Szuper, már rajta van a kocsin, direkt mutattam még amikor nemvolt hogy milyen :) Na sebaj, többiek majd ha akarják csináltatniakkor módosittatjuk, nekem meg leszedik a clubbot és kap majd SE-t, nemgond :)
Apropó: Javaslom, 4500ft kb ez a matrica felhelyezéssel 1ütt, Bélának mivel elnökünk és edzőnk összedobhatnánk rá a pénzt, megtisztelve ezzel azt amit egész évben tesz a csapatért... Ha nemszáll bele senki akkor kifizetem én, nemhalok bele, (úgyis van sok tagdijtartozásom:D) csak azért jobban nézne ki ha nem igy lenne:)
Persze ha Béla szeretne ilyet a kocsira, mert ez sem mind1 :)
(Bár a kondiból pont 2 sráccal jöttem ki egyszerre mire meglátták a kocsin, nemtudták hogy az enyém..., mire megszólal az 1ik, baszki tudod ez az ami a sport1en szokott menni délutánonként hételején, van szolnokonis, ird már fel a honlapcimet nézzük meg) megmondom őszintén kicsit hizelgő volt ezt hallani :))))
Azért lett Club hogy a neve ne legyen széthúzva nagyon a szélvédőn (valamit lássak is tőle :D) A póló über brutálra sikerült :)))) Hétfőn küldi a srác mert ma nem dolgozik és benthagyta a laptopot a munkahelyén, amit meg elküldött valamiért hibás!
Vki jön szombaton a Hurricanes vs. Asszem szlovák válogatott meccsre??Eddig úgy néz ki h 1 ember fér be de lehet h 3 is befog majd úgy lenne h szolnokról üllőig vonat ott fater felvenne kocsival aztán vissza végig kocsi!Benzinpénz elvileg nem lesz a belépő 500Ft és visszafelé lehet megállunk az ikeában ahol 100ft a hotdog:D:P Írjatok h jönne e vki!
én olvasni nem tudok ezek szerint.. :( nem két "korosztályban" hanem az egyik "szakosztályban". Ja és még annyit, tudom h ezek csak részletek és h biztos csak én vagyok ilyen kukacoskodó :), de annak h: Várunk minden hölgy jelentkezését" annak úgy kéne lenni h: 1. Várjuk minden hölgy jelentkezését.. vagy 2. Várunk minden hölgy jelentkezőt.. nah kinyelvtanoztam magam már leállok...
jól néz ki a dolog, csak szerintem "korosztályban" lenne helyes mindkétszer a plakáton. legyen már helyes ha jól néz ki :) (ha tévednék bocs, csak nem lenne jó ha hibásan kerülne, még azt gondolnák h írni sem tudnak az amcsifocisok :) )
Szaby mivel neked meccse van hetvegen fontos lenne hogy ott legyel edzésen ezert gyere at ha tudsz falvaig busszal, en meg kocsival beviszlek szolnokra mert ugyis megyek enis edzesre.. Remelem csak ez a baj:) puszillak