na most hogy kik a piacvezető cégek erről megoszlanak a vélemények és a számok:
ez mint látszik csak a UL befektetések. Persze az ING meg az Aegon nagyon nagy biztosítok, stb, viszont ha lecsupaszítjuk a bevételeiket csak a UL (biztosítói szakszóval BEK) biztosításokra, azaz a vegyesektől és a kockázati életbiztosításoktól mentesítjük az eredményeiket, akkor azt látjuk, hogy nem igazán jeleskednek. A lenti felsorolásból az OTP tünik nekem ezen táblázat alapján kiemelkedőnek.
a BH-nál 9+3 "szint van, aminek a végén részvényese leszel a cégnél. A szintek váltásánál egyben nő az egységek után kapott jutalékis. Annyival jobbnak mondható a helyzet, hogy 7-es szint felett is növelik érezhető mértékben a jutalékod. Bnetnél 7 vagy durván 7/2 szint van. A kereseted természetesen a te és a teamed termelése adja.
jövőkép:
Jelenleg a cég Zrt, a közlejövöben(1-2 év) a cél tőzsdére vitele és Nyrt-vé alakítani .Ezt követően a környező országokban is szeretnénk terjeszkedni és felépíteni az ottani hálózatot és tanácsadó rendszert.
kiegészítők:
Utazás, autó,telefon,iroda nyitási lehetőség, vezetői képzés szintén van... toll,óra, kitűző és a szimbólumok még nem kerültek bevezerésre.Hamarosan sor kerül erre is.
partnerek: ING,Signal,Union,Allianz,Aegon,Otp Garancia Piacvezető biztosító társaságok vannak a partnerek között. Alapkezelők közül a Pioneer,Concord,akik igen jónak mondhatók a piacon.
ahogy én látom az nem lett leirva sehova így hogy Balázs Attila szcientológus. Az lett leírva, hogy olyan mintha a szcientológia eszközeit használná. Szerintem ez azért rossz mert ha egy kicsit megismerkedsz a szcientológiával akkor láthatod hogy egy kurva nagy népbutítás és ahogy az egész kitalálója fogalmazott: ha sok pénzt akarsz csinálni akkor alapíts vallást. Hát pont erről szól a szcientológia: sok pénzt csinálunk a hívőinkből. itt van nektek néhány cikk, az utóbbi időben ennek utánaolvastam:
nem szeretném dollárról euróra váltani a pénzem, marad akkor az hogy hozamplaza avagy pedig külföldi alap. Nem igazán szeretnék több órát arra rászánni, hogy utazgassak, amire kiváncsi vagyok, hogy miben kinál többet/kevesebbet a BH karrierrendszere és kereseti lehetősége mint a BNET. Most csinálhatjuk azt hogy elmegyek találkozom egy BH-sal és én irom meg ide ezeket a dolgokat (és nem mindenre úgy fogok emlékezni ahogy az el lett mondva, vagy pedig valaki ezt leirhatja ide és akkor biztos korrekt lesz). Ami érdekel, hogy mennyi a kereset, hány szint van (van-e szint?), utazás? autó? telefon? mol kártya?magazin előfizetés? marketingtámogatás? küföldi terjeszkedés ill. vezető képzések? aranytoll? óra? stb....
Egy rövid összefoglalónak örülnénk szerintem és akkor talán témát is tudnál ezzel váltani :)
örülök, hogy rátaláltam erre a topicra :-) mert én is itt dolgozom.
Korábban én is a Bnetnél dolgoztam és tetszett is, de a szakmai vezetőmet kizárták és utána jött a Bridge!
lejebb írta valaki, hogy akik kiléptek a Brokernetből az "áruló" Én ezzel nem értek egyet. Aki elment az vagy azért ment át a másik cégbe, mert a szakmai vezetője is ment vagy azért mert nem akart egy számára idegen szakmai vezetővel együtt dolgozni.
Kickie írta, hogy Balázs Attila szcientológus és ezek alkalmazásával akarja eladni a cég egyes termékeit. Sok előadásán voltam már, de én nem hallotam a szcientológiát mint vallást vagy akármit előadásain. Lehet, hogy magánéletében köze van hozzájuk (nem tudom, de lehet, hogy ti többet tudtok róla), de ha igen is, akkor mi köze van ennek az üzlethez?? Ha elválasztja a kettőt akkor miért zavar ez valakit is?
Egyébként pedig,ha tényleg szcientológus lenne akkor miért állt vele szóba ennyi biztosító?? Nekem tetszik a cég, jók az előadók, jók a termékek csak idő kérdése hogy mikor lesz még nagyobb a társaság és a munkatársi gárda!
BA-t nem utálom. A cselekedeteit azt elitélem. Dolgoknak meg van alapja, elég lenne kicsit távolabról szemlélődnöd és mások véleményét és tapasztalatát is beengedned a tudatodba. röviden ennyi.
Te pedigaki habozás nélkül megvádolsz másokat alaptalanul (extra nickek létrehozásával pl.) + még le is hülyézel nem hiszem hogy a szinvonalas párbeszédet képviseled. Ha valamihez nem tudsz hozzászólni akkor inkább ne erőltesd, mint hogy aztán műsértődéssel és fellengzéssel kijelented hogy a másik hülye, hülyeségeket beszél és az különben sem úgy van. Ha tetszik ha nem egyre több egymástól független forrásból kapod és fogod megkapni azt, hogy BA-nak voltak igenis olyan megnyilatkoztatásai és cselekedetei ami felveti azokat a kérdéseket amiket boncolgatunk. Ez is hozzátartozik a te általad választott cég imázsához.
Inkább próbálkoznál meg érdemben vitázni, mint azzal az ócska tárgyalási taktikával , hogy a másik az hülye, hülyeségeket beszél, csal, hazudik és az nem úgy van (ezt hagyd a politikusokra, neked nem megy jól). Ezzel csak azt bizonyítod hogy érdemileg semmi rálátásod nincs sem a BNET-re sem a BH kialakulásának előzményeire illetve körülményeire vagy ha van is azt nem vagy hajlandó elfogadni.
Pont emiatt rád sem neheztelek, én is hittem abban hogy BA tudja mit csinál és már korábban is irtam, hogy karizmája az van. Azóta megtanultam objektíven szemlélni az általam nagyra becsűlt embereket és kicsit kinyilt a csipám is. Majd neked is kifog.
Most pedig itt a lehetőség hogy ne csinálj feneket a szádból (direkt szépen fogalmazok) és így ne reagálj az én hozzászólásaimra, ahogyan ezt megigérted.
Szerintem itt senki nem utálja BA-t, csak jó tudni róla ezeket a dolgokat. Nekem is az ő előadásai voltak a legmeghatározóbbak és a legjobbak fél éven keresztül. Sőt mivel ez az üzlet nagyrészt az értékesítésről szól, így valószínű, h egy ilyen ember, aki ennyire ügyesen tudja saját céljai érdekében manipulálni az embereket, az továbbra is nagyon sikeres lesz...
lehet tudni valamit a BH karrierrendszerréről hogy hogyan épül fel? illetve hogy foglalkozik e valaki Mo-n dollár alapú UL-el? Mert a hozamplazaban van azt tudom, de lehet hogy jó lenne nekem UL-ben is...
részemről erre csak anyit, hogy nagyon sokminden utólag vált világossá. biztos mindenkivel előfordul az hogy csak utólag tudja összeraknia képet...(hogy lehet az hogy a meetingek helyszinét nem lehetett tudni csak az utolsó pillanatban, miközben az összes többi divizió előre tudja hónapokkal hogy hol lesz a képzés, stb)
nekem ez csak tavaly augusztusban kezdett el körvonalazódni, azóta meg csak a visszaigazolását látom, hallom. De ügye senki nem akarta elhinni, hogy a cég egyik legsikeresebb embere akit még a tulajdonosok is bevettek maguk közé, az ilyen eszközökhöz folyamodna...
tetszik, hogy amire nem tudsz reagálni az neked egyből hülyeség... biztos amikor egy ügyfél visszakérdez és nem tudsz rá válaszolni akkor is ő a hülye...
ez a fórum azért jött létre hogy a BH-ról eszmétcseréljenek az emberek ha mindenigaz. pontosan ez történik, csak sajnos ha nem a te szájízed szerint mennek a hozzászólások, akkor máris hülyék az emberek.
nem kell ezeket a dolgokat elhinned vagy megfogadnod elég ha tudsz róla és egy kicsit kitágítod a szemléletedet amível a BH-t nézed. Az idő meg vagy téged igazol vagy minket. De a tények ettől még tények maradnak.
sajnálatos, hogy annak idején valahogy nem szúrt szemet neked... akkor miért nem írtad meg a Bnet topicba? csak mostanában lett érdekes számodra/számotokra...
ha visszaolvasod a hozzászólásaimat akkor láthatod hogy a szcientológiát én már említettem korábban. Én már akkor is felvállaltam a hozzászólásaimat és a véleményemet. De ezekszerint (mert hát ügye mindenki magából indul ki) neked több nicked is van és úgy irogatsz ide? te konspirátor és leleplező.
szerintem ne magadból indulj ki nem mindenki enyire kicsinyes és szánalmas. lövésem sincs ki az ako, de örülök, hogy nem csak nekem tünnek fel a dolgok.
tekintve hogy megbízási szerződéssel dolgozik mindenki, amiben azonali felmondás lehetséges minden magyarázat nélkül mindkét fél részéről, így nem hiszem, hogy
1, a BNET ne mondhatna fel bárkinek bármikor (persze az érdeke nem ezt kivánják) 2, be lehetne perelni ilyenért (munkaügyi per megbízási szerződés alapján elég macerásnak tűnik nekem)
Úgyhogy maradjunk abban hogy azok a bizonyos iratlan szabályok megszegése, amivel a BNET-es tanácsadók többsége tisztában van (szcientológia, politizálás képzéseken előadóként vagy az ügyfélnél, árukapcsolás, stb) továbbra is azonnali felmondásra való ok. és ez így helyes, hogy nézne ki ha egy tanácsadó elmenne egy ügyfélhez elmondaná. hogy az xy párt, vagy a szcientológia vagy a Jehova tanúi, stb milyen jó dolog és onnantól az terjedne egy pénzügyi cégről, hogy itt mindenki ez meg az. Ezt senki nem engedheti meg magának, szerintem minden épkézláb kapitalista cég találna azonnal indokot kirugásra... és mondanak fel a BNET-nél szerződéseket e felől ne legyenek illuzióid.
Adslmester! bennem felmerült a kérdés, ezért tettem fel itt.
A kérdésem háttere:
BA több előadásán vettem részt. Az egyiken az értékesítés hatékonyabbá tételéről, az emberekkel való bánásmódról beszélt. Szóba került a thetán, a nyolc dinamika (egyén, család, csoport, faj, életformák, fizikai univerzum, szellem, végtelen =Legfelsõbb Lény), auditálás, clear eljárás...
Rákeresve az interneten megtalálhatod te is (amit én, legnagyobb megdöbbenésemre), hogy ezeket Ron Hubbard, a Szcientológia Egyház megalapítója találta ki. Ezeket BA tényként tárta a fogékony hallgatóság elé, meg sem említve, hogy ez mely "körnek" a tanítása.
A kérdésem tehát, hogy ez másnak is szemet szúrt-e?
Eredetileg ignorálni akartam ezt a szálat, és ezt a topicot amúgy is csak megfigyelőként követem, de ezt a hülyeséget nem bírom kihagyni. Szóval ha a Bnetnél azonnali felmondásra való ok valamely egyházhoz való tartozás (aka vallásgyakorlás), akkor abból olyan kiváló munkaügyi pert lehet kerekíteni, hogy csak úgy nyekken a Bnet. De gondolom ezt ők is tudják, úgyhogy _ezért_ biztos nem rúgnak ki senkit....
csináltál egy másik nicket(aminek eddig 1db hozzászólása van) és azzal jó elbeszélgetsz a kitalált butaságaidról? nyugodtan... csak kérlek ne itt és ezzel ne szennyezd tele a topicot.
ez a BNET-nél azonali felmondásra való ok. ezen érdemes elgondolkodni a történtek fényében és BA utóbbi hónapokban való előadásai kapcsán. (boruljunk térdre, stb....)
Tőkevédelmi eszközalap Európai vállalati kötvény eszközalap Globális vállalati kötvény eszközalap Fejlődő kötvénypiacok eszközalapja Európai ingatlancégek részvény eszközalapja Európai magas osztalékú részvényekbe fektető eszközalap Európai élelmiszeripari részvény eszközalap Európai egészségügyi részvény eszközalap Európai részvény eszközalap Fejlődő európai régió részvény eszközalapja Európai államkötvény eszközalap USA részvény eszközalap Latin-amerikai részvény eszközalap Fejlődő ázsiai részvény eszközalap Presztízs- és luxusmárkák részvény eszközalapja