ha gyári Jáva és werolex oldalkocsit raksz mellé avval nem lesz szerintem semmi baj ,az én esetem nem egyszerű volt 9 évvel ezelőtt már próbáltam de akkor az oldalkocsi ami egy Jáva werolex oldalkocsi volt nem sikerült mivel baleset veszélyesnek találták így marat az utánfutó egy / rat bike BMW -röl van szó /az utánfutóval sem volt egyszerű dolgom, a közlekedés is lassan max 70 km 90 már szinte alig tudtam közlekedni anyira dobált .. így be fejeztem az utánfutós korszakot , még egyszer bele vágtam az oldalkocsiba ,most egy urál oldalkocsit átalakítva raktam mellé na ez nagyon nem volt egyszerű ...több mint egy év után mostanra sikerült :-) rengeteg munka kitartás és szakmai segítség árán ..de hidd el meg éri!! amíg meg nem kapod az új forgalmit addig nem igazán ésszerű közlekedni vele törzs könyv nem kell az marad a régi ha a motoron új rendszám volt a hoz legyártanak még egyet ami meg egyezik .ha bármibe tudok szívesen segítek 70 5370228
Jawa mellé lenne gyári oldalkocsi vizsgáztatva. Szólóban használtam a motort előtte. NKH vizsgára kell vinni ilyen esetben. Péntekre kaptam időpontot. Parázok én is hogy mi lesz, remélem rendben lesz minden. Mi nem volt egyszerű neked? Ilyenkor kap két új rendszámot a motor? Vagy a meglévő megmarad és abból még egyet kell venni? Új forgalmi, törzskönyv ? Hány napon belül kell ezeket elintézni? Vizsga után még nem használható a motor? Vagy csak akkor ha minden papír meg lesz?
ha már volt biztositás kötve a motoron az elég nem kell ujjat kötni ,volna egy kérdésem milyen motorhoz szeretnél oldalkocsit?én nekem most lett meg a műszaki több mint egy év után nagyon nem volt egyszerű a héten az okmány irodába intézem a papirokat kap egy ujj forgalmit na meg még egy rendszámot előre az oldalkocsira
A Ts és a Trophy modelleknél szerelhető volt az első tartó "fül".Az ETZ-nél pedig oda van hegesztve a vázra.Ha tudom holnap (nem esik),akkor lövök néhány képet róla.
Üdvözlöm! Sikerűlt már az oldalkocsit beszereznie? Nekem most van egy eladó, a vevő is megvan rá, Az árképzésben szeretnék segítséget kérni. Természetesen festeni kellene, de nincs törve, horpadva sehol. Nagyon szép, eredeti szürke ülés és takaróponyva, valamint eredeti repedésmentes plexi szélvédő is megvan. Várom a segítségeket.
Lejjebb találsz egy hirdetést! Neki vannak fékrendszerei, úgy néz ki nekem is lesz onnan mindenem, már beszéltem vele, de még nem jelentkezett. Próbáld meg te is!