Elég, kevés kalóriát viszel be. Rohadt messze vagy a naturális limitedtől, azért nem nősz, mert nem eszel eleget, vagy mert nem edzel jól. Az utóbbi is simán lehetséges, mivel a saját testsúlyos edzés egy idő után semmit nem ér, amennyiben a célod az izomnövekedés.
Komolyra szedve, látom, hogy erre a távlátnoki dologra itt senki nem vállalkozott. Egy Dodge Challenger SRT-vel hamarabb leszel ott mint egy Impala Fasback-al, kérdés, hogy melyik jön be jobban?
Nekünk is kellene infó, miszerint, a korod, nemed és egy korrekt testzsírszázalék mérés, talán onnan el lehetne indulni, és onnan kimatekolni, hogy mi lenne a pontos célod.
Sziasztok! Olyan ezdőtermet keresek Budapesten, ahol olyan mellgép van, aminél nem kell kézfejjel rudat fogni, hanem be tudom támasztani az alkarom egy kipárnázott támasztékba, és csak azzal húzni belefe a súlyt! Nem szoríthatok a kézfejemmel, de régen egy edzőteremben ilyen mellgépen edzettem, most viszont mindenhol olyat találok, ahol rudat kell fogni! Tudtok ilyet valahol? Köszönöm!
Egy kis információra lenne szükségem. 172cm magasság, és 71 kg súly mellett szeretnék még 4-5 kg-ot nőni. Így is elég jó formában vagyok,naturálban edzek,de már nemigazán akar feljönni rám semmi. Tudnátok ajánlani valamit? Vagy elég az ha az étrendemen változtatok?
A topichoz képest igyekeztem értelmes választ adni. Az egyéb mozgásokra, mint a túrázás, saját testsúlyos, kerékpározás, úszás, gördeszkázás, hegymászás stb. természetesen nem gondoltam.
De ha jelenleg csak a "Testépítésben" gondolkodik, akkor úgy hiszem, hogy kezdő szinten, a heti 3x60-70 perc súlyzós, heti 30-40 perces intervallumnak bőven elégnek kellene lennie. A "párszor elmentem edzésre"-ből nekem ez jött le.
A heti 5 órát részemről aláírom,ha súlyzós edzéről van szó,de ha mondjuk elmegyek mászkálni vagy bicajozni,akkor jóval több.Hisz csak egy teljes napos túrázásnál 8-10 óra lazán összejön.
Telfononrol irtam, lemerult :) szoval megitelesem szerint elobb tegyel mindent, hogy feljodjel, azutan johetnek a cuccok, de azok igazan masodlagos tenyezok lesznek.
Itt lehet, hogy tobben megfognak kovezni, de vallalom.
Elsore szedd rendbe a kajadat. "Talald ki", hogy 24 orara mennyi kcal kell neked, illetve, hogy ezek milyen aranyu makronutriensekbol alljanak ossze: zsir, ch, feherje. Fogyni bagy hizni akarsz? Jo hirem van: tesztelve, ezt akar kajakuldoktol is tudod abszolvalni! Ha ezek rendben vannak, innen kezdhetsz epitkezni.
A heti edzesed ne legyen tobb mint ossz. 8 ora, de ennek az idonek legfeljebb 20%-a legyen kardio, (ami valojaban inkabb intervallum...), es ha ugy erzed, hogy a matek igy sem jonne ki, rengeteg otletem van a kiegeszitokre :)
Azért nem tudsz annyit enni mert nincs hozzászokva a szervezeted! Ott lenne illő kezdeni,hogy először heteken,hónapokon keresztül húshoz,halhoz kellene mondjuk a szervezetedet szoktatni és csak utána lehet emelni a fehérje bevitelt 2 tskgra,addig nem érdemes! Kezdetben meg szinte bármit csinálhatsz,akkor is fogsz fejlődni! Új ingert kapsz mind edzésben,mind kajálásban és fogsz fejlődni ha nem akarsz még akkor is. Pihenés,edzés,életmód ez a három fő irányvonal!
Elérni elérheted a második formát egy kép erejéig,napi szinten ezt nem lehet tartani csak anyaggal! Ilyen kerekség mellett,ilyen szárazságot az emberi szervezet nem igen képes tartani naturálon,kivéve ha csúcs genetikád van, de még akkor is necces az egész!
Sziasztok! Régebben edzettem egy pár hónapot, tehát nem sokat, most pedig szeretném újrakezdeni. Most szeretném kipróbálni táplálékkiegészítők és vitaminok használatával felturbózott étkezéssel az edzést. Elsősorban fehérje bevitelt szeretném megnövelni tápkiegészítővel. Ár érték arányban Ti, melyik gyártó fehérjéit ajánljátok legjobban? Myprotein, Biotech, Scitec? Esetleg más termékek? Valamint ugyanez lenne a kérdésem a vitaminok terén is. Köszönöm előre is a válaszokat, véleményeket!
miert nem szabsz ki magadnak, nezel ki, egy mar nagyon jol bejart utat es azon haladsz vegig, ahol genetikatol fuggoen, igy vagy ugy, de mar ertekelheto eredmenyt tudsz felmutatni?