Öhm, én megint csak szívességet szeretnék kérni és valakit szeretnék megkérni, hogy küldje el nekem email-be az új fejezetet a Nem csak Granger című fanficről beszélek. A segítséget előre is köszönöm.
Valentin, a tigris, elhozta a frissítést is, a Kárpátok SZfinxének egy újabb része, és a héten felekrült két rövidebb szösszenet is, az Istennők történetei közé,
Van pár ajánlatom a Piton szülinapi community ficjei közül. (Érdemes ott körülnézni, vannak jó történetek) Ez iszonyúan tetszett, nagyon különleges sztori. Meeting Severus Snape
!!off!! Akiknek tetszett Harry Potter története, annak figyelmébe ajánlom Tad Williams könyveit. 1. Tündérvidék – A qarok háborúja; és ennek folytatása, Tündérvidék – Árnyak és menekülők. Remélhetőleg készül a harmadik része is. A könyvek eredeti címe: Shadowmarch és Shadowplay. Nekem nagyon tetszik Tad Williams története. Remélem, miután elolvastátok, nektek is kedvelt olvasmányotok lesz. Én is Harry Potter-rajongó vagyok, de ez nem zárja ki, hogy immár Tündérvidék-rajongóvá is váltam. Olvassátok el, és ha tetszett, ajánljátok ismerőseiteknek.