

Majd az Illés Zoli.

Akkor majd legalább lesz egy betonszarkofágunk Pakson ... :-)

Előzmény: Rooger Preed (17)
Derek Creative Commons License 2007.04.18 0 0 25

"Szerintetek mi lenne itt, ha végre egy környezettudatos ember irányítaná a tárcát "

Semmi. Attol meg nem tudna tobb penzt kipreselni. A kornyezetvedelem az penzkerdes elsosorban es szakma.Lehetsz te akarmilyen kornyezettudatos ha a penzugyerek racsapjak a penzesladara a fedelet feldughatod magadnak a kornyezetvedelmi tudatossagodat,legfeljebb irhatsz szep cikkeket.

Előzmény: Rooger Preed (17)
mibi Creative Commons License 2007.04.18 0 0 24
Rövid ideig, de rendkívül szarul!
Előzmény: winstonsmith84 (13)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.18 0 0 23

Micsoda megaláztatások. A legtöbb szadeszos akkor kezdte összelopni a vagyonát.

Szegény Magyar is az akkor szerzett, megalázó villában lakik.)))

Előzmény: fényesárnyék (12)
mibi Creative Commons License 2007.04.18 0 0 22
Lófax!  Fodor egy megszállott fantaszta.  Ez semmit se változott 13 év alatt.  0 érzéke volt és van a gyakorlati politizáláshoz.  Ugyanúgy, ahogy ORbánnak, neki is kellene tanulnia a sorozatos zakóiból.
Előzmény: Derek (10)
fényesárnyék Creative Commons License 2007.04.18 0 0 21
ezt már ezerszer "hallottam" :-D Menthetetlen vagy!
Előzmény: Derek (15)
geva54 Creative Commons License 2007.04.18 0 0 20
Tudom. Akkor is öklendeztek erőssen miatta. Akkor sem értettem miért.   
Előzmény: winstonsmith84 (13)
Derek Creative Commons License 2007.04.18 0 0 18
Te ennyire utalod a szadit?
Előzmény: mibi (16)
Rooger Preed Creative Commons License 2007.04.18 0 0 17
Ki volt alkalmas környezetvédelemi miniszternek a 16 év alatt?
Miért nincs sehol a magyar környezetvédelem?

Szerintetek mi lenne itt, ha végre egy környezettudatos ember irányítaná a tárcát és sikeresen ráhatna a többi tárcára?
Ez a tárca mindig is egy alibi tárca volt. Az is marad még egy pár évig, amig az ország bele nem döglik a saját szennyébe.
mibi Creative Commons License 2007.04.18 0 0 16
Kóka nem rossz.  Magyar és Fodor katasztrófa!  Mondhatnám, cunami.
Előzmény: fényesárnyék (7)
Derek Creative Commons License 2007.04.18 0 0 15
Mert meg mindig ez az egyetlen elfogadhato nekem. Es en altalaban a legelesebb kritikat a sdajat patommal szemben szoktam megfogalmazni mert ok fontosak  nekem a tobbiek nem.Igy voltam akkor is amikor az MSZDP-ben voltam. Akkor meg a tobbi part nem, erdekelt ,nem az en dolgom,ez viszxont az enyim.Ertheto?
Előzmény: fényesárnyék (12)
Kagakusha Creative Commons License 2007.04.18 0 0 14

" Hála az égnek őt már nem erőltetik. "

Ami késik, nem múlik. :-)

Előzmény: Toxicus (6)
winstonsmith84 Creative Commons License 2007.04.18 0 0 13
Fodor már volt egyszer miniszter. Akkor az oktatásügyeket irányította - rövid ideig.
Előzmény: geva54 (11)
fényesárnyék Creative Commons License 2007.04.18 0 0 12

"hogy elturtek Horntol olyan megalaztatasokat amiert en szemen koptem volna a helyukben es azonnal felmondtam volna a koaliciot"

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

miért vagy te szadeszos?

Előzmény: Derek (10)
geva54 Creative Commons License 2007.04.18 0 0 11

Ezért nem jut ez az ország sehová. Lám, itt a jövőbe látó jósok tömkelege, teljesen kihasználatlanul.   :-) Már a vészharangot is erőssen kongatják. Mégse akar ez a tunya nép felkellni!

Akkor ezek szerint Fodor miniszter  lesz? Én nem bánom. :-)

Derek Creative Commons License 2007.04.18 0 0 10

Azota azert 13 ev eltelt ,megaztan akkoriban Fodort ott gyalazta Horn ahol tudta es ugy tett alaja a feltekeny Janosi szinten ahogy tudott de ettol fuggetlenul korai volt neki a poszt.Nekem egeszen mas okok miatt van kifogasom Fodor minisztersege ellen.

Nem az volt a baj akkor Fodorral es Kunczevel alapban,hogy nem voltak jo miniszterek,hanemaz ,hogy elturtek Horntol olyan megalaztatasokat amiert en szemen koptem volna a helyukben es azonnal felmondtam volna a koaliciot.

Előzmény: mibi (-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.18 0 0 9
Mit tegyünk. Melegügyi minisztérium még nincs.
Előzmény: fényesárnyék (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!