Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nem gumis!
Ár és elérhetőség megadása kötelező! Értékelhető minőségű kép(ek) betétele az eladni kívánt fegyver(ek)ről kötelező, enélkül a hirdetés törlésre kerül!
T. Urak! Blow TR 14 D. Tipusu9mm14lövetü sok acél alkatrésszel új gazriasztó pisztoly érvényes kártyával. Hordvalöves mentes alapot a eladó. Aszemelyestpreferalom. Kepetteszekföl. Ár. 35000huf.
Gázpisztolyt szeretnék venni maximum 30 ezer forintig,lehetőleg személyes átvétellel Budapesten.Bármilyen típusú érdekes nekem!! Ha esetleg lenne valamid a számomra e-mailben elérhető vagyok itt: bodoviktor2000@gmail.com
2012-ben vásárolt Röhm RG 70 .315K eladó. Új korában pár db próbalövés volt, de azóta nem használt, újszerű állapotú. MKH van, de lejárt. Úgy tudom töltény már nem kapható hozzá. 10 ezer Ft. Csak személyes átvétel, Vác, Verőce, Kismaros, Nagymaros. Email publikus.
Keresnék megvételre élesből átalakított,Gáz-riasztó pisztolyt.Elsősorban,forgótáras érdekelne.De mást is meghallgatás.Csak hibátlanul működő,(maroktáras esetén csak ha simán adogat),érvényes kártyával rendelkező,napi viselésre alkalmas érdekel.Lehetőleg nem Fég.Email publikus...