Tizenhat évvel ezelőtt erősen hittem abban, hogy a fiatal generáció alkalmas lesz arra, hogy hosszú évtizedeken keresztül létre tud hozni olyan demokráciát, amelyet mindenki alkalmasnak tart arra, hogy Magyarország újra Európa elitjébe tartozik. De tévedtem. Azok írásait várom, akik jobbító szándékkal ugyanígy jártak, mint én.
Nekem mindvégig szimpatikus volt a FIDESZ és rájuk is szavaztam és fogok is:)))) de akkor lett igazán szimpatikus, amikor Fodor Gábor kilépett belőle!!!!! Akkor vált el a szar a májától!!!:)))))))
Jellemzően fogalmi zavaraid vannak - 16 év (összesen 4 év fideszes-kisgazdás kormányzásdsal) neked "hosszű évtizedek" formájában rögzül; az itteni beírásos kommunikáció folyamat meg szájjal történő verbális kommunikáció..... nohát, hogy ilyen faszkalapok is bejönnek a közmunkáról az index- melegedőbe.....
Érdekes, hogy pont a 20 éves kis taknyosok a legnagyobb hangúak /finom voltam/.
Miközben te csak egy kis pajzán előkészület voltál kisfiam, én már javában dolgoztam a jövődért.
Azonkívül én nem vagyok agymosott jobboldali idióta, akinek elég bemondani valami blőd ökörséget, s már buzgón hirdetem az igét. Tudok kritikát megfogalmazni az MSZP-vel szemben, túl sokat is. De nem kérek, mint leírtam , Orbán puha diktatúrájából, személyi kultuszából, a haverok lenyúlásaiból.
Az pedig tényleg érdekes, hogy egy 20 éves hogy lesz agresszív jobbos, amikor nem is élt a régi rendszerben, s csak a mondákra támaszkodik.
folytatom. a másik kedvenc pártom az szdsz. nagyon szeretem őket. 18%-os személyi jövedelemmel adózik mindenki, mióta kormányra kerültek. bennük még az is jó, hogy megreformálták az egészségügyet, és azota apám(aki orvos) már nem kényszerül rá, hogy hálapénzt fogadjon el.
azért szavazok az mszp-re mert a nyugdijasok 2/3-a is rájuk szavaz, és ők már sokat éltek, és tapasztaltak. biztos igazuk van. 2002-ben azért szavaztam Medgyessy-re, mert közgazdász professzorként hittem benne, hogy van mersze végigvinni a nagy ellátórendszerek reformját. hálistennek megcsinálta
Ha a Fidesznek annyi szavazója lett volna annak idején, ahány szoci ma azt mondja, hogy rá szavazott, akkor miként hogyan tudott bejutni az MSZP akkor a Parlamentbe? Ki szavazott akkor rájuk? :-)))
Csintalan masszív komcsi volt 1977-től .. KISZ-ben is tevékenykedett .... http://www.mkogy.hu/kepviselo/elet/c175.htm És pofázik az Orbántól hátszéltől duzzadóan szidva a több évtizedes párt-, és elvtársait a cseppet sem elfogult HírTV-ben .... Pont olyan, mint a főnöke , csak az a komcsizást kihagyta.... Az lett volna biztosan, ha korábban jön a világra .... Ez a Fidesz 2006-ban ...
Az biztos, hogy a masik oldalon is legalabb annyi patkany van. De ez a Csintalan, valami miatt annyira ellenszenves. Ahogy dicsekszik, hogy "ezt meg az en 80-as IQ-mal is ertem", meg ahogy volt mszp-skent most nyomulva osztja az eszt a masik oldalrol. Mindezt gondolom csak erdekbol es szamitasbol.
A Fidesz a liberális eszmékből eljutott a nacionalistáig , mondhatnám fasisztának is - egy-két megnyilvánulásból .... Akkor anno gondolt egyet Orbán , hogy a rendszerváltás megtörtént, de több babér "arra"felé nem terem neki, elindult hát jobbra ... Azt azért megkérdezném tőle és arrogáns , pökhendi , antiszemita párttársaitól, hogy a náluk kikötött komcsik miért nem komcsik, miért csak az mszp-ben levők ? Amíg ennyi birka ember él ebben az országban, mindent el lehet velük hitetni, a szavazótábor is meglesz ... De ha netán nyernek idén, ugyanúgy 0 eredmények, és duma lesz csak , mint 2002-ig .... Az uniós nézeteivel pl. csak kapukat dönget , és visszafelé visz mindannyiunkat .... A liberális , rendszerváltó kiscsávóból mekkora nacionalista népvezér lett .... Volt már erre negatív példa a világtörténelemben ...((((
Nekem egyetlen dolog eleg ahhoz, hogy ne szavazzak a fideszre: Csintalan Sandor. 1998 ota hanyingerem van ettol az embertol. Akkor a HVG valasztasi elozeteseben volt rola egy rovid cikk (meg egy kep ahogy a medencebe ugrik). Gyakorlatilag arrol szolt, hogy a kepviseloi statuszat hogy hasznalja fel, hogy penzeket nyuljon le, raadasul nyiltan, meg dicsekedve is vele ("hiv a fonok"). Annyira undoritonak talatam, hogy csak ez eleg lett volna, hogy ne szavazzak arra akik mellett ez all.
En csodalkozom, hogy a fidesz hiveit nem undoritjak az ilyen patkanyok.