Keresés

Részletes keresés

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.25 0 0 2094

Most megy a sorozatjunkie-n egy szavazás, hogy kik minden idők legirritálóbb sorozatkarakterei (http://www.sorozatjunkie.hu/2008/10/24/a-het-kerdese-47/#comment-397441) és örömmel látom, hogy Cameon és 13 rendesen benne van az élmezőnyben. Sőt, a House-ból csak ők ketten kaptak szavazatot, ez is érdekes.

Cameron amennyit most szerepel, így telejsen tolerálható, de mekkora szívás, hogy most megkaptuk helyette 13-at. Simán meglenne a soorzat mindkettő nélkül, de úgy tűnik, kötelességüknek érzik, hogy egy extra irritáló és fölöleges női karakter mindig legyen a fókuszban.

Előzmény: Cim33 (2093)
Cim33 Creative Commons License 2008.10.25 0 0 2093
Teljesen egyetértek. Épp jöttem hisztizni, hogy mennyire totál elegem van 13-askából, és egyáltalán nem érdekel, mit csinál. Épp örültem, de nagyon, hogy H. kirúgta, úgy is maradhatott volna. :))

Jó volt House és Wilson műsora, csak kevés. :( Szóval ezt a részt nem teszem be a top 50-be se.
Előzmény: Candy Perfume Girl (2090)
*Fleur* Creative Commons License 2008.10.23 0 0 2092
Egyébként tizenhármashoz még annyit, hogy nem tudom eldönteni:
-a karakter ilyen lapos és szürke
- Olivia Wilde ilyen lapos és szürke színész?
Nyilván nem ismerhetjük, milyen ember, de nekem szimpatikus volt, amikor feltűnt (tudom, én elvetemült vagyok, én Cameront sem utálom:D), egyszerűen nem néztem ki belőle, hogy ennyire zéró, nulla lesz a sorozatban.
És, hogy egyfajta arckifejezést tud vágni.

Most vagy azért tolták előtérbe, mert hamarosan kiírják, vagy ellenkezőleg. Nagyon hangsúlyos volt a mennyi időm van hátra-szál ebben a részben, ami jelzés értékű lehet... vagy nem-de ez biztos.
Előzmény: *Fleur* (2091)
*Fleur* Creative Commons License 2008.10.23 0 0 2091
Tizenhármas sztorija szerintem lassan, de biztosan senki nem hat meg... nekem olyan volt ez, mintha csak úgy odavetették volna, hogy kezdjünk vele is valamit.
Foreman aggályai meg egyszerűen nevetségesek voltak. Eddig is halál unalmas fószer volt, miért pont most jött ez ki rajta?
Remélem, tizenhármast elpaterolják, Foreman maradhat, de csak akkor, ha a részek 70%-ban Chase-zel fog beszélgetni! ;-)

Cuddy elhatározása pedig tényleg 'véééégre'- érzés volt!!
Viszont Candy, Te tudsz valamit, amit én nem. :D Egy hét múlva mennyország?!
Kezdem vágni a centit... :D

Wilson végre megtanulta, hogy House-zal szemben a saját fegyverét köll használnia- a prostis vallomása non-plus-ultra volt! :DD
A magánnyomozó meddig marad bent? Úgy volt, hogy pár rész, meglátják, mennyire válik be és kap egy saját, külön sorozatot, nem? Mintha a junkie-n ezt olvastam volna.
Nem zavar a fószer, de nem is túl hangsúlyos... House pincsije lesz? :D Izgi...
Előzmény: Candy Perfume Girl (2090)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.22 0 0 2090

5x05 Megnéztem!

Háááát. Ez a rész kimondottan jó lett volna, ha kimarad belőle 13. Ez van, a karakter továbbra is erőtlen, érdektelen, lapos, és ez elég nagy telejsítmény úgy, hogy haldoklik, és közben azt műveli, amit, de valamit nagyon elcsesztek vele, mert továbbra sem tud érdekelni. NEM. ÉRDEKEL. Semmi vele kapcsoaltban, és már megint az van, hogy túl okos, és még ez az önpusztító életmód sem tudta érdekessé tenni...És amíg a háttérben marad, elviselem, de egy rá épülő rész, úgy, hogy szinte minden jelenetben benne van? Nagyon rossz ötlet. Már a falat kapartam, amikor megláttam a búbánatos fejszerkezetét. Ki vele a kedvenc sorozatomból, de rögtön.

DE. House és Wilson mindent visz. Két jelenetük űberelte az epizód összes többi részét, Jimmy hogy beszívatta! GÓL. :) Zseniális, House meg hogy örült már, you're back, LOL. És ami még nagyon ütött, az House lefagyott feje a végén. :) Azt kétszer is megnéztem egymás után, HATALMAS. If you're happy, I'm...

Mindegy, ez átkötő rész volt, én már csak a jövő heti részért élek, az maga lesz a Mennyország. :) TUDOM.

*Fleur* Creative Commons License 2008.10.22 0 0 2089
Igen... jól tették, hogy több szálat indítottak el benne, mert törtíín sztorija klisés, unalmas és olyan odavetett volt. Nem illeszkedett rendesen- de egyelőre ennyit.
Az utolsó jelenet... nagyon jó volt. Örültem, hogy előkerült a téma!
Előzmény: arya (2086)
*Fleur* Creative Commons License 2008.10.22 0 0 2088
Persze ezek HQ-ban az igaziak, de a zindex még mindig erősebb, ha képméretcsatázunk...
*Fleur* Creative Commons License 2008.10.22 0 0 2087
Egyelőre csak captures... spoilermentesen beszédesen!
arya Creative Commons License 2008.10.22 0 0 2086
EZ... VALAMI... FANTASZTIKUS... VOLT!!!!! BEINDULT AZ ÉVAD!

SPOILER S05E05 (bocsi, de nem tudom kifehéríteni)

Azok véleménye, akik eddig érdektelennek tartották 13 karakterét, szerintem ezután sem fog megváltozni. Én nem utálom 13-at, inkább közömbös a számomra, mint annak idején Cameron volt, és bár érdekes volt kicsit belelátni az indokaiba, nem kedveltem meg jobban. Ha nincs az utolsó jelenet, és Wilson ökörködése, akkor nem lennék így elragadtatva, de ezekkel együtt egy zseniális részt tudhatnak maguk mögött. Már alig várom a 6. részt, és House Cuddyval szembeni viselkedésén kívül az is érdekel, hogy vajon mit kezd magával Foreman most, hogy szembesítették saját magával. Ez utóbbi elég nagy dolog nálam, mert ki nem állhatom a karakterét a harmadik évad utolsó részei óta.

SPOILER S05E05
*Fleur* Creative Commons License 2008.10.18 0 0 2085
Na, én próbáltam.
No way, Robert nagyon nyálas benne...:DD
Előzmény: mizchris (2084)
mizchris Creative Commons License 2008.10.18 0 0 2084
Tudod, ha most így utólag megnézném, lehet, hogy én is szeretném, de bevallom, azóta nem próbáltam :DD
Előzmény: Candy Perfume Girl (2083)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.18 0 0 2083
Én ott is szeretem. :P Vagy csak a  többiek ellensúlyozzák? ;)
Előzmény: mizchris (2082)
mizchris Creative Commons License 2008.10.18 0 0 2082

Jaj, ezt már én is akartam mondani :)) Robert abban annyira de annyira sz*r, csajok, hogy az valami észvesztő :DDDD Csak elvetemült rajongóknak ajánlom, mert gyalázatos, amit abban nyújt :))

Viszont a többi szuper színész miatt érdemes megnézni, Kenneth Branagh-Emma Thompson kötelező :)

Előzmény: *Fleur* (2080)
*Fleur* Creative Commons License 2008.10.18 0 0 2081
Mitírtam... kifejezetten mondtam vón'...
Előzmény: *Fleur* (2080)
*Fleur* Creative Commons License 2008.10.18 0 0 2080
Nemrég újranéztem a Sok hűhó semmiért cé magvas, tartalmas, remek alkotást, és valami hihetetlenül ki nem állhattam abban a mi Robert Sean Leonardunkat... volt benne valami kijfezetetten taszító. Talán a jó bor effektus hiánya? ;-)
Annál inkább lepődtem meg egyre jobban a House-évadok során, mennyire kedvelem most.
Ez milyen jó kép róluk! lovely...:)))))
Cim33 Creative Commons License 2008.10.18 0 0 2079

Igen-igen, teljesen jó volt, én is nagyon nekifogtam reménykedni, hogy lassan visszatérünk az alapokhoz. :))

Az egész jó volt, régi hangulatú, és örülök, hogy nem bírtam ki a magyar fordítást, hanem feliratonként megálltam, hogy legyen időm megérteni. :)) Remélem, innen már felfelé vezet az út.

Injekciózásnál vihogtam egy csomót, bezzeg Cuddy nem fertőtlenítgetett extra gondossággal, hanem adj neki. :))))

House a régi a gyerekes marhaságaival (kulcs, elemlámpa), és várhatóan vége a maradék nyavalygásnak is.

Tetszett továbbá, hogy távolból is jobb képet látott, mint a teljes team. :) Felbosszantott Foreman nem túl fair lépése az epekőnél, de legalább visszakaptuk Chase-t Cameronnal egész hosszú időre.

Előzmény: Candy Perfume Girl (2057)
ladybyron Creative Commons License 2008.10.16 0 0 2078

OFF

Nem vitatkozom a tapasztaltabbal. :-))) Viszont tavaly éppen a most leadott tangás résznél rosszabb előérzeteim voltak, mint az évadzárók után, csak akkor még nem írtam ide, ezért nincs összehasonlítási alapod. :-)) Viszont a haszidos, a karácsonyi rész és főleg a Frozen megvesztegetett. :-))

De azért olyat még nem láttam, h egy teljesen jó, és szerintem minőségben felfelé ívelő sorozatot egy huszárvágással fenekestül felfordítanak és gyakorlatilag egy fél év alatt teljesen kicsinálnak.

Na ja, győztes csapaton és stratégián nem változtatunk. :-))

ON

Előzmény: Törölt nick (2076)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.16 0 0 2077
Ne haragudj brewer, nem állítom, hogy nem vagy képben, de ha a sztrájk után nem jöttél vissza, akkor pont azt nem láttad, ahogy a sorozat magára talált. (mármint szerintem, és még sok rajongó szerint is) Én sem rajongtam a sztrájk előtti részekért, volt, amin szórakoztam, volt amin szenvedtem, de arról a szakaszról alapvetően nincs jó véleményem, viszont a sztrájk után nagyon erős felfelé ívelés volt, az évadzáró szerintem szenzációs volt, és az 5. évad a legutóbbi 2 epizód alapján több, mint javuló tendenciát mutat. Az persze a te döntésed, hogy mikor adod fel, csak mondom, hogy a sorozat magára találása pont ott következett be, ahol már nem nézted.
Előzmény: Törölt nick (2076)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.16 0 0 2076

Cinnamon szólt h emlegettek :)))

Hát, ladybyron mit mondjak erre? Nekem is világos volt már a múlt évadban is, h nem fog visszaszerezni téged ez a sorozat. De ne légy dühös magadra, hidd el, nekem is kellett egy-két sorozat, h levonjam a megfelelő következtetéseket. Ma már nagyjából meg tudom mondani, h melyik az a pont, ahonnan egy sorozatnak nincs visszaút és valójában vége. Persze ez nem azt jelenti, h nem húzzák még egy-két évadon át, de ez sajnos már nem több ennél.

Persze az is igaz, h a House ezt is kivételesen csinálta :)) Általában olyanokat láttam, h egy sorozat már nem volt igazi, próbálkoztak megújítani, de nem jött be, már nem tudták visszahozni azt, amitől jó volt. (Egyébként is úgy gondolom, h az öt évad az, ami egy sorozat számára "egészséges".) De azért olyat még nem láttam, h egy teljesen jó, és szerintem minőségben felfelé ívelő sorozatot egy huszárvágással fenekestül felfordítanak és gyakorlatilag egy fél év alatt teljesen kicsinálnak. Azért ezen még én is pislogtam. De tartom azt, amit akkor is gondoltam, amikor a sztrájk után már nem jöttem vissza: ez már csak a sorozat hattyúdala, lehet h még jó pár évadon keresztül, de ennyi. És sajnálom, mert ennél ebben a sorozatban több volt. Legalább öt jó évad :))) De mondjuk így is többet elértek, mint a sorozatok nagy többsége, nekik legalább volt három jó :)))

Most már csak azt várom, h Jesse-nek végre lejárjon ebben az évadban a szerződése és nekiláthasson más sorozat/film után nézni :)))

Előzmény: ladybyron (2052)
*Fleur* Creative Commons License 2008.10.16 0 0 2075
Na, az volt az egyik csúcspont, amikor ültek az őrsön és kiderültek Jimmy setét foltjai....:DD
De az sem volt rossz, ahogy a rendőr replikázott az apukatemetés miatt. House akkor nézett egyet.
Előzmény: mizchris (2071)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.16 0 0 2074

Ki tudja, milyen sötét titkok lapulnak még Jimmy múltjában?

Meg a csomagtartójában... :D Annyira röhögtem, mi minden került elő önnan, állítom, volt ott egy sátor is, meg egy összeszerelhető űrhajó.

De tényleg érdekes figura nagyon, és azért működik ez a barátság, mert totális ellenpólusai egymásnak, de van bennük valami közös, hogy egyik sem bírja az unalmat, és mindkettő képes a másiknak meglepetéseket okozni, így működnek.

ADMIT IT ADMIT IT ADMIT IT ADMIT IT!

LOL :D

Előzmény: mizchris (2071)
mizchris Creative Commons License 2008.10.16 0 0 2073

posztkoitális viháncolás

Ezt a kifejezést felírom valahova most rögtön :DD

Előzmény: Candy Perfume Girl (2072)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.16 0 0 2072
Én csak azért szeretném, ha Chase-t kiszabadítanák a sebészetről, mert neki volt a legjobb agya a diagnosztikához. Ő az, aki éppen felszállóágban volt, és rengeteget tanult House-tól, voltak már-már House-ra valló ötletei, erre most olyan munkát végez, amihez -bocs sebészek- de agy nem nagyon kell. Én egy Kutner-Chase-Foreman team-et nagyon el tudnék viselni, de tudom, a sorozat általános szabályai szerint kell öszzrogén is a csapatba, szóval egye fene, jöjjön Cameron. *szájhúzogatás* De csak azért, mert valóban volt egy érdekes dinamikája a régi hármasnak, a súlytalan Foremant és az irritáló Cameront érdekessé tudta tenni az a hármas felállás. Azt pl. imádtam, amikor C/Ch Foreman idegeire ment azzal, hogy minden elképzelhető helyen dugtak, vagy ha nem, akkor posztkoitális viháncolás ment állandóan.
Előzmény: mizchris (2066)
mizchris Creative Commons License 2008.10.16 0 0 2071
Mondom, mikor kiderült, hogy körözik, akkor a fejemhez kaptam, hogy nem igaz ez a pasi!! Hát miko fognak még róla kiderülni??? :) Ki tudja, milyen sötét titkok lapulnak még Jimmy múltjában? House mindenesetre igazat mondott, hogy azért választotta őt barátjának, mert nem unalmas, hanem nagyon is érdekes karakter. És az is. Hiába számítasz arra, hogy na mostmár eléggé kiismerted James Wilson-t, akkor aztán megint tesz valamit, amitől tátod a szád :))
Előzmény: Candy Perfume Girl (2070)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.16 0 0 2070
Jimmyben micsoda indulatok vannak...hmm. ;)))
Előzmény: mizchris (2061)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.16 0 0 2069
Köszi:-)
Előzmény: Candy Perfume Girl (2065)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.16 0 0 2068

De aranyos vagy. :) Egyszer meg kell néznünk egy epizódot (mondjuk ezt!) együtt, mekkorákat röhögnénk! Akkore első szava Wilsonhoz az volt, hogy ő ezt elintézi...mekkora pillanatok! 100%-ig FUN volt ez az epizód, úgy, hogy azért előjöttek nagyon fontos és fajsúlyos dolgok is, és egyik karakter sem hazudtolta meg önmagát, ezt olyan bravúrosan csinálják, nem győzöm csodálni őket érte. És Hugh és RSL eszméletlenek. Nagyon nagyot alakítottak mindketten, és a dinamika, ami köztük van...wow! Alig várom, hogy kézhez kaphassam azt a hizonyos TV Guide-ot, gondolom te is. ;)

És igazad van, nem lehetett a kibékülést teljesen megalapozatlanul, out-of-the-blue csinálni, pont kellett hozzá ez a kis road trip, így hihető és helyén van az egész. Az meg egyértelmű, hogy ezek nem élhetnek egymás nélkül. :)

Chase, aki minden elképzelhető vízszintes felületen fetreng, LOL! Bár lehet, hogy épp azelőtt egy perccel vélgeztek Cameornnal, hogy Foreman beállított, és még nem sikerült regenerálódnia egészen. ;)

A hetibeteg szál most nagyon hatásos volt. :( Több hetibeteg is van, akivel egyszerűen nem tudok törődni, nem érint meg, el is felejtem, de ez most nem ilyen volt...sőt, szerintem az egyik legütősebb hetibeteg sztori a sorozat történetében, és ahogy össszeállt a kép...brr. Hogy lehet ilyet tenni egy gyerekkel? :( És hogy mágnes volt a Buddhában, nagyon ütős volt ez az egész. Kutner meg édes volt a beteggel nagyon.

Előzmény: mizchris (2058)
mizchris Creative Commons License 2008.10.16 0 0 2067
Peidg én annyira szeretném, hogy Kutner és Chase összebarátkozzanak. :)

Szinte látom őket, ahogy együtt isznak a bárban :D Imádom az ötletet :)

Előzmény: Candy Perfume Girl (2064)
mizchris Creative Commons License 2008.10.16 0 0 2066

Kutner rulez :DDD Komolyan, nekem is nagyon szimpatikus a srác, tetszenek a poénjai, az, ahogy lereagálja House hülyeségeit meg stílusát. Maradjon :)

Foreman-nél nekem is hasonló érzésem van, hogy csak ott lebeg a légüres térben, nincs igazából körülötte semmi, se konfliktus, se pozitívan ható energia, de így, csapatban mindig annyira dinamikusak. És persze Chase viszi a prímet :) Komolyan, sosem gondoltam, hogy hármuk közül egyszer Chase lesz a domináns és a flegma. És mindkettő jól áll neki :)

Szerintem azért biztos, hogy megfordult már a készítők fejében, hogy érdemes lenne integrálni a régi csapatot is, és végül is, ez egy sorozat esetében nagyon is lehetséges, bocsánat, hogy sci-fi példát hozok, de az istenverte Star Trek-ben volt egy hatalmas nagy legénység, és mégis mindenkiről akadt egy-két tematikus rész, amiben az adott szereplő volt a központ, ezt azért itt is meg lehetne csinálni. Volt már rá példa a House-ban is, remélem, még lesz is. Persze, azért főképp House körül csoportosuljanak a dolgok :DD Ez egyértelmű. Csak még mindig olyan keveset tudok pl Kutnerről. Ha mondjuk 13-t kirúgnák, Cameron átmenne hozzájuk, észre sem venném a változást és mindjárt ott lenne Foreman-el a négyes csapat. Chase meg lenne a sebész, akivel elvégeztetik a nyiszálást és aki kiosztja őket ha valamit félrediagnosztizálnak és fölösleges munkát csinálnak neki :))  

Előzmény: *Fleur* (2059)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.16 0 0 2065
Úgy látom, sixx 15 órára időzítette, szóval hamarosan. ;)
Előzmény: Törölt nick (2062)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!