Keresés

Részletes keresés

vigmolnar07 Creative Commons License 2010.04.23 0 0 890

SZIASZTOK

a PANA TZ 10 -el készült videok vannak  aggoogle-babeirtam video keresö PANA TZ 10 elöjött egy oldal ahol a 3-ik vagy a 4-k ki van irva TZ 10 videok ha arra rámész  15oldal lessz  oldalanként 18videoval   ÜDV

vigmolnar07 Creative Commons License 2010.04.22 0 0 889

szia hát az aksival vannak kifogások  pillanatnyilag a harmadik töltésnél vagyok evvel még nem löttem tul sokat de a második töltésel nem tudtam csak 254 képet

csinálni majd most a harmadiknál kiderül amugy 5-én fogok bele venni pot aksit nem

eredetit álitolag nagyon jok és le van probálva minden firmwair-el mondták nyugodtan vigyem agépet ki lehet probálni 5500 pénz másoknál is érdeklödtem de ök irják is hogy nincsenek leprobálva az összes változathoz az eggyik forum tag kéri tegyek fel videot én bentröl netezem és nem nagyon értzek a szám itogéphez

fényképet el tudok küldeni mail cimre de videot nem tudok feltenni a barátom csinált a családjárol az én gépemmel nekem tetszik a TZ 7-nél szerintem jobb de én nem vagyok szaki csak szeretek fotozni ja még valami a gps tényleg eszi az aksit azt is probáltam direkt a fogyasztás véget ha meg lessz az aksi irok hagy milyen   ÜDV

Előzmény: bandee83 (888)
bandee83 Creative Commons License 2010.04.22 0 0 888
Szia!

Ismét eltelt egy hét:)
Vannak újabb tapasztalatok? Akksi?
Előzmény: vigmolnar07 (884)
scarabaeus Creative Commons License 2010.04.16 0 0 887
Az indexen nem. Ebbe a sorozatba tartozik.
Előzmény: Törölt nick (886)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.16 0 0 886
Üdv. Létezik külön TZ-10 topik? Kösz.
GregHDI Creative Commons License 2010.04.16 0 0 885
Megtennéd, hogy egy semleges témájú TZ10 videót feltöltesz valahova, kiváncsi lennék a minőségére.

Köszönet
vigmolnar07 Creative Commons License 2010.04.15 0 0 884

SZIA  KB 3-4 honap mulva  lessz 80 körül  a zajszürést probáltam lakásban

vakuzva +2 nem láttam külömbséget minuszban kint az udvaron a kert napsütésben  ott sem láttam nagy különbséget deaz én szemem 60felett +szemüveg ellenben a +élleségen és a telitetségen jobban látszik az  állitás

a rekesznél nincs nagy állitási lehetöség ellenben a zársebességet eggyenként tudod végig állitani és avval eggyütt már a rekesz is jo acustom beállitás is nagyon tuti  elálitgattam acustomon és rögzitezttem késöbb csak oda állitottam és nagyony érdekes képeket csináltam még mindig probálgatom de nagyon tuti kis gép  ahogy lki sikerült probálnom nem gyári akuval akkor megirom  ÜDV

Előzmény: bandee83 (883)
bandee83 Creative Commons License 2010.04.14 0 0 883
Kíváncsi vagyok:)
Ha nem muszáj nem veszek 14ért tartalék akkut. Az max nyaralásokra kell,mert ott elég sok képet lövünk 1 nap hogy legyen miből válogatni,szóval nem számít hogy kevesebb ideig bírja mint a gyári.
A TZ5-el volt hogy 400-500képet tudtam csinálni (igaz kevesebb vaku volt),de minden kép készítése után kikapcsolom:)
Külföldi fórumokon olvasgattam hogy a zajszűréssel lehet játszatni kicsit (-2ig lehet állítani),ami sok esetben javítja a képeket.Egyesek szerint elmosódottak és nem olyan részletesek a képek mint az elődnél,amit az erős zajszűrés rovására lehet írni. Bár ők a tesztképek alapján írták ezt. Többet nyom a latba ha valaki próbálta a gépet.
Sikerült kitapasztalni a manuális beállításokat: élesség állítás,telítettség,rekesz,zársebesség?
Várom hogy 80köré menjen az ára,egyből veszem is meg:)
Előzmény: vigmolnar07 (882)
vigmolnar07 Creative Commons License 2010.04.14 0 0 882

SZIA  AZ ÉN  TZ 10-m  1.0firmware van megkérdeztem egy hozzáértöt aki azt mondta alapban az összes tz 1.0-val jön ki  a fél éves tz 7-sem is 1.0-s volt  a kezelési utasitásban az eredeti aksit ajálnja de valahogy ugy fogalmaz hogy az az aku jo ami el van látva bitonsági valami bigyoval  én a tz 7-t ki probáltam nem gyári akuval és müködött  most majd kiprobálom  a tz  10-t is  üdv

Előzmény: bandee83 (877)
n80qd Creative Commons License 2010.04.14 0 0 881
Eladó egy Panasonic TZ7-s, (még 8 hónap gariva), összes tartozék, doboz, stb. Szép állapotban (piros). Ár: 58e Ft.
E-mail, vagy (t-mobile)-2-2-2-0-9-6-1
bandee83 Creative Commons License 2010.04.08 0 0 880
Csak beillesztem normálisan:)
bandee83 Creative Commons License 2010.04.08 0 0 879
Sziasztok!

Megjelent a teszt a pixinfo-n;)
http://pixinfo.com/cikkek/panasonic_lumix_dmc-tz10
Elég részletesnek tűnik, jó csemegézést:)
biker07 Creative Commons License 2010.04.03 0 0 878
Helló, engem egy ISO 400-as és egy 800-as kép érdekelne a TZ7-hez viszonyítva. Félek, hogy sokkal zajosabb lesz mint a TZ7. Panasonic módra. Már várom a Pixinfós tesztet.
bandee83 Creative Commons License 2010.04.02 0 0 877
Szia!

Köszönöm az infót;)
Akkor kell egy kis idő mire kiderül hogy a TZ10-hez milyen pótaksit érdemes venni..
Azért 6-7ezret sem szívesen dobnék ki az ablakon:)
Jól olvastam valahol hogy a TZ10-hez is ugyan az az aksi kell mint a TZ7hez?
A vaterán nézegettem és többnél fel volt tűntetve hogy 1.2 firmware-el is működik, de azért ez elég nagy lutri lehet.
Tartalék aksi meg azért kell,mert nem szívesen adok ki 12-13ezret erre:)
Előzmény: n80qd (875)
n80qd Creative Commons License 2010.04.02 0 0 876
Használjátok a K-lite codec pack-et...
Media player classic-al... Én is azt használom, és visz mindent!!! Benne van a csomagban a media player classic is. Sokkal jobb, mint a windozer lejátszója...

Videónál vannak manuális beállitások, vagy full automata? Fokusz érdekelne, mert nagyon tud idegesiteni, amikor nem oda megy az af, ahova kellene, és nem is lehet rávenni, hogy oda menejen :( :( :( TZ7, TZ5-nél saknos előfordul... :(

A manuális beállitások mennyire egyértelmüen érhetők el?
Előzmény: vigmolnar07 (873)
n80qd Creative Commons License 2010.04.02 0 0 875
Szerintem már a TZ7-es mikorfonja is nagyon jó...
Itt egy videó, amit azzal csináltam...
A TZ5-el sem volt bajom, hang ügyileg, de majd kirpóbálom, nem adtam el a TZ7 vételkor, mert ahoz van vizalatti tokom, a TZ7-hez meg nem volt tervbe véve, hogy vegyek...

TZ7 1.2-es firmware-be rakták be az akksi ellenőrzést, hogy csak gyári és ellenörzőtt utángyártó akksijai menjenke vele.. De csak a gyári van, mert a Pana még nem engedélyezett egy gyártot sem :(

Szóval, akinek, v1.1-es TZ7-e van ne upgradelje a firmware-t, ha van más akksija is...

Akksival kapcsolatban azt vettem észre, hogy mintha a TZ7-é jobba birná, mint a TZ5-é...
Előzmény: bandee83 (872)
tehtube Creative Commons License 2010.04.01 0 0 874
Köszi addig is. Biztató :-)
Előzmény: vigmolnar07 (873)
vigmolnar07 Creative Commons License 2010.04.01 0 0 873

JOESTÉT  szerintem a  hang minösége nagyon sokat változott szerintem jo ezen van külön zajszürö is igaz nem vagyok vájt fülü a tz 1 nekem is megvan még annak a hangjához képest ez min 10x jobb a video minösége nekem nagyon bejön persze láttam szebbet de az nem  fényképezövel lett csinálva   videot  én csak pár percesett csinálok de ez az új formátum AVCHD-lite csak fele annyi helyet foglal mint a régi formátum lejátcani csak ilyen tipust tudo készüléken lehet  a barátom gyerekéröl készitettem egy pár percesett és feltöltöttük a sz gépére fél orát keresgélt a netten progit hogy le tudja játcani  adnak hozzá cd-n de nem volt nálam hogy letöltsük   a video az ugyanaz mint a tz 7 a hang ezen meg sztereo  majd hétvégén több idöm lessz probálgatni  ÜDV

Előzmény: tehtube (871)
bandee83 Creative Commons License 2010.04.01 0 0 872
Szia!

Köszönöm a beszámolót:) Megnyugtattál a pozitív benyomással:)
A manuális beállításokra leszek kíváncsi. A GPS is érdekes lehet de nagyon zabálhatja az aksit:S
Tervezel hozzá venni tartalék akut? Én szeretnék viszont nem panasonic lesz,mert nagyon drágának tűnik.. Viszont a korábbi TZ-nél olvastam olyat hogy nem megy bizonyos akku csak bizonyos firmware fölött:S
A TZ5öm is szuper gép,viszont a videó hangminősége nem a legjobb.. Még egy full csendes szobában is olyan mintha fújna a szél:)
Kíváncsi vagyok a további tapasztalatokra;)

Szia
Előzmény: vigmolnar07 (867)
tehtube Creative Commons License 2010.04.01 0 0 871

Szia. Érdekelne milyen a videó hangminősége? Kíváló-szép, elmegy, alig elmegy, rossz? A TZ1-esemnek még legjobb felbontásban is csak a rosszal jellemezhető.

A videó rögzítési módjára is kíváncsi lennék. Továbbta is olyan helyrabló .mov vagy más. Nekem 22perc VGA/30/mp=2GB.

Az N93-as telefonom ugyanebben a felbontásban 2GB-ra 1,5 órát vesz fel jó minőségben és rendkívül jó minőségű hanggal .mp4-ben. A legutóbbi youtube feltöltéseim csakis ebből erednek szintén tehtube néven. A TZ1 hangjának ledemonstrálására ott a Small jam és az LGT videóm. Az újabbak N93-asak.

Reménykedem, hátha kiküszöbölték ezen hiányosságát hogy bevethessem zenei felvételekhez.

vigmolnar07 Creative Commons License 2010.03.31 0 0 870

SZIA  az  akut azt a töltöben tudod csak tölteni des  állitolag lehet kapni hálozati adaptert és akkor lakásban azzal használod autos töltö is létezik azt valaki hirdette is a vaterkán a makronál az összes zoomot lehet használni  avideonál még csak a12x -st probáltam majd hétvégén azt is kiprobálom  hát a fényerö az a 4.9 de ha

jobbak a fényviszonyok akkor az is jobb melozok csak hétvégén tudom probálgatni

SZIA

Előzmény: Törölt nick (868)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.31 0 0 869
Olvas vissza
magyart is raktam fel
Előzmény: GregHDI (866)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.31 0 0 868
Szépeket Vigmolnár
Kérdeznék ezt azt a TZ 10-ről
Ez a 24.5-ös extra zoom az kb 600mm? Gondolom a fényerő, felbontás nagyon lecsökken mekkorára ? Azért használható ?
A másik dolog amire kiváncsi lennék: Videoba, és makroba a zoom ? teljes értékü ?
Az akkut gondolom szintén csak gépen kivül lehet tölteni, de van lehetőség Tápra dugni a gépet ?
Üdv A.L.
vigmolnar07 Creative Commons License 2010.03.30 0 0 867

SZIA MOST VETTEM  A TZ 10-t nagyon tuti kis gép most tanulom  a sok állitási

lehetöségeket a gps- még nem boldogulok mert azt irja a kezelési hogy önnáloan is lehet használni  ez az uj képstabi  az tényleg a dupláját tudja a réginek extra optikai zoomnál  ami 24.5x ateraszrol kézböl csináltam a háromashatárhegyet és nem mozdult be abarátom gyereke meg ugy ugrált hogy rossz volt nézni és mégis jo a kép videoja azis jo azt csak éppen hogy probáltam  majd kitapasztalom agépet az INTERNET MALL Kft-nél vettem más névenis van az ÁRGÉPEn  FOTO  EXPERT azért irom mert az elözö gépemet is náluk vettem  és nagyon rendesek és korektek mert

gyordan pontossan beszerzik amit rendelsz minden formában ki fogom probálni 

és majd megirom csak ajánlani tudom  SZIA

Előzmény: bandee83 (857)
GregHDI Creative Commons License 2010.03.30 0 0 866
Olvasott valaki TZ10-ről akár külföldi tesztet?

Röviden, vagy akár a linket is megköszi!

G
bakfitty61 Creative Commons License 2010.03.29 0 0 865

TZ3-asom elromlott, nem tudom jól írom-e -digitbolt- az elektronikus hibája, a pana szervízben kb 30000ft lenne a javítása. Van valakinek valami ötlete, hogy mi ez?

Ami lilás, az üvegfelület, és azon túl -kívül- ragyog a nap az erkélyen a valóságban.

Ha valaki feltudja használni a gépet valamire szóljon, van 2 aksi is, az egyik szinte új. Köszönöm!

scarabaeus Creative Commons License 2010.03.27 0 0 864

Persze, új gép: auto ISO ki, mókás hangeffektek ki, digit zoom ki (már ha be volt egyáltalán kapcsolva), hiszen ez utóbbi csak a fájlméret és a pixelek felfújására alkalmas, megpróbál információt gyártani arról, amiről nincs információja.

Előzmény: GregHDI (862)
n80qd Creative Commons License 2010.03.27 0 0 863
Igen! Egyet értek.. Én próbálkoztam ugyan, mert amit fotoztam ahoz kellett 500mm-es obi, a nagy gépen meg az volt... És kevésnek tünt a 300mm-s vég, de aztán inkább feladtam.. Vettem egy 2x-t, ami azért sokkal jobb eredményt ad, mint a mint a digit zoom, meg a TZ7-t inkább csak videóra használom...
Előzmény: GregHDI (862)
GregHDI Creative Commons License 2010.03.26 0 0 862
Spec én is mindig kikapcsolatam a digit zoomot... véletlenül se... :-)
n80qd Creative Commons License 2010.03.24 0 0 861
Aha... köszi! Jó tudni... De én ikább maradok az optikai zoom-oknál, és raw-ba szoktam fotózni, biztos ami biztos :) Na jó, hogy maradok az optikai zoom-nál, mert nincs is digit zoom a gépem amivel fotozók :D
Előzmény: scarabaeus (860)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!