Érdekes a formaidőzítés szerepe.. tudom tudom, ez a medence nagyon lassú, ettől függetlenül számomra meglepetés, hogy még a paralimpikonok között is mennyien elmaradnak az eddigi idejüktől.
Pedig itt nem kell többször formába jönni az évben.
Zsófinak komolyan feladta a leckét az amerikai, majdnem annyit úszott most délelőtt mint Zsófi egyéni csúcsa. Nehéznek látszik a címvédés, komoly csata lesz az amerikaival.
Nem láttam Binaka interjúját, más tennivalóm volt.
Igen, szép úszás volt. Sztem a kanadai is ott lesz, ő lehet a harmadik aki beleszólhat az éremcsatába. Ha Bianka 1:07 eleji időt tudna este, akkor azzal megnyerheti.
Hasonlót nyilatkozott a 100 gyors döntője után is, aztán a döntőre végül nem sikerült gyorsulnia. Nagyon szurkolok a lányoknak, remélem mindketten ott lesznek a dobogón.
Az interjúban is mondta Hubi, hogy az NCAA döntőben fáradtnak érezte magát, inkább előtte volt a csúcson február végén. Ebben az idényben lehet korrigálni a tavalyi hibákat.
Én néztem a spanyol futamát is, 300-ig kb. ugyanazt a tempót úszta mint Zsófi, azután az utolsó 50-en gyorson látványosan kiengedett. Nagy csata lehet ebből még este az aranyért.
Bianka Tokióban tudott 4:30-on belül is, a tavalyi vb-n pedig 4:33-as időt. Ha tud este 4:30-4:32 körüli időt akkor az aranyért is harcolhat. Azt mondta, hogy ez csak felhozó úszás volt délelőtt, az utolsó 50-et nyomta meg egy kicsit.
Az NCAA idén sztem egyértelműen azért nem jött össze, mert Bob elszámította a taper-t - már az is kicsit gyanús volt, hogy a Pac-12 bajnokságon annyira gyors volt Hubi -és amúgy Zalán is. Mindenesetre bosszantó lehetett neki, hogy nem bírta megverni azt a Destin Lascot-t, akinél nagy medencében 1,5 másodperccel gyorsabb.