Mert Zoli ebben eddig konzekvens volt, többfélét mesélt, de mindig azt mondta: nem élt mentelmi jogával. (egyébként nem hiszem el neki). Mint a korábbi képviselői esetekben is, most is biztos, hogy ivott a delikvens. Különben miért ne fújná meg.
Na mégegyszer. (kétszer már elszállt a válaszom)
Amint előkerült az ogy. képviselői igazolványa, a rendőrnek be kellett fejeznie az intézkedést. SzZ-nek nem kell külön hivatkoznia a mentelmi jogára, az őt automatikusan megilleti és ezt a rendőr is tudja. A találkozást viszont jelentenie kell az elöljárójának.
Az hogy Te mit hiszel, a magánügyed. Szabó pöcs volt, hogy nem erőltette a szondázást/vérvételt tanúk előtt, számíthatott egy ilyen folytatásra. Amúgy szarkenés az egész, nem történt semmi.
Szóval ha tényleg akkro értél és ha tényleg akkor mentél egyetemre, akkor nem butákat. (vagy esetleg ez már a szenilitás?:-) = Szóval, ha tényleg akkor értél és akkor mentél egyetemre, akkor nem írnál butákat. (vagy esetleg ez már a szenilitás?:-) )
Irigy nem vagyok, mert nincs kire! Rosszindulatú meg azért nem, mert tudom, tapasztaltam hogy mentek a dolgok akkor pl. egy adjunktusi cím megadásánál.
Ja, és én egy évvel előtte értem, és érdekes engem azonnal fgelvettek, pedig arra az egyetemre sokszoros volt a túljentkezés!
SEmi köze ahhoz, hogy egyből felvették vagy sem. ahhoz van köze, hog y afiukat felvették az egyetemre, főiskolára, utána bezsuppolták őket sorkatonának "előfelvételisnek".
Sajnos, a katedra másik oldaláról tudom, hogy milyen a főiskolák színvonala és kiféléket dobnak meg 2 év kiegészítő után felturbózott oklevéllel. Azt látom, hogy van Indexed, azt írod tele marhaságokkal éjjel-nappal. Menj szépen vissza dolgozni, én legalábbis azt teszem.
Hatéves volt a matematikus képzés??? ( 1974- 1980) ???
És 89-ben a tudása, vagy a KISZ funkciója miatt lett adjunktus?? Sajnos, az utóbbi a valószínű!
És melyik munkahelyén vett fel érdemtelenül fizetést? Mert, ha becsületesen dolgozott volna, akkor mindkét munkahely egész embert kívánt volna!
Így a vele együtt végzett, és legalább annyira tehetséges matematikus várhatott az adjunktusi címre, mert Ő csak simán tanított az egyetemen, párt és KISZ funkciók nélkül.!
1974-ben a budapesti I. István Gimnáziumban érettségizett. 1980-ban az ELTE TTK-n matematikus oklevelet szerzett. 1980-tól az analízis tanszéken ösztöndíjas, 1982-től tanársegéd. 1983-ban doktorált. 1983-tól a KISZ KB osztályvezető-helyettese, de továbbra is tanított az egyetemen. 1986-tól TMB-ösztöndíjas, közben fél évig Brüsszelben tanult. 1989-től egyetemi adjunktus.
Vagy hamisítottak nekik egyet, vag ymax egy év alatt "elvégezték" a 12 féléves" egyetemet. Vizsgázni az egyetem párttitkáránál vizsgáztak.
Ez úgy baromság, ahogy van, hadrikál ezerrel, összekeveri a nappali tagozatos hallgatókat a titulus kedvéért diplomával megajándékozott funkcikkal, katonákkal stb. És valószínűleg akkoriban egyetlen egyetemet nem látott belülről. De felőlem magyarázd.
Valaki hazudik. Vagy Lamperthné rendőrei, vagy ezen tulajdonságáról elhíresült Zoli:
"Ugyanakkor a sajtóosztály vezetője arról számolt be, hogy miután a képviselő elmondta a rendőröknek, ő képviselő, megmutatta az igazolványát és közölte, élni kíván a mentelmi jogával, a rendőrök nem folytatták az intézkedést."
Mert Zoli ebben eddig konzekvens volt, többfélét mesélt, de mindig azt mondta: nem élt mentelmi jogával.
(egyébként nem hiszem el neki).
Mint a korábbi képviselői esetekben is, most is biztos, hogy ivott a delikvens. Különben miért ne fújná meg. A rendőr meg miért jelenti, ha nem intézkedett (nem élt mentelmi jogával)?