Gyurcsány nyilatkozta a Times-nak:
"Magyarországon felerősödött az antiszemitizmus és véletlenül a feleségem is éppen zsidó... Az Árpád-sávos zászló alatt magyar zsidók ezreit hurcolták el Auschwitzba....A közelmúltbeli rendőri túlkapásokért csak és kizárólag a rendőri vezetők a felelősek...Minden sztár elbukik egyszer, ez lesz az én sorsom is."
Mindezzel szemben az igazság: A felesége most lett éppen zsidó származású. A németek hurcolták el a zsidókat, legfeljebb nyilas közreműködéssel. A nyilas zászló pedig VÖRÖS alapban (mely a zászló kb. 50 %-a) nyilaskereszt, Árpád-sávhoz hasonlító kiegészítéssel. A rendőri brutalitásra gyurcsány adott utasítást. A legszebb mondat: "Minden sztár elbukik egyszer...", pedig a gyzurcsányi nárcisztikus elmebaj egyik legszebb példája.
Azt mondom a magyar keresztények voltak , akik kirabolták és kiadták a magyarokat . A mozdony vezetőkig sokan mások részt vettek ebben a tömeggyilkosságban, ami háborús bonos országa tette ezt az országot.
"Tantónéniiii! Tantónéniiii! Én hallottam, hogy nem montaaaa...."
Nem. Ez a szerencsétlen Sulyom állította, hogy Gyurcsány ezeket nyilatkozta a Timesnek. Én adtam egy linket az említett interjúhoz, amiben a négy, Gyurcsánynak tulajdonított kijelentésből háromnak nyoma sincs. És azokat a részeket, ahol Gyurcsány legalább valami hasonlóról beszél, mint amit a topicnyitó neki tulajdonított, be is másoltam, sőt, a hozzád hasonlók kedvéért le is fordítottam. Gyurcsány meg tud angolul.
Valóban eltávolodott az egész Topic a Times interjútól. Nemzetvesztőnk ugyanis többek közt 1 a nejének átadott röplapra hivatkozva állította (boccs, hazudta), h a rendszerváltás előtt még soha nem volt ilyen nyilt az antiszemitizmus Magyarországon. És igaz, ami igaz, a hosszan +vitatott zászlók már 1992-ben is lengtek, tehát erre nehezen is hivatkozhatott volna.
OFF
Az esetleges újabb helyesírási hibámiért továbbra is a nemzet egészének +vetése kisérjen.
Hegedűs Zsuzsa: abszurdum, hogy a Fidesz antiszemita
Hegedűs Zsuzsa szociológus a Magyar Nemzetnek adott interjújában kifejtette: a kormány elterelő hadműveletbe fogott, amikor ismét kijátszotta az úgynevezett antiszemita kártyát. „Egy súlyos válságba került kormány elterelő hadműveletéről van szó. Az ilyen manőverek demokratikus jogállamban eleve elfogadhatatlanok. De ennél is sokkal nagyobb, ha visszaélnek a nácizmus és antiszemitizmus áldozatainak emlékével, mintegy meggyalázva azt. A XX. század talán legnagyobb tragédiáját használják fel figyelemelterelésre, és arra, hogy bűnbakokat jelöljenek ki maguk hibáztatása helyett. Mindazok nevében mondom, akik rokonai, családjai a soában elpusztultak: ez elfogadhatatlan. Tudomásom szerint a miniszterelnök családját nem irtották ki. Az én családom jó részét igen” – fejtette ki nyilatkozatában a szociológus, aki 1992-ben útjára indította a „Tégy a gyűlölet ellen” című mozgalmat.
Rámutatott, hogy fejlett országokban nagyon ritkán kerül elő az antiszemita kártya. „Amikor Franciaországban antiszemita hullámról beszélnek, az tényekkel támasztható alá. Ilyen cselekmény az, amikor rendszeresen meggyaláznak zsidó temetőket, robbantást hajtanak végre zsidó iskola előtt. Hazánkban az antiszemitizmust még mint véleményt sem fogalmazza meg nyilvánosan szinte senki. Rólam köztudomású, hogy az első voltam, aki kezdeményezett valamit a kirekesztések ellen. A Tégy a gyűlölet ellen mozgalom a rasszizmus, az antiszemitizmus ellen indult meg, olyan időben, amikor a későbbi szélsőjobb erő még az MDF-ben, az akkori vezetőkormánypártban volt, illetve amikor egy buszmegállóban baseballütővel agyonvertek egy roma fiatalembert. Ha Magyarországon ma erős lenne a szélsőjobboldal, a MIÉP benn volna a parlamentben” – nyilatkozott az üggyel kapcsolatban Hegedűs Zsuzsa, aki egyben emlékeztetett arra is, hogy azért is abszurdum, hogy a Fidesz antiszemita volna, mert például az Orbán-kormány idején tették emléknappá a kárpátaljai magyar zsidók elhurcolásának dátumát.
Szerintem az antiszemiták most se a zászlóktól antiszemiták.
Én csak arra hívom fel a figyelmet, h legalább annyira nem állja + a helyét az, h a tüntetők az Árpád-ház történelmi zászlóját lobogtatják, mint ahogy a nyilasokét sem.
Címerképet egyébként minden további nélkül lehet zászlóra vetíteni, ez a banner, ami mint már előbb említettem négyzet, vagy állított téglalap alakú. (illetve persze lehet magát az egész címerpajzsot is a zászlóra helyezni, mint pl a mai a hadizászlónk, állami zászlón csak a Rákosi-címer volt rajta, így ezt gondolom senki se tekinti követendő példának)
A vexiológiának (zászlótan) vannak szabályai, amiket persze egyáltalán nem kötelező betartani, csak ha valaki nem az Árpád-ház zászlóját lobogtatja, nem mondhatja azt, h az Árpád-ház zászlóját lobogtatja.
Egyébként valóban az Anjou-korban készült Képes Krónikában jelenik + az Árpád-ház zászlójának 1. ábrázolása, amikor már kihalt az Árpád-ház. Tehát nem kizárható az sem, h az Anjouk banner használatát vetítette vissza a miniátor az Árpád-korra is. De ha ezt a feltélezést elfogadnánk, akkor sajna semmilyen bizonyíték nem lenne a történelmi Árpád-házi zászló +létére. Tehát inkább higgyünk a Képes-krónikának.
Vagy mert a Képes Krónika ilyennek ábrázolta, ahogy az Anjou-két is. Egyébként nem mellékes, hogy az Árpád-sávok először nem zászlón, hanem Imre király pénzein jelentek meg először Magyarországon, ergo egy több formában használatos jelképről van szó.
Most már nincs kedvem harmadszorra idemásolni a véleményemet erről a szoclib & Che ügyről. Nem szeretem, mi több, útálom a dolgot, ha ez megnyugtat.
De idióták a szoclib oldalon legalább annyian vannak, mint a tiéteken, csak jóval kevésbé hivalkodnak a mozgalmi idiotizmusukkal, és ritkábban használnak allergiát kiváltó szimbólumokat, mint ti. Mert azért valljuk be: Che a magyar történelemnek eléggé partikuláris vonulata, és ezért mintha valahogy kevesebbeket irritálna...
Igen, valóban a középkorban 1 kis pogrom nem igazán számított bűnnek. Imrédy is a középkorra hivatkozott, amikor javasolta a gettók újboli felállítását (és úgy is lőn).
Azonban nyugtass +, h te nem sírod ezeket az időket vissza (mert akkor még a végén igaza lenne a rohadt Fletónak)
Ne viccelj. Akkor miért van a Képes Krónikában is a zászlókon.
Egyébként valóban 1 középkori zászlótípus, banner a neve, vagy négyzet, vagy állított téglalap alakú (az Árpád-ház ezt használta), és egy adott személy, vagy család címerábráját tartalmazza (Nagy-Britanniában most is hivatalosan használatos, de már csak a négyzet alakú változat). Tehát az Árpád-ház zászlója ezért ilyen alakú.
A tetején kilógó farok egyszerű díszítmény, ha jól emlékszem, valamikor a millenium idején gyártotta le a Hadtörténeti Múzeum ilyenre a történenelmi zászlókat.