Gondoltam össze kellene hozni néhány környékbeli, kellően fanatikus, amatőr természetbarát fotóst, hogy ne csak véletlen akadjunk egymásra, mint velem is történt párszor mostanában!
Nyitottam hát egy topicot!
Bízom abban, hogy összejön egy remek kis társaság, akikkel néha- néha összeülnénk (a szó szoros értelmében) egy pohár bor, sör mellett vagy esetleg közös fotózásokon egymás próbálkozásait kritizálni, tapasztalatot cserélni.
Tulajdonképpen milyen koncert? :-) Egy kis programajánló. Aug. 1-3, Polgár. Nemzetközi veteránautó és Ikarus találkozó, valamint AZTA (amatőr zenekarok találkozója). Biztos lesz néhány érdekes jármű. Mellékesen pénteken a megnyitó után picit játszunk mi is, de ez mellékes... ;-)
Az a baj, hogy az esték egyáltalán nem jók...(panel 5. emelet, az esti időszak általában tabu és ezt a szomszédok is be szokták tartani) Én úgy 1/2 3-tól itthon tudok lenni hétköznap, vagy bármelyik hétvége a közeljövőben? Az oldal különben nagyon állat, rajta van az a kép is, amit régebben idéztem
fotoblog! A család lement Diósgyőrbe, úgyhogy felugorhatnál pengetni (már ha van kedved), igaz a te Fromtman-eden tuti jobban szólnának, mint ezen a "kiskaka" Ross-on...
Ez még milyen? Én lakok falun és ő csinál madarasképet! Gratula a motorokhoz. Egy versenyen az egyik szurkoló egy T5-össel jelent meg. Szinte teljesen gyári állapotba. Én egy Simson start akartam venni, de elvitték előlem((.
Én megyek L-man-nal egyezkedtem. Jönni viszont lehet csak pestig, mert utána délvidék a cél, megyek megnézem már ezt a Máté Bencét egy másik haverral aki jóba van vele.
Újra érkezik egy adag SanDisk Extreme III 30MB/sec Compact Flash - 4GB kártya. 9500Ft darabja most. Előző körben itteni fórumozók közül vásároltak: whoa, SJ. Elégedettek vele.
A mostani nekem nem jó. Én is sajnálom a jó kis Frontman-emet, nagyon jót szólt, de az árából lett monitorom és akkor nagyobb szükségem volt rá. Utólag belegondolva a Musima gitárjaimat sem kellett volna eladnom...:-( Ezt ismét az ablakomból...
Megteszteltem azt a cuccot. Az Epiphone csúcs! Bár 9-es húrral kicsit szokatlan volt, én biztos raknám rá a 10-es készletet. Az erősítőtől viszont nem voltam elájulva, hiába dicsérik sokan. Nekem nagyon műanyag hangja van, torzítottabb hangszíneken olyan hangok is kijöttek belőle, amilyennek nem lenne szabad. A kis Fenderemet el nem cserélném vele...