Ez egy eleg ocsmany huzas a szadi reszerol.hogy mivel Fodor nem lett elnok erre berakjak miniszternek egy olyan ember helyere aki a korulmenyekhez kepest mar amennyire nalunk a politika erdeklosdik a kornyezetvedelem dolgai iran tette a dolgat azon penzugyi keretek kozott amit a koltsegvetes erre a celra leosztott,az meg ocsmanyabb ha Fodor el is fogadja. Ez csunya huzas a jelenlegi miniszterrel szemben akit szemrebbenes nelkul felreraknak,hogty egy partfunkcinak helyet adjanak.
No látod, itt a különbség. Én nem próbálok mindenkit egy kalap alá venni. A jelenlegi kormányban kifejezetten jól teljesít Kóka, Veres, Gráf, no meg Gyurcsány. Persányi és Hiller teljesítménye is elfogadható. Molnár - ugyan már nioncs - valahol Bokros kategóriája. Fontos volt, amit csinált meg az is, hogy elvitte az ügyben a baléhét. Göncz Kin gának nem sok keresnivalója van a kormányban. Lamperth közepes- gyenge.
Azt nem olvastam, nem is érdekel a Horváth Ágneses topic. Azt viszont súlyos hibának tartom, hogy Fodort benyomták miniszternek. Kb. az a sors vár rá, mint a Horn kormányban. A helyzet ugyanis az, hogy Kóka és Gyurcsány is következetesen liberális gazdaságpolitikában, és következetesen realisták a gyakorlati politizálásban. Fodor viszont menthetetlenül idealista, enyhén szólva kamaszos attitűdökkel. A másik két fószer kiskanállal fogja megenni reggelire. De megérdemli amit kap.
Ami azt illeti, én is. Na ez az amiért nem kívánom a jelenlegi kormánykoalíció döntéseit lelkesen üdvözölni, amelyek kifejezetten sz@rok. Ilyen Fodor miniszteri kinevezése.
Abszolút nem utálom. Sajnos az SzDSz időről időre elköveti ugyanazt a hibát. Teljesen megszállott elmékre bíz kormányzati pozíciót. Kunczét, Kókát, Eörsit kifejezetten nagyra értékelem. Én Molnárt is jónak tartottam. Persányi szerintem az eddigi legjobb környezetvédelmi miniszter tartom. Nem az ő hibája, hogy annyi presztizse van a környezetvédelemnek, amennyi. Disznóság, hogy lecserélik Fodorra, akit nem sokra tartok.
"Szerintetek mi lenne itt, ha végre egy környezettudatos ember irányítaná a tárcát "
Semmi. Attol meg nem tudna tobb penzt kipreselni. A kornyezetvedelem az penzkerdes elsosorban es szakma.Lehetsz te akarmilyen kornyezettudatos ha a penzugyerek racsapjak a penzesladara a fedelet feldughatod magadnak a kornyezetvedelmi tudatossagodat,legfeljebb irhatsz szep cikkeket.
Lófax! Fodor egy megszállott fantaszta. Ez semmit se változott 13 év alatt. 0 érzéke volt és van a gyakorlati politizáláshoz. Ugyanúgy, ahogy ORbánnak, neki is kellene tanulnia a sorozatos zakóiból.
Ki volt alkalmas környezetvédelemi miniszternek a 16 év alatt? Miért nincs sehol a magyar környezetvédelem?
Szerintetek mi lenne itt, ha végre egy környezettudatos ember irányítaná a tárcát és sikeresen ráhatna a többi tárcára? Ez a tárca mindig is egy alibi tárca volt. Az is marad még egy pár évig, amig az ország bele nem döglik a saját szennyébe.
Mert meg mindig ez az egyetlen elfogadhato nekem. Es en altalaban a legelesebb kritikat a sdajat patommal szemben szoktam megfogalmazni mert ok fontosak nekem a tobbiek nem.Igy voltam akkor is amikor az MSZDP-ben voltam. Akkor meg a tobbi part nem, erdekelt ,nem az en dolgom,ez viszxont az enyim.Ertheto?
Ezért nem jut ez az ország sehová. Lám, itt a jövőbe látó jósok tömkelege, teljesen kihasználatlanul. :-) Már a vészharangot is erőssen kongatják. Mégse akar ez a tunya nép felkellni!
Akkor ezek szerint Fodor miniszter lesz? Én nem bánom. :-)
Azota azert 13 ev eltelt ,megaztan akkoriban Fodort ott gyalazta Horn ahol tudta es ugy tett alaja a feltekeny Janosi szinten ahogy tudott de ettol fuggetlenul korai volt neki a poszt.Nekem egeszen mas okok miatt van kifogasom Fodor minisztersege ellen.
Nem az volt a baj akkor Fodorral es Kunczevel alapban,hogy nem voltak jo miniszterek,hanemaz ,hogy elturtek Horntol olyan megalaztatasokat amiert en szemen koptem volna a helyukben es azonnal felmondtam volna a koaliciot.