"Most ez nem tudom, hogy jó-e vagy sem :-))))"
Ha a hölgy miatt, akkor igen; ha azért, mert már nem imádsz, akkor nem :-) Egyébként nekem sincs sok időm mostanában, mától egyetem, novemberig munka. Úvéd meglett?
"sikeresen" elhanyagoltam én is a topicot asszem :/ Mostanában sikerült a heti netezési adagomat erősen csökkenteni, most már van úgy, hogy egész héten összesen max. 1-2 órát ülök gép előtt... Most ez nem tudom, hogy jó-e vagy sem :-))))
háát el kéne oda menni, körülnézni, megvizslatni a választékot, és McKérdezni, van -e Tori Amos, aztán felírni a lemezcímet, ha van, és ide lejegyzetelni... megcsinálod, ugye?
Ott még nem voltam. Nem szokásom reklámot csinálni, de a westendben a Vitamix nevű helyet érdemes kipróbálni, már aki szereti a nyúltápot. Isteni gombócot és cézársalátát csinálnak.
a reggeli+ebéd, ha jól tévedek. Olyan vajpuha volt a comb, hogy szinte lefolyt a csontról... mellé sültkrumpli, és egy nagy adag hideg (nem vizezett) tonik...ó istenem, a könnyem is kicsordult, olyan jólesett... bárcsak főzne rám valaki:-(((((
helyes. az élet csak úgy élhető, ha az ember be van csajozva.
jártam felétek tegnapelőtt. a rádai utca egész jó ilyenkor nyáron. Faltam egy töltött csirkecombot, az adta meg a jókedvemet. de a hülye cd bolt csak 1kor nyit. Jövő héten is megyek.