Nem nezted meg a cabrio gumicsikokat az ajto korul, darabja 325 dollar, es van 8 db:-((((( na az a draga, most azon kuzdok, hogy csinaltatok:-( de meg nincs siker... 1000 dbra mar adtak jo arat:-))
kene nekem s2-es kapcsolasi rajz, Nico az rajta van a Cdn? mert akkor holnap elkuldenek erte valakit:-)
Na, "kicsit" alulbecsültem az új szigetelésgarnitúra árát. Az automotion-nál ez kb. 800 dollár, mindjárt bemásolom, mi van ebben benne. Az árak így is 10-20-30%-kal a német gyári árak alatt vannak (főleg a dollár gyengesége miatt), el tudom képzelni, mit kérnek a Fáy utcában ugyanezért. Az első érték 1 db termék ára, a második a teljes rendelés ára:
Kivehető tető: 905553 Sunroof Seal Outer Seal, On Roof $103.95 $103.95 905569 Sunroof Seal Inner Seal, On Body $19.95 $19.95
Csomagtartó: 905534 Rear Trunk Lock Seal $3.95 $3.95 905535 Rear Window Seal $97.95 $97.95 905558 Rear Trunk Lock Seal Gasket Right $39.95 $39.95 905557 Rear Trunk Lock Seal Gasket Left $39.95 $39.95
Hátsó kisablakok: 905562 Rear Quarter Glass Seal Passenger Side $49.95 $49.95 905561 Rear Quarter Glass Seal Driver Side $49.95 $49.95
Első ajtók: 905559 Door Seal Driver Side $89.95 $89.95 905560 Door Seal Passenger Side $89.95 $89.95 905536 Door Window Scraper Outer Scraper, Driver Side $44.95 $44.95 905537 Door Window Scraper Outer Scraper, Passenger Side $44.95 $44.95 905538 Door Window Scraper Inner Window Scraper, Driver or Passenger $45.95 $91.90
Apróságok, amik nekem még kellenek (valami miatt csak egyik oldalon vannak meg) 905551 Mirror Base Gasket Driver Side $7.95 $7.95 905552 Mirror Base Gasket Passenger Side $7.95 $7.95 905528 Door Handle Seals Rear Seal $2.95 $5.90 905527 Door Handle Seals Front Seal $2.95 $5.90
No, hát nem olcsó, az tény, kb. másfélszer annyi mint számítottam rá, mindenképpen alszom rá egyet. Ha valaki kedvet kap rá ilyen árak mellett is, akkor együtt kéne elküldeni a rendelést. Amúgy meg még én is alszom rá párat...
Ok, most úgy tűnik, végre tényleg enyém a kocsi (persze csak akkor leszek valóban nyugodt, ha nálam a nevemre kiállított forgalmi), szóval elkezdhetek érdemben nekiállni a munkának.
Azt szeretném kérdezni, hogy az Automotion nevű webshoptól (http://www.automotion.com/) rendelt-e már valaki, illetve ha igen, mik a tapasztalatai.
Amint hallom, a Pelican Parts problémás hely (vagy van aki máshogy tudja?), a Mittelmotorról pedig nekem nincs valami nagy véleményem.
Ha tudtok még olyan helyet a neten (az eBayen kívül), amit érdemes meglátogatni alkatrész ügyben, akkor ide írjátok fel légyszi. Ha valakinek van bejáratott helye, ahonnét szokott rendelni, akkor a következő rendelésbe esetleg én is beszállnák (ha szól előtte).
Így néz ki a megtört kocsi. A szép lila az eső ellen van. Mint látható, annyira durván nem tört meg, de a lilarész teteje bejjebb van, tehát ott ment befelé a hátfal...
Ez meg itt az új gépsárkány :)
Van benne egy ilyen MOMO kormány, ami nekem nem tetszik, ezért lehet, hogy eladósorba fog kerülni, ha érdekelni fog valakit.
Így nézett ki a bal egyes ülés,ilyen kratív volt az alján ennek az ótvarnak a rögzítése:
És a levétel után ez volt alatta. Szerintem ez egyáltalán nincs rossz állapotban, főleg nem annyira, hogy ezt az ordenáré piros műbőrt kelljen rárakni...
Hát köszönöm a válaszokat. Bárdinál néztem meg Lángnál, Unix tegnap nem nyílt meg, ma igen.
10 ezerért a 4 darab az nagyon jól hangzik. De akkor az lenne a kérdésem, hogy a hátósnál miért hangsúlyozzák annyira, hogy jobb vagy bal? Hogyan oldható meg az, hogy az ablakfűtés áramát átvigye, ha nem speciális teleszkóp?
Lehet, hogy hülyeségeket kárdezek, akkor sorry, csak én azt hittem, hogy ezek ilyne különleges, csak Porschéba jó teleszkópok, de ha nem, akkor annál jobb, természetesen.
Ismerősöm nincs autósboltban, így se kedvezményt nem tudok szerezni, se nincs senki, aki tanácsot adjon, hogy "Nehogy már azt vedd annyiért, hanem ezt 10-es annyiért!"
Pelican-on néztem, ott a két első 16 dollár/db, két hátsó meg 38/db. Összesen 19000 HUF, ami elég sok. Ákos, te hol vetted őket?
Érdemes magyarországon először körülnézni, főleg az univerzáslis termékek piacán, vagy a beszállító gyártók termékei közt.
Tomiki:
az Unix online katalógus oldalán válaszd ki a márkafüggetlen termékeket, majd a listából az ajtóteleszkóp megnevezést, majd az újabb listából valamelyiket ( 2 db van ) és az utána következő listából kiválaszthatod a neked megfelelő teleszkópot.
itt találsz 3 ezertől 4,2 ezerig/db árakat, és ha van valaki jóóó ismerősöd talán még kapsz 20-25 % árengedményt is.
Volt valakinek egy ötlete:
Motoros oldalakon műxik, talán porschés oldalon is működne. Ha már van kedvezményes biztosítás miért ne lehetne kedvezményes alkatrész?
sajnos nem az én ötletem volt, de egyetértek vele.
Akkor ez olyan mint a 24 főtengelycsapágysor,hogy hirtelen elfogy és 3X áron rendelhető,de külföldről,aztán lesz belföldön is továbbra is 3X áron :( Sajnálak,de magamat is,első kettő teleszkóp kell majd nekem is...
Hát az túlzás, hogy filléres, géptetőhöz 4k egy darab és nincs raktáron sehol. Csomagtartóhoz külföldön is 8k egy darab, itthon meg nem is ismerik jóformán.
Mondjuk most az az érzésem, hogy csak egy kell a géptetőhöz, mert az egyik mintha jó lenne.
Szóval ha valakinek van, szóljon, ha nincs, úgyis veszek ;)
Kicsit vegyél már vissza ebből az áltudományos rizsábol amit itt előadsz a túlmisztifikált cikkszámkomplexusoddal,és a túlragozott hátsóajtó gumikocka térfogat számolásoddal!Ember nincs a földön aki ezt kiszámolná,szerintem te sem tetted csak így jobban illik az áltudományos személyiségedhez!Ne vedd basztatásnak,csak gondoltam szólok!
A hátsó szélvédő alatti kockát mondod? Mert más a cikkszáma! Lehet a régi olyan piciben tért el alakban,hogy kb. +- 1-2mm? Akkor majd vadászok újfajta gumikockát oda! Viszont néztem a két kasztnim és a hely meg azonos amennyire tudtam mérni rendelkezésemre álló szerszámokkal térfogatot.
Szóval vettem egy másik 24S-t :) Már megvolt okosítva a biznisz, amikor a világosszürke megtört. A világosszürkét egy barátom meg akarja venni, így amint elkészül, megy is hozzá.