Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
Lakás, családi ház vagy iroda takarítását vállalomBp-en, hetente több alkalommal is
Igényes megjelenésű, kulturált, a takarítás terén tapasztalattal rendelkező nő vagyok.
Amennyiben megbízható takarítónőt/házvezetőnőt keres és precíz munkát vár el a takarításban, a következő e-mailen várom az érdeklődését lakastakarito@freemail.hu
Káposztásmegyeren (Budapest IV.ker.) és környékén vállalok takarítási feladatokat, a kijárási korlátozás ideje alatt szombatonként 4-5 órában. Korlátozás után már hétköznaponként is tudok menni.
Jelenleg 1,5 éves kisgyermekkel vagyok otthon, és anyagi kiegészítés szempontjából foglalkoznék takarítással.
Korábban belvárosi luxus-apartmanlakásokban, más család(ok)nál, és irodában is végeztem ilyen jellegű tevékenységet.
Munkámat rendkívüli alapossággal, precízen, és nagy odafigyeléssel végzem. Órabér: 2.000 Ft.
Részletekről az alább megadott telefonszámon, majd személyesen tudunk egyeztetni.
Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
13. Kerületi, 55 m2-es lakásba keresek megbízható, kulturált megjelenésű, precíz takarító hölgyet két hetente egy alkalomra. 1500 Ft-os órabért tudok biztosítani. Amennyiben kölcsönös bizalom és elégedettség alakul ki, egyéb belvárosi lakások rendszeres takarítására is szeretném majd megkérni.
Jelentkezni a következő email címen lehetséges: higieniahaz@gmail.com
Lakás, családi ház vagy iroda takarítását vállalomBp-en, hetente több alkalommal is
Igényes megjelenésű, kulturált, takarítás terén tapasztalattal rendelkező nő vagyok.
Amennyiben megbízható takarítónőt/házvezetőnőt keres és precíz munkát vár el a takarításban, a következő e-mailen várom az érdeklődését lakastakarito@freemail.hu
Háztartási segítséget (takarítás, gyerek felügyelet, idős gondozásban segítség) vállalok hosszútávra elsősorban Budapest XII. kerületen és környékén, esetleg Budaörsön. Nem dohányzó, gyerekszerető középkorú fiatalos hölgy (46)vagyok. Heti 1-2 nap délelőtt, amúgy 13 óra után, este, hétvégén vagyok szabad.Kívánságait maximálisan betartom. Háziállat sem akadály!Felnőtt szakápoló, csecsemő gondozói végzetséggel. Korrekt munka, korrekt áron! Hívjon bizalommal! 06/702497170, csvmonika@freemail.hu Kérésre önéletrajzot küldök.
Kedves ingatlantulajdonosok: van egy jó barátnőm, aki lelkiismeretes, megbízható, sok éve ismerem. Lakástakarítást vállal normális, megfizethető díjért. Ha jó természetű munkaerőt kerestek, akit tényleg nyugodtan beengedhettek a lakásba, hívjátok őt: Lőcsey Anikó, +36-20-327-02-28.
Nemdohágyzó nő vagyok, több mint 20 éves szakmai munkatapasztalattal. Vállalom irodák rendszeres takarítását,illetve Lakástakarítást egyaránt.
Munkámra garanciát vállalok! Referenciával rendelkezem. A munkavégzésem megbízható,precíz,pontos. Budapesten Ár megegyezés alapján, a terület megtekintése és a személyes találkozás során. Budapest IX. VI. VII. VIII. XI. XIII. XX. XIX. XIV. V. kerületekből .
Kedves ingatlantulajdonosok: van egy jó barátnőm, aki lelkiismeretes, megbízható, sok éve ismerem. Lakástakarítást vállal normális, megfizethető díjért. Ha jó természetű munkaerőt kerestek, akit tényleg nyugodtan beengedhettek a lakásba, hívjátok őt: Lőcsey Anikó, +36-20-327-02-28.
T.Fórumozók! Segítségre lenne szüksége,megbízható,több éves gyakorlattal vállalom lakása rendbetételét ,FERTÖTLENITÉSÉT. ,alkalmi vagy heti rendszerességgel korrekt megbízható családnál .A járványügyi helyzetre való tekintettel mind a saját mind a munkaadó védelme érdekében az előírás szerinti védekezés megléte számomra nagyon fontos!!Várom hivásukat:0620-548-1599
Kedves Mindenki.Április 20.tólbejárónői illetve bébiszitter munkát keresek Budapesten.Eddig Szolnokon laktam.Most költözünk vissza,ezért keresek.Eü.érettségim van.Mind 2 területen több év tapasztalatom van.Várom a segítség keresők jelentkezését a köv.telefonszámon.06202137872.Szép napot.