Fene a belét az UPC-nek, április 1-től megszünteti a MEZZO sugárzását. Ez egyetlen komoly zenei csatorna volt. Kit zavart vajon a sok gagyi csatorna között, hogy itt klasszikus zenét és igényes jazzt is hallgathattunk? Tiltakozzunk, mentsük meg az ezt a nem 0 zenei csatornát!
Csatlakozom azokhoz, akik szeretnék, ha a MEZZO továbbra is maradna! Szerintem az egyetlen csatorna, ahol igényes, minőségi zenét klasszikus és jazz zenét, kiemelkedő tehetségű zeneművészek előadásait lehet hallgatni/látni. Helyette inkább a Viva és hasonló csatornákat vegyék el.
Sziasztok!
A Mezzo a Budapesti kösponti fejállomás által ellátott területeken valóban kikerül a kínálatból, amit egyáltalán nem értek miért. Nemhogy a kínai vagy a görög csatornát szednék ki, amit tényleg a kutya se néz. Viszont a vidéki kábelhálózatokon továbbra is látható lesz a Mezzo. Azt tudom javasolni, hogy kezdjétek el levelekkel "bombázni" őket, amíg még nem késő. A UPC honlapján az Ügyfélszolgálatunk menüpont alatt az Elérhetőségeknél lehet e-mail-t is küldeni nekik. Tegyétek szóvá nem tetszéseteket, hátha sikerül megmenteni a csatornát.
Itt Gazdagréten pár éve volt egy közvéleménykutatás. (A UPC persze pont azokat vette akkor ki, amiket bejelöltem, hogy mindenképpen szeretnék...) Ezután jött a három előfizethető csomag: alap, családi, teljes. Szerintem azért volt az egész felmérés, hogy a legnépszerűbb csatornákat a külső - természetesen a legdrágább - csomagba rakják.
Egynek elég? Amúgy meg több országban elérhető a fix kiosztás + alkalmi. Itt egyfajta alapcsomag (várostól, körzettől szolgáltatótól függően variálhatod a tartalmat) és kódolt csatornák, amikbe 1-3 percig ingyen belenézhetsz és adott műsorokat megnézhetsz alkalmi díjfizetés ellenében. Nekem most 5090 a havi díj. Megérne nekem plusz 1-3 ezret az, ha a BP, PAX, Főnix, 4 k.féle dömdödöm "zenei" csatorna, 4 féle mesefilm csatorna, Deutsche Welle, RAI uno, valami kínai izé és a Blue Hustler HELYETT 4-5 ÉRTELMES adót választhatnék.
levelet írni lehet, de sok értelme nincs - úgyis arra hivatkoznak, hogy a felméréseik szerint X csatornát kevesen nézték és az Y-t többen szeretnék, tehát ők a kedves ügyfeleknek kedveskednek mindig.
ha esetleg mondanal egy ilyen orszagot (mondjuk linkkel), azt megkoszonnem. En meg nem lattam olyat, hogy kabelen/muholdon erkezo TVnel magad allitsd ossze a csatornalistadat. Kepzeld el azt a szamlazasi reszleget, amikor mondjuk 1 millio ember kezdi el valtani havonta a csomagjat. Nehez elkepzelni, hogy ilyen tudna mukodni. IPTVnel igen, az mas - de amig nem ugy jon, addig nehez. Termeszetesen abszolute lehetseges, hogy rosszul gondolom.
Amugy semmi kozom a UPChez (illetve vevo vagyok en is, csak directes), meg mas TVhez sem, komolyan erdekel hogy tenyleg letezik-e ilyen.
Tényleg az a megoldás, hogy felmondod, én is megcsináltam UPC directtel. Utána pedig hivogattak, miért mondom fel, van-e más alternativa. Mikor mondtam nekik, hogy azért mondom fel, mert drága, akkor felajánlottak egy sokkal alacsonyabb árat. Most +1 beltérivel és +1 csomaggal is kevesebbet fizetek mint régen.
Köszi az ötletet én már 6 éve vagyok hűséges és fizetem is az árát. Jövő héten lépek. 17 000 Ft-ot fizetek a TV-ért és a CHELLO-ért. Kapják be, ahelyett, hogy valami hűségpontokkal díjaznának.
Kettő is. Az egyik: Bejelented, hogy vagy rád is az új belépőknél használt tarifát alkalmazzák, vagy perelsz. (És TÉNYLEG PERELSZ, ha kell) Több bíróságon egybehangzóan a fogyasztónak adtak és ezt a kábelnyikok is tudják.
Másik: Felmondod az élő szerződést és kötsz a jobb feltételekkel egy újat. Ha kekeckednének, akkor per. Nyerni fogsz. Vagy ha nem akarod plusszba szivatni őket, akkor csak felmondod, és nejed, nagykorú gyermeked, bárki aki egy napig is nálad lakott köt egy új szerződést és kapják be.
Franc tudja hány éve, de ez volt az indok. Csak éppen nem peresíthető, olyan volt a megfogalmazás. Érdekes módon, több, nálunk szerencsésebb országban gond nélkül megy a többféle választási módszer együtt. (csomagok, csatornánkénti egyedi fizetés)
Ezt csak politikai nyomásra, törvénnyel lehet rendbetenni. A kábelhiénák jószántukból semmit nem fognak változtatni, a verseny pedig egy vicc. Már minimum 10-15 éve kartellek működnek.
Csatlakoznék én is, de azt megalázónak tartom, hogy könyörögjek ezeknek a tetveknek.
Nálunk is upc van, az új belépők kb. fele annyit fizetnek, mint én, akinek öt éve van meg. Ezt nem lehetne esetleg megfuttatni a Gazdasági Versenyhivatalnál?
Vagy azt, hogy amikor megpróbáltam átmenni a T-kábelhez, akkor a T-kábeles ügyintéző megkérdezte, hogy hol lakom, aztán kis idő múlva közölte, hogy khmm... az a rész a upc felségterülete, és nem szívesen zavarnák egymás vizeit... Azaz szépen felosztották a várost maguk között.