Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Sziasztok!. Kérdésem lenne: ez év áprilisában infarktust kaptam, mivel 63 éves leszek ez évben, elmentem én is, hogy leszázalékoljanak SzFehérvárra orvosi vizsgálatra,, , irták a papiromra, hogy 49 és 51 %-os egészségkárosodásom van,, szerettem volna legalább 1 évig /mig nem leszek nyugdijas/ valami kis pénzt kapni,, de akivel csináltatni próbáltam a nyomtatványokat/megjegyzem ért hozzá/, azt mondta, hogy egy fillért nem fogok kapni, igy fölösleges is elinditanom,, sehonnan nincs jövedelmem, mik a feltételek nem vagyok benne teljesen biztos,, köszönöm,, állitólag visszamenőleg volt megszakitásom ezért nem jár, mert nincs meg egyszerre,folyamatosan a 15 év,, lehetséges ez?
Az SOS forumcsoport-> jogi problémák-> átvert az építési vállalkozó topikban írt kommentemet kérem töröljék. http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=148500291&t=9030393 Szerencsére rendeződött a helyzet így nem akarom rossz hírét kelteni a vállalkozónak.
A Leopold-variáns (Fityma78, pisa bácsi stb) nem nyugszik, megkapta jól megérdemelt X-ét, hiszen most is csak azt csinálja, amit szokott és ami a lényege: az alaptalan gyanúsítgatás, a káosz, az adott topik lenullázása.
Üdvözlöm! Kérem nézzen utána ennek az rmlj nevű fórumtársnak. Az embernek az az érzése, h vmilyen önjelölt szakértő. Talán ő volt, aki szerelő 12 néven vitába keveredett betegek adatait nyílvánosan közzétette. Ez a vki bajt okoz a fórumtagoknak .Csak feltételezem. Köszönöm, ha figyelnek rá!
Leopolds nagyon mellélőtt, vagy szándékosan zavart keltett. Olyan történetbe próbált belekeverni, belerángatni, amelyhez semmi közöm. Többször ismételt valótlan feltételezése, hamis ötletelése, összemosási kísérlete nem változott igazzá. Kiikszeltem bajkeverő klónjaival együtt és ezt teszem a jövőben is.
Köszönöm! ( annyit megemlítenék, hogy jelenleg "mrjn", megelőzőleg "szerelő 12 " néven szerepelt az illető.) Akkor holnap rendőrségi feljelentést teszek. Üdv.
A leszázalékoltak fórumában egy fórumtárs nevemet, címemet, IP címemet felkutatta. A mai napon támadás érte az asztali gépemet. Soha 15 év alatt ilyen nem volt...Nagyon tartok attól, h a Kormányhivatalnál lévő folyamatban lévő ügymenetembe is belenyúl...( jövedelem meghatározására várok.Akár a NAV rendszerbe is beleláthat. Ezt csak feltételezem. Egyébként pénteken a televíziómon várt 1 üzenet, h egy eszköz csatlakozni akar...F@szom Beléd volt a neve....) Rendőrséghez forduljak? Én csak a korábbi nick nevét, meg a mostanit tudom.