Orvos a beteghez: ha túl sokat hajkurássza a nőket, nem fog sokáig élni ! Beteg: de fiatal vagyok, sportolok. Bírom. Orvos: de az egyik az én nejem, honnan tudja, mit írok fel magának???
Fizika érettségi: - Tanár: Foglaljon helyet. Mondjuk, hogy maga utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz? - Diák: Lehúzom az ablakot. - Tanár: Nagyon jó. A vonat 130 km/h sebességgel halad É-ÉK irányban. Odakint 25 km/h DK-i szél fúj. A lehúzott ablakon egy 250 mm * 900 mm-es rés van, ezen áramlik be a levegő. A fülke térfogata 6,3 köbméter. Mennyi idő alatt cserélődik ki a fülkében teljesen a levegő? A diák hozzá sem tud szólni, úgyhogy kivágják. Odakint elmeséli a többieknek, hogy mi történt bent. Bemegy a következő delikvens: - Tanár: Foglaljon helyet. Utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz? - Diák: Leveszem a pulóverem. - Tanár: De nagyon meleg van. Mit tesz? - Diák: Leveszem az ingem is. - Tanár: Ne őrjítsen meg, 38 fok van és 85%-os a páratartalom! - Diák: Akkor leveszem a gatyámat is. - Tanár: De hát nem látja, hogy a fülke teljesen tele van buzikkal? - Diák: Nem bánom, de ha egy vagonnyi buzi megerőszakol, AKKOR SEM NYITOM KI AZ ABLAKOT!!!
Közmondások a modern kor emberei számára: - Amit felinstalláltak estig, összeomlott reggelig. - Egy több ezer oldalas szörfözés is egy egyszerű kattintással kezdődik. - Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer. - Ép hardverben ép szoftver. - Krisztus koporsóját se őrizték tűzfalak. - Bízzál Gatesben, de tartsd készenlétben az install CD-t. - Nem halat kell adni az eszkimónak, hanem megtanítani, hogyan használja a Hálót. - Játszik vele, mint internetező az egérrel. - Ember tervez, Windows lefagy.
A tanárnéni bejelenti, hogy holnap tanfelügyelő bácsi fog jönni és kérdezgetni fogja a gyerekeket. Tesznek is egy próbát: - Ferike, neked mi a kedvenc állatod? - A kutya - És miért a kutya a kednced? - Mert szép fehérek a fogai. - És miért szépek a fogai? - Mert Darlingot eszik. - Ügyes! - És neked Marcsika mi a kedvenc állatod? - A cica. - És miért a cica a kedvenc állatod? - Mert szép fényes a szőre. - És miért szép fényes a szőre? - Mert mindig kikefélem. - Ügyes! - És neked mi a kedvenc állatod Móricka? - A lepényhal. - És miért a lepényhal a kedvenced? - Mert szép lapos. - És miért szép lapos? - Mert megkúrta a bálna. - Enyje, Móricka találj ki valami mást! Másnap jön a tanfelügyelő bácsi, Mórickához érkezik. A tanárnő tiszta ideg. - És neked mi a kedvenc állatod Móricka? - A varangyosbéka. A tanárnő szívéről hatalmas kő esik le. - És miért a varangosbéka a kedvenc állatod? - Mert szép nagy gülü szemei vannak. - És miért vannak szép nagy gülü szemei? - Mert látta, hogy a bálna megkúrta a lepényhalat.
Sherlock Holmes meghal és jelentkezik a mennyek kapujában. Szent Péter felkapja a fejét a híres név hallatán. - Csak nem te vagy az a híres detektív? - De igen, én vagyok. - Lenne itt egy nagy probléma, segíthetnél megoldani. Nézd ezt a nagy tömeget. Ádám és Éva teljesen elkeveredett benne, nem találjuk őket. - OK, megpróbálhatom. A detektív fél óra múlva hozza Ádámot és Évát fülénél fogva. - Hogy csináltad? - Nézd, általában nem szoktam beszélni a módszereimről, de most kivételt teszek. Bementem a tömeg közepére és elkiáltottam magam: "Mindenki menjen az anyja p..........jába!" Ez a két szerencsétlen meg ott maradt.
A fiatal gróf menyasszony megkérdi a nászéjszakán a férjétöl: - Mondd drágám, most hogy összeházasodtunk elárulod nekem, hogy mi is az a pénisz? A férj izgatottan letolja a szmokingnadrágját és megmutatja. -Ahh! -felkiált a grófnö, -hát ezek szerint olyan mint a fasz, csak kisebb!
-Apu, apu! Miért van az, hogy te is fehér vagy, anyu is fehér és én néger vagyok? -Hú, kisfiam erről inkább anyádat kérdezd! Odamegy a gyerek az anyjához: -Anyu, Anyu! Miért van az, hogy te is fehér vagy, apu is fehér és én néger vagyok? -Hú, kisfiam olyan buli volt, hogy örülj, hogy nem ugatsz!!!
Juliska, a gyönyörű fiatal lány, kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi és megszólítja: - Te Julis! Olyan gyönyörű vagy! Úgy megfognám azokat a telt kebleidet. - Mégis mit képzelsz, Jancsi! - Te Julis, adok 5000 Forintot, ha megfoghatom! - Hát, ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van. Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog. Jancsi folytatja: - Olyan kívánatos vagy! Megsimogatnám ott a lábad között, adok megint 5000 Forintot! - Ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van, csak gyere menjünk oda a bokorba. Jancsi adja a pénzt, megsimogatja, és folytatja tovább: - Te Julis! Mostmár annyira kívánlak! Úgyis itt vagyunk a bokorban, adok 30000 Forintot, ha magamévá tehetlek. - Jól van akkor, ha adod a pénzt. Megtörténik a dolog. Jancsi megszólal: - Na jól van, mostmár megyek. Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást. Nem sokkal később arrajön a TSZ-elnök: - Juliska, láttad erre a Jancsit? - Igen, láttam. - Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta?
Tudod, drágám, mindig is kíváncsi voltam, hányszor csaltál meg - így a férj lefekvéskor a bombázó feleségének. - Hát jó - így a nő -, bevallom. Háromszor. - Elmesélnéd, édesem? - Emlékszel, mikor nem kaptunk kölcsönt a házépítéshez? A bankigazgató felajánlotta, hogy... - Igen, igen. Megértelek. Azért ez szép gesztus volt tőled, drágám, hogy megmentetted a családi fészket. És aztán másodszor? - Emlékszel, amikor beteg voltál, és nem volt elég pénzünk a műtétre? Nos, akkor a sebész felajánlotta, hogy... - Ez az áldozat is csodálatos volt a részedről, drágám! És harmadszor? - Hááát... Emlékszel, amikor polgármester akartál lenni? - Igen. - És akkor hiányzott még ezerkétszáz szavazatod...
Öreg papa pöfög a Trabantjával az úton, egyszercsak piros lámpát kap és megáll. A mellette lévő sávban egy gyönyörű hófehér mercedes cabrioval egy nagyon csinos fiatal csaj áll meg. Döng a zene a kocsiban, a lányon gyönyörű ruha van, szép mellek, műköröm stb. A bácsika nézi és nem bírja megállni, hogy át ne szóljon a lánynak: - Ne haragudjon kisasszony, de hogy csinálja, hogy ilyen fiatalon ilyen csodálatos kocsija van? Én negyven évig dolgoztam a Ganz Mávagban és csak erre a vacak Trabantra futotta. - Bácsikám tudja mi az az orális szex? A kisöreg gondolkozik, majd rávágja: - Az a szopás nem? - Nem bácsikám, a szopás az a Ganz Mávag.
Egy vadonatúj BMW-be hátulról beleszalad egy Trabant. A csoda-autó fedélzeti számítógépén a következő felirat jelenik meg: " Új plug and Play eszköz csatlakoztatva. Telepíti a szükséges drivereket ? "
Aigner Szilárd egy esős nyári napon a Balaton parton bemegy egy vendéglőbe és kér egy forró feketét. Belekortyol, és felháborodottan mondja a pincérnek: - Ez magának forró fekete? A pincér teátrális mozdulattal kimutat az ablakon. - Ez magának száraz, napos idő?
Székely nő a férjének: - Miért nem mondod azt nekem sose hogy szeretsz? Székely dörmögve: - Asszony, egyször mondtam, ha változás van majd szólok.
Más:
Egy férfi nézelődik a múzeumban, egy kép megragadja. Három pucér fekete férfi napozik egy padon, és a középsőnek világos színű a farka. Ahogy ott áll, egy loboncos, ősz hajú ember lép mellé. Elmerengve nézik a képet. Arra megy egy turistacsoport, a vezető hosszan magyarázza, hogy a kép szimbolikusan a négerek szexuális elnyomásáról szól. Mikor elmegy a csoport, az ősz hajú ember nagyon mérgesen morog.
- Ön nem ért egyet az elhangzottakkal?
- Hülyeség!
- Önnek más elképzelése van?
- Na hallja, én festettem! Három szénbányász ebéd után ejtőzik a padon, csak a középső otthon ebédelt. (is)
Az álmok igenis valóra válnak. Harminc évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 70.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1973-as évjáratú Trabantom. Mára mindez teljesült.
Egy asszony férjhez adja a lányait, és kigondolja, miként teszi a vejeit próbára. Elmegy a legidősebb lányához, addig ténfereg, míg beleesik a kútba. A veje azonnal kihúzza. Másnap talál az udvarukban egy Skodát rajta egy cetli: Ezt hálám jeléül kapod, amiért megmentetted az életemet. Szeretettel anyósod. Kis idő múlva elmegy az asszony a középső lányához, addig ténfereg, amíg beleesik a kútba. Veje egy darabig vacilál, majd felesége könyörgésére csak kihúzza az anyóst, másnap talál a vej egy Trabantot az udvarukon, rajta egy cetli: Hálából, anyósod. Eltelik egy kis idő, elmegy a mama a legkisebb lányához, ténfereg, kútba esik. A harmadik veje ezt gondolja: Ott egye meg a fene, én ki nem húzom! Másnap luxus Mercit talál az udvarukon, a szélvédőn egy cetli: Szeretettel, apósod!
Semmi baj. A pszichiáter kérdezte, hogy vagyok. Válaszom: újabban jól, szeretek a társaság középpontja lenni. ( persze a per az per) A fiam jóképű, mint én, magas, mint a két nagyapja volt, okos, mint az anyja. Már több alkalommal kapott " Érd kiváló diákja" kitüntetést, hip-hop versenyen többször 1. helyzett lett. 7-es kora óta Ő képviseli Pest megyét az országos kémia versenyen. És persze udvarolnak neki a lányok. Ennyi a lényeg, a többi csak sallang. szia.