"Még egyszer a gyűlölettől elvakult baloskáknak: az index által az internetre cibált levélben nincs szó megbocsátásról az index tehát hazudik cikke címében!"
Persze. Mint ahogy az sem váéletlen, hogy a teljes levelet, linkben sem mellékeli...
De ezt legalább kénytelen leírni:
"Nem kéréssel fordulunk Önökhöz, bár az 'erdélyi' szó láttán minden bizonnyal erre számítottak" - írja Gyurcsány Ferencnek és a kormánypárti képviselőknek címzett nyílt levelében az Erdélyi Magyar Ifjak két vezetője."
Az nem zavar, hogy az egyik balos portál belehazudik az éterbe? Ti pedig ezután beindultok ezerrel gyűlölködni? Meg vagytok vezetve, vegyétek már észre!
mert aztán jön két ilyen baromtól egy levél, ami megint ezt az érzést kelti - mindazokban akik nem tudják, hogy ez nem ottani kollektív vélemény.
DE
amilyen hülye időket élünk, még kiderülhet, hogy az, meg különben is, a lángjobbak engem már azért anyáznak, mert két erdélyit nem szeretek, hát naná, hogy rögtön kialakulnak a lövészárkok...
Teljesen igazad van, az általánosítás nem szép dolog, de nekem sajnos több egyedi és konkrét eset van a tarsolyomban, ahol a kisujj után a kar a vállig sem volt elég, és a kerékpárlopás az egyik enyhébb végszó volt a több eset közül.
Mert az elég szarul hangzik, hogy azok után, hogy az őshaza el lett kívánva "oda",mert kiderült, hogy az anyaországi magyarok a határon túliaknak nem akarják seggüket-szájukat-puncijukat önként odaadni, és ezért meg lettek útálva, ki lettek "tiltva", ezek után, egyekutya, "megbocsájtunk", a pénzetek azért jó lesz...
A Moszkva környékén vannak szatmári, hevesi magyarok, cigányok, felvidékiek, erdélyi magyarok, erdélyi románok, óromániai románok s egyebek. Van közöttük ilyen is, meg olyan is, általában szerencsétlen sorsú, szegény emberek. Budapest, az ország egésze tele van bennszülött szerencsétlenekkel, hajléktalanokkal, az aluljárók, állomások, erdőszélek, városok lepusztult pereme, szeméttelepek...A magyar lakosság min. 38%-a a harmadik világ mércéje szerint szegény, beteg, pusztuló fizikumú nyomorult.
Az építkezéseken - különösen a nagy tudást és lelkiismeretes munkát igénylő beruházásokon nagy becsben tartják az erdélyi kubikosokat, kőfaragókat, ácsokat, kőműveseket. Európában is.
Teljességben ostoba és fasisztoid szemlélet, hogy egy-két tisztességtelen ember miatt általánosítsz. Náci vagy, mint aki néhány kapzsi zsidó miatt az írmagjukat is kipusztítaná? Egy-két radikális arab miatt az összest terroristának tartja? Miket gondolhatsz az indiaiakról, a különböző afrikai népekről, hiszen te egy öngyilkos hajlamú náci vagy?
de ez nem is erről szól. ez nem üzlet, hogy csak azon segítsünk, aki visszaadja... a levélben az a felháborító, hogy egyáltalán létrejött. baromira megnyugtatna, ha holnapra lenne egy másik levél, hogy ezeket a srácokat kivágták a halál náthás...
Vajon kik azok a "nemzeti" erők? Aki annak mondja magát, kinevezi magát. Nem értem. Én NEM-mel szavaztam. Én nem vagyok nemzeti. Mi vagyok én. Mertem kifejezni a véleményemet. És akik merték, vagy akarták nem Gyurcsány buzdítására tették és a NEM-ek voltak többen. Van nekem önálló véleményem! Azt sem Gyurcsány sem Orbán nem tudja (és ne is akarja) befolyásolni. Én tiszteletben tartom más véleményét, azért én nem hordom le a sárga földig, nem ragasztok rá jelzőket. VELEM SE TEGYE SENKI!! Nem kell Gyurcsánynak megbocsátani, nincs miért. Azoknek a felelősségét kell elővenni, akik felelőtlen népszavazási procedúrát kezdeményeztek.
"A KÁP szavazás megmutatta, hogy nem túl népszerűek Magyarországon. A legjobb példa erre, amikor megmutatták, hogy mely megyékben nyert a NEM. Az összes észak-keleti, keleti megyében leszavazták a KÁP-ot. Valószinüleg tapasztalataik vannak velük...."
hát nem szép és igazságos az élet, hogy minden oldalon vannak ilyen elvakult barmok? ha csak az egyiken lenne, rögtön erkölcsi fölénybe kerülne, és nem lehetne vitázni - na nem mintha itt vita folyna, csak úgy elméletileg...
Bocs, hogy belepofázok ! A topic nyitáshoz még csak annyit, hogy emlékszik-e valaki: a magyarországi (közelmúlt) árvizek alkalmával, hány magyarnál magyarabb, egészségesebb, vitálisabb, fajtisztább erdélyi ajánlotta fel a segítségét ? (Nem feltétlen anyagira gondolok)
Hamarosan Albánia is leköröz. Miközben minket szán a világ, mi éppen a saját nemzetünk erősebb, egészségesebb, vitálisabb felét gyűlöljük...Ez jellegzetesen pszichopata magatartás.
Fábián Tibort ugyanakkora szerettel várom Magyarországra mint ő Gyurcsány Ferencet Erdélybe. MIvel Gyurcsány se megy oda, Fábián ne merészelje betenni a lábát ide.
olvasd el az előző hozzászólásomat is, lehetőleg kétszer, ha nehéz értelmezni négy mondatot.
ha az eddig történtek ellenére szereted az erdélyieket, menj ki a Moszkva térre, a Vérmezőre és a Városmajorba. Ha ép bőrrel megúsztad a kirándulást, (véletlenek mindig vannak) akkor alkalmazd őket, és sokszorosan megnő annak az esélye, hogy kirabolnak, agyonvernek.
|sajnálatos tény, hogy lassacskán az erdélyieknek kell eltartaniuk azt a sok kivénhedt, lerokkantosított, leszázalákolt, alkoholista belhonit, akiket megyóék, lopcsányék európa páriáivá degradáltak...sajnos, többségükben éppen az ingerszegény kádári előélettel megvert, maszopos törzsszavazók tömegét|
leginkább olyanokat, akik naphosszat itt hűtik a savanyú maszopos levet