En meg a nyaron olvastam a konyvet. Hol tartasz most a konyvben? A filmet en is lattam:-) Nagyon festoire sikeredett. Valamiert azt erzem,hogy Walter karaktere nagyon kozel all Edward igazi enjehez. Miert? Lehet csak a kituno szineszi kepessegenek koszonheto ez? Jo,hogy megcsinaltak a filmet, 7 evig huzodott a megvalositasa.
Kar nagyon,hogy Ed nincs gyakrabban cimlapon. Nehez rola uj fotokat es cikkeket
talalni:-(
W.Somerset Maugham-et annyira megkedveltem a Szines fatyol olvasasa kozben,hogy a kovetkozo konyvem is Maugham regeny volt. The Razor's edge (Borotvaelen) Ebbol is keszult egy film,mint utolag kideritettem.
Hany pontot adtok a Szines fatyolnak? 9/10 az en ertekelesem...De Edward megerdemli a 11-et is.
Én is csak viccből írtam,be ne fordulj :))) szerintem a Woodys kép durva!Nagyon megöregedett a srác,nem??Legalábbis Norti mellett. Biztos az étterem árain csodálkozott el Ed,vagy azon,h. Larry Flynt nincs kerekesszékben mellette ?? Lehet tudni,h. mikor készült a fotó?
Én csak viccből írtam, egyáltalán nem baj, hogy felraktad mégegyszer! De hogy neked is szolgáljak egy újdonsággal, ezt a képet én még nem láttam idáig! Meg szerintem még nem is volt fent itt! Úgyhogy köszi! :)
Most olvasom a Színes fátyol c. remekművet ! Marla, te olvastad,ugye? Tényleg nagyon jó! Már láttam filmen,Ed nagyon szép, és kínai a táj is ,de természetesen könyvben sokkal jobb.. Aki teheti először olvassa el!
Bocsi,nem vagyok menő mozisújság híresneves szakértője,akinek mindenféle médium a rendelkezésére áll,amiből kedvére válogathat :-) csak a gugliból merítkezhetem. tévedtem,azt hittem újdonsággal szolgálhatok,de nem vagyok eléggé figyelmes! Ezt akkor is felrakom,mert nekem tetszik,pedig már volt!
A VOX mozimagazin honlapján van egy hosszabb cikk a holnap moziba kerülő Színes fátyol-ról! Akit érdekel, ide belinkelem (érdemes elolvasni,már csak Norti miatt is):
Maggie, a stray tabby with white paws, meows with all the melancholy of her melodramatic namesake in Cat on a Hot Tin Roof. "I came home one day, and the cat just walked into the house," Norton explains. "It was all flea-ridden and hungry, so I cooked a hot dog in the microwave, took the cat to a vet, and it's never left."
Tagja vagyok a Kaliforniai konyvtarak szovetesgenek. Ezen szervezet email listajan ma jott ez az uzenet:
Dear California Library Association Members,
I am working on a Universal Pictures film entitled "State of Play", whose main character is an investigative reporter of a Washington DC newspaper. Our main set is a newsroom complete with reference library that will require approx. 1000 linear feet of reference books.
I am writing to see if any CLA members have reference books available for purchase that may be otherwise out of date or replaced by their electronic equivalents. The following is rough guide to the type of books I am looking for and can be expanded and/or improvised upon.
Az igazsaghoz hozzatartozik,hogy ultem le a Voros Sarkany-t megnezni,hogy biztos voltam benne,hogy en meg ezt a filmet soha eletemben nem lattam.Azonban ahogy neztem a filmet elkezdtek derengeni reszletek...Szoval valahol,valamikor en mar lathattam,ha nem is teljes egeszeben.Lehet,hogy csak egy reszt csiptem el belole valamikor a teveben,fogalmam sincs. Mindenestre igy egy kicsit veszitett az izgalmabol,ami persze nem a film hibaja. Lehet ha nem ugrottak volna be reszletek akkor en is 8 vagy 9 pontot adtam volna.