Keresés

Részletes keresés

Málnafaló Creative Commons License 2005.04.29 0 0 94
"Még egyszer a gyűlölettől elvakult baloskáknak:
az index által az internetre cibált levélben nincs szó megbocsátásról
az index tehát hazudik cikke címében!"

Persze.
Mint ahogy az sem váéletlen, hogy a teljes levelet, linkben sem mellékeli...

De ezt legalább kénytelen leírni:

"Nem kéréssel fordulunk Önökhöz, bár az 'erdélyi' szó láttán minden bizonnyal erre számítottak" - írja Gyurcsány Ferencnek és a kormánypárti képviselőknek címzett nyílt levelében az Erdélyi Magyar Ifjak két vezetője."
Előzmény: Or Kán (76)
Or Kán Creative Commons License 2005.04.29 0 0 93

Az nem zavar, hogy az egyik balos portál belehazudik az éterbe? Ti pedig ezután beindultok ezerrel gyűlölködni? Meg vagytok vezetve, vegyétek már észre!

Előzmény: vizinikk (87)
igen7 Creative Commons License 2005.04.29 0 0 92
ettől még nem kell nyilvánvaló valótlanságokat szajkózni. ugyi?
Előzmény: bullseye (88)
bube Creative Commons License 2005.04.29 0 0 91

A HÜLYESÉG NEM ISMERI  A HATÁROKAT! Újra csak bebizonyosodott.

Ott is van néhány és itt is akad hülye ember, pl. aki most gyûlölködik ezen a két levélírón.

Hál isten, a többség nem ilyen, nektek további jó magadutálást. Kösz Index, a magvas kommentárt, továbbra is ilyenekkel hergeld a hergelhetõekt.

Málnafaló Creative Commons License 2005.04.29 0 0 90
Nem, nekem az a bajom hogy maradtál .
És ezt még azzal tetézed hogy az erdélyi magyarságoról pofázol. Így.
Előzmény: bullseye (85)
geszthi Creative Commons License 2005.04.29 0 0 89
Most ezen mit csodalkoztok. Elvegre CSAK magyarok ok is.

Eddig is tudtuk, hogy itthon minden a penzrol szol. Miert lenne a kulhoni magyaroknal ez maskepp. Ujabb pelda nem epp pozitiv jellemzesunkre:

A magyar penzert mindenre kepes. Megbocsajtani is...:-OOOO
Előzmény: Qqberci (13)
bullseye Creative Commons License 2005.04.29 0 0 88

mert aztán jön két ilyen baromtól egy levél, ami megint ezt az érzést kelti - mindazokban akik nem tudják, hogy ez nem ottani kollektív vélemény.

DE

amilyen hülye időket élünk, még kiderülhet, hogy az, meg különben is, a lángjobbak engem már azért anyáznak, mert két erdélyit nem szeretek, hát naná, hogy rögtön kialakulnak a lövészárkok...

Előzmény: igen7 (84)
vizinikk Creative Commons License 2005.04.29 0 0 87

annál jobb, ha nincs szó megbocsátásról.

ki a fene kérte, hogy bocsássanak meg?

de vajon akkor mit is akarnak?

ez még csak nem is koldulás, hanem rablási szándék.

Előzmény: Or Kán (76)
spooler Creative Commons License 2005.04.29 0 0 86
Teljesen igazad van, az általánosítás nem szép dolog, de nekem sajnos több egyedi és konkrét eset van a tarsolyomban, ahol a kisujj után a kar a vállig sem volt elég, és a kerékpárlopás az egyik enyhébb végszó volt a több eset közül.
Előzmény: Koninklijke Marine (73)
bullseye Creative Commons License 2005.04.29 0 0 85
most az a bajod, hogy mentem volna ha 28m győz, vagy az, hogy maradtam mert nem győzött, vagy az, hogy nem győzött, ezért maradhattam?
Előzmény: Málnafaló (81)
igen7 Creative Commons License 2005.04.29 0 0 84
nem értem miért nem lehet elfelejteni végre ezt a "mindenünket akarják a határon túliak" dumát. ti is tudjátok, hogy nem igaz...
Előzmény: spooler (78)
farriss Creative Commons License 2005.04.29 0 0 83
ok, pontosítok. A keleti megyékben jóval kevesebben szavaztak igennel, mint a nyugati megyékben. Nem véletlenül.....
Előzmény: felpillantó küllő (68)
vizinikk Creative Commons License 2005.04.29 0 0 82

ahogy akarod..... piszkos komcsi, vagy náci, vagy fajgyűlölő vagyok.

:-))))

Előzmény: Koninklijke Marine (73)
spooler Creative Commons License 2005.04.29 0 0 78
Ebben legalább van némi következetesség.

Mert az elég szarul hangzik, hogy azok után, hogy az őshaza el lett kívánva "oda",mert kiderült, hogy az anyaországi magyarok a határon túliaknak nem akarják seggüket-szájukat-puncijukat önként odaadni, és ezért meg lettek útálva, ki lettek "tiltva", ezek után, egyekutya, "megbocsájtunk", a pénzetek azért jó lesz...
Előzmény: angivera (22)
Or Kán Creative Commons License 2005.04.29 0 0 76

Még egyszer a gyűlölettől elvakult baloskáknak:

az index által az internetre cibált levélben nincs szó megbocsátásról

az index tehát hazudik cikke címében!

Powersystem Creative Commons License 2005.04.29 0 0 75
Mozambikot meg az antarktiszt kihagytad! Majd behozunk pár pingvint aztán azoknak elsírhatjátok a nemzethalált! :-)
Előzmény: Koninklijke Marine (54)
Koninklijke Marine Creative Commons License 2005.04.29 0 0 73

A Moszkva környékén vannak szatmári, hevesi magyarok, cigányok, felvidékiek, erdélyi magyarok, erdélyi románok, óromániai románok s egyebek. Van közöttük ilyen is, meg olyan is, általában szerencsétlen sorsú, szegény emberek. Budapest, az ország egésze tele van bennszülött szerencsétlenekkel, hajléktalanokkal, az aluljárók, állomások, erdőszélek, városok lepusztult pereme, szeméttelepek...A magyar lakosság min. 38%-a a harmadik világ mércéje szerint szegény, beteg, pusztuló fizikumú nyomorult.

Az építkezéseken - különösen a nagy tudást és lelkiismeretes munkát igénylő beruházásokon nagy becsben tartják az erdélyi kubikosokat, kőfaragókat, ácsokat, kőműveseket. Európában is.

Teljességben ostoba és fasisztoid szemlélet, hogy egy-két tisztességtelen ember miatt általánosítsz. Náci vagy, mint aki néhány kapzsi zsidó miatt az írmagjukat is kipusztítaná? Egy-két radikális arab miatt az összest terroristának tartja? Miket gondolhatsz az indiaiakról, a különböző afrikai népekről, hiszen te egy öngyilkos hajlamú náci vagy?

Előzmény: vizinikk (42)
bullseye Creative Commons License 2005.04.29 0 0 70
de ez nem is erről szól. ez nem üzlet, hogy csak azon segítsünk, aki visszaadja... a levélben az a felháborító, hogy egyáltalán létrejött. baromira megnyugtatna, ha holnapra lenne egy másik levél, hogy ezeket a srácokat kivágták a halál náthás...
Előzmény: Rozsdaboglya (64)
furstl Creative Commons License 2005.04.29 0 0 69
Vajon kik azok a "nemzeti" erők? Aki annak mondja magát, kinevezi magát. Nem értem. Én NEM-mel szavaztam. Én nem vagyok nemzeti. Mi vagyok én. Mertem kifejezni a véleményemet. És akik merték, vagy akarták nem Gyurcsány buzdítására tették és a NEM-ek voltak többen.
Van nekem önálló véleményem! Azt sem Gyurcsány sem Orbán nem tudja (és ne is akarja) befolyásolni. Én tiszteletben tartom más véleményét, azért én nem hordom le a sárga földig, nem ragasztok rá jelzőket. VELEM SE TEGYE SENKI!!
Nem kell Gyurcsánynak megbocsátani, nincs miért. Azoknek a felelősségét kell elővenni, akik felelőtlen népszavazási procedúrát kezdeményeztek.
Előzmény: pijavica (4)
felpillantó küllő Creative Commons License 2005.04.29 0 0 68
Előzmény: felpillantó küllő (67)
felpillantó küllő Creative Commons License 2005.04.29 0 0 67

"A KÁP szavazás megmutatta, hogy nem túl népszerűek Magyarországon. A legjobb példa erre, amikor megmutatták, hogy mely megyékben nyert a NEM. Az összes észak-keleti, keleti megyében leszavazták a KÁP-ot. Valószinüleg tapasztalataik vannak velük...."

A hazug embert előbb utolérik...

(téged is utolértek, pici gyűlölködő)

Előzmény: farriss (36)
bullseye Creative Commons License 2005.04.29 0 0 65
hát nem szép és igazságos az élet, hogy minden oldalon vannak ilyen elvakult barmok? ha csak az egyiken lenne, rögtön erkölcsi fölénybe kerülne, és nem lehetne vitázni - na nem mintha itt vita folyna, csak úgy elméletileg...
Előzmény: Törölt nick (61)
Rozsdaboglya Creative Commons License 2005.04.29 0 0 64
Bocs, hogy belepofázok ! A topic nyitáshoz még csak annyit, hogy emlékszik-e valaki: a magyarországi (közelmúlt) árvizek alkalmával, hány magyarnál magyarabb, egészségesebb, vitálisabb, fajtisztább erdélyi ajánlotta fel a segítségét ? (Nem feltétlen anyagira gondolok)
bullseye Creative Commons License 2005.04.29 0 0 59

ha ők állnak jobban támogassanak ők minket...

másrészt miért gyűlölnénk őket? én olyan 10-15 erdélyit gyűlölök ebben a történetben, akik miatt nem fogom a "maradék" milliókat.

farriss Creative Commons License 2005.04.29 0 0 56
???
Koninklijke Marine Creative Commons License 2005.04.29 0 0 54
Hamarosan Albánia is leköröz. Miközben minket szán a világ, mi éppen a saját nemzetünk erősebb, egészségesebb, vitálisabb felét gyűlöljük...Ez jellegzetesen pszichopata magatartás.
Előzmény: Koninklijke Marine (40)
Alfa Hold Creative Commons License 2005.04.29 0 0 46
Még jó. A faszom bocsájtana meg azoknak, akik először köpködnek, aztán kuncsorognak.!
Előzmény: Or Kán (8)
farriss Creative Commons License 2005.04.29 0 0 45
Fábián Tibort ugyanakkora szerettel várom Magyarországra mint ő Gyurcsány Ferencet Erdélybe. MIvel Gyurcsány se megy oda, Fábián ne merészelje betenni a lábát ide.
Előzmény: angivera (22)
vizinikk Creative Commons License 2005.04.29 0 0 42

olvasd el az előző hozzászólásomat is, lehetőleg kétszer, ha nehéz értelmezni négy mondatot.

ha az eddig történtek ellenére szereted az erdélyieket, menj ki a Moszkva térre, a Vérmezőre és a Városmajorba. Ha ép bőrrel megúsztad a kirándulást, (véletlenek mindig vannak) akkor alkalmazd őket, és sokszorosan megnő annak az esélye, hogy kirabolnak, agyonvernek.

Előzmény: Koninklijke Marine (34)
Koninklijke Marine Creative Commons License 2005.04.29 0 0 40

|sajnálatos tény, hogy lassacskán az erdélyieknek kell eltartaniuk azt a sok kivénhedt, lerokkantosított, leszázalákolt, alkoholista belhonit, akiket megyóék, lopcsányék európa páriáivá degradáltak...sajnos, többségükben éppen az ingerszegény kádári előélettel megvert, maszopos törzsszavazók tömegét|

leginkább olyanokat, akik naphosszat itt hűtik a savanyú maszopos levet

Előzmény: malaclopo (27)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!