Ezt szerintem senki nem fogja feledni, különben meg nincs is neve hivatalosan! Ez valami olyasmi mint a Népköztársaság útja, a November 7.-e tér, a Mártírok útja és társai. Hiába hívják úgy ahogy akarják, akinek az első benyomása ez volt, hogy Istvántelki Főműhely annak az is marad...
Egyáltalán nem veszem bántásnak, végtére is igazad van... Én hagynám ahogy van a topicot, ha lesz vkinek kérdése, képe, beszólása - felteszi.
Amikor megnyitottam épphogy megvolt a 30 hozzászólásom és totál bele voltam habarodva a témába. :-)
Ma már sajnos nem jelent akkora élményt kilátogatni oda, nem nagyon látni mozgást, befűtött gépet - na jó néha azért igen! Ja és már nem találkozok egy jóbarátommal, ha megyek - Józsibácsival... :-(
Én ebbe a dologba nem szeretnék belefolyni, nem az én dolgom ezt megitélni, csak elmondtam a véleményemet, és nem szándékoztam befolyásolni senkit sem, de a topikgazda szerintem minden befolyás nélkül is eltudja dönteni, hogy az általad felvetett problémát hogyan oldja meg.
Nemtudom, pedig élhetne még soká, az igazi műhellyel együtt...
Szerintem alapvetően az a probléma, hogy Istvántelek szerepe alaposan összefonódik a gőzmozdonyokkal, és ezek a dolgok valamilyen formában a gőzmocis topikban kivannak (kivoltak) tárgyalva.
Alapvetően az én meglátásom az, hogy mindkét topikba ugyanazok a személyek írnak olvasnak, kivéve egy-egy beugró hozzászólást. A fiatalabb generációt (tisztelet a kivételnek mert azért vannak egy páran), a gőzmozdonyok valahogyan nem érdeklik, nincs hozzá kötödésük mint nekünk. A legtöbb topikot lásd a naponta nyilóakat, ami bőven beleférne egybe, azokat sorba nyitják meg, feldobálnak akárhány hozzászólásban akármenyi fotót, és abban a pillanatban, hogy elfogytak a képek, úgy elhal az idők folyamán a topik is. Sajnos a topikok száma már olyan magas, hogy az embernek elmegy a kedve, ezeket végig nézni (olvasni) maradnak a legfrissebb hozzászólások átnézése.
Távol áll tölem, hogy esetlegesen megbántsalak, de sajnos ezt a tényt te sem vetted figyelembe amikor ezt a topikot megnyitottad, hiszen ezek a dolgok, beszélgetések Istvántelekről, a megörzésről, a felújításokról, illetve a fényképek betevése is a gőzmozdonyok topikban elfért, és most is elférne. De minden topikban vannak időközi elcsendesedések, lásd a vicinális topikot, ahol a vonal bezárások hirére beindult, pedig volt olyan időszak amikor egy hétig bele sem szóltak.
Az irásomat nem bántásnak szántam, csak az én észrevételemet közöltem e témában.
Hát tegnap megvolt... Ezúton is köszönjük mégegyszer Vendégsín-nek a vezetést és azt a rengeteg infót, amit kaptunk, valamint m61019andras-nak a szervezésbeli segítséget...
Üdv! Odamész, szólsz a portán, hogy mit akarsz, és beengednek (ez saját tapasztalat, cáfoljon meg valaki, ha mást is tapasztalt már), tőlem még engedélyt sem kértek. Álványt mindenképpen vigyetek, mert a gőzösös műhely rettentően sötét.