El kell halasztani az adócsökkentési programot, augusztustól átlagosan 30 százalékkal emelkedik a háztartási gáz és 10-14 százalékkal a villamos energia ára. Az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) kulcsát október 1-től 15 százalékról 25 százalékra kívánja növelni a kormány – jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanácsban. Mindezt úgy vezette be, hogy „nincs szükség sokkterápiára”.
most megyünk nyaralni üdülési csekkel. 40 ezret fizetünk és 110 értékben nyaralunk. És baromi boldog vagyok, hogy a különbözetet az állam és a sok zabráló vörös nyugger zsebéből veszem ki.
Tinókám, te hun keletkeztél, miből nőttél fol, mennyit fizettél azért, hogy most itt tépheted a nyálad a NET-en?
Azoktól sajnálod, akik 35-45 éven át güriztek sz.ré-h.gyé, pelenkáztak, etettek-itattak hozzád hasonló nagyszájú, link alakokat, akik most visszaélva a bazi nagy szabadsággal szívesen megfolytanák őket egy kanál vízben?
Ne feledd, te is azt kapod majd vissza, amit adsz!
Hol volt itt arról szó, hogy kimondottan és csak is a határon túli nyugdíjasokat kell finanszírozni? A határon túli emberekkel szemben hegyekben mérhető a törleszetenivalónk.
Na álljon meg a menet. Én egy fillérrel sem vagyok hajlandó finanszírozni a kommunista kisnyugdíjaok jólétét. Tapasztalják meg a tettük következményét fizessék ugyanazt a gázárat és ugyanazt a többletadót mint bárki más. Az nem jája, hogy következmények nélkül röhögnek a világba. Tessék szépen megtapasztalni a tetteik következményét és dögöljenek éhen. Nem én szavaztam az mszp-re. Tehát én nem finanszírozom a hülyéket. Oszt jónapot.
Aha. Egy fiatalabb kollegát is kicsit fel kellett világsoítani.
Ő is jött az Orbánozással. Hogy, ha ő lenne akkor ő se tudna mást tenni. Mire mi:
De azért fura, hogy 2002-ben nem volt válság. Nála nem kéne azon gondolkodni, hogy mit tegyünk válság esetén, mert nem lenne. Erre valahogy nem tudott felelni...
Arra meg végéképp, hogy miket hazudozik gyurika meg vereske...
Megjegyzem sokszor én sem csípem Viktort, de azért klasszisokkal felette ál a büdös komcsiknak.
Attól még az autópályák élpültek, ma már Szegedig ér az M5-ös, hamarosan újabb ünnepélyes átadások lesznek, gyarapszunk, bővülünk, nőtt a foglalkoztatás is, és mindezt egy harmincszázalékos fölötti átlagkeresetnövekedéssel, hát ez gyönyörű, így gondolta a mi kormányunk, legyen csak jobb mindenkinek, majd akkor megembereli magát ez a fantasztikus, imádnivaló nép, és befizeti az adóit, a járulékait, vigyáz kicsit az egészségére, nem fosztja ki a gyógyszerkasszát, nem bliccel a villamoson, és szépen gyarapszik, nem kedvezményes hitelekből, hanem a közmondásos magyar zsenialitásból. Ez volt a szép, altruista, nemzeti szolidáris terv, a kormányunk meg is tette a magáét, de mi...hát bizony, mi nem viselkedtünk olyan szépen, ahogy viselkedhettünk volna, hát most majd összekapaszkodunk és bebizonyítjuk, hogy méltók vagyunk a kormányunk bizalmára.
Neked még mindig a Micimackótvagy a Dörmögőt kellene olvasnod. Debil népnek debil miniszterelnök jár. Nagyjaink pedig forognak a sírjaikban.
A kórház portájánál esett össze délben, orvost nem találtak kb. 10 percig, majd egy háziorvos jött a helyszínre és konstatálta, hogy már nem tehet semmit.
ezt nem tudni,viszont akkor valóban mondhatnák,hogy nem tudták mit vesznek át ezért nem tudják tartani a választás ígéreteket!viszont ezt a rakás kakit ez a brigád csinálta ergo tudtak róla,mégis a választóik pofájába hazudtak!!!!ez a legfőbb probléma főként azután,hogy a főnők előadta Viktornak"elnök úr,nem akarhat igaztalan vádakkal választást nyerni,mert az nem igaz országhoz vezet......"blalblabla-t!
A pontos fogalmazás: " Szegedig ér az M5 koncesszióban amit az unokáink is fizetni fognak, a közszférában nőtt a foglalkoztatás és még egy 30% béremelés is volt" "kormányunk meg is tette a magáét (igen, látjuk, ugrik a pannon puma:-)))
Te egy másik országban élsz. Soha olyan sokan nem voltak még munka nélkül mint most. Ha fletóék csaltak és hazudtak a hiánnyal kapcsolatban, akkor pont a foglalkoztatottsággal mondanának igazat?
A gazdaság sz@rban, minden hitelből épül, az ország eladósodva. Ennyit sikerült a megyó-gyurcsi kormánynak elérnie (tette a magáét), ha te ennek tapsolsz akkor őszinte részvétem.
A bal@ok "rettenetes" elbaltázásaira, irdatlan pazarlására hivatkozva már eltörölték volna a 13. havi nyugdíjat, egységes 25%-os lenne az áfa, ... és így tovább!