George app négy napja nem működik nálam, a frissítés óta. Letöröltem, újratelepítettem, hiába. Elindítom, majd egy másodperc múlva kilép az alkalmazásból. Ügyfélszolgálat felé jeleztem, dolgoznak rajta, de eredmény semmi.
ide is megjott, gondolom, azert az volt a terv, hogy a postai levelek megerkezese elott elkeszuljon a funkcio. nem jott ossze, de ranyomtam en is ott is az uj valasztasokra
Ha nem lenne a moneyback, már leadtam volna ezt a hk-t, van egy BB-s, ami 5000-ig térít havonta. Az se nagy szám, az nem fizet a díjnetre. Így a díjnetet és a benzint veszem erstével. Na meg most kimaxoltukmöcsémmel a Metrós 5% visszatérítést. Az is 20.000 ft.
amúgy pont ma jött levél, hogy ők külön nyilatkozat nélkül általuk kiválasztott két kategóriát állítanak majd be
akinek nem tetszik, annak külön kell jeleznie george-on, telebankon vagy bármelyik bankfiókban, hogy mit állítsanak be. szuper, hogy ezt így manuálisan fogják kezelni, ehh
azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy akik nem a kimaxolásra mennek, hanem mondjuk csak egy százalékos visszatérítései vannak, azok 2000 helyett 2500 visszatérítést kaphatnak ezentúl. de ez persze azért összességében nem sokat jelent, a tudatos használókkal kb. bemutattak
Vajon mikor és hogyan lesz az eddig kiválasztott 3 kategóriából csak kettő? Ki és mikor dönthet vagy kell döntenie róla, hogy melyik kettő marad? Mi van akkor, ha mondjuk én nem törlök belőlük?
de azért ez elég erős visszalépés. jó kis csali a 250-es keret, de a csak két kategória és csökkentett cashback nagyon kedvezőtlen, 8000 helyett már csak 7500 az elméleti havi maximum
már csak azért sem, mert ha márciustól változnak a feltételek, de 60 nappal előtte közzéteszik, az csak rossz hír lehet. ügyfél számára kedvező változást aznap is be lehet jelenteni, ez így nem annak tűnik
Eredetileg 250 ezer volt a visszatérítés (az előd JOKER kártyánál), abbó lett 200. Tényleg jó lenne, ha visszaemelnék, de nem nagyon emlékszem olyanra egyetlen hitelkártyánál sem, hogy a változások ne kedvezőtlenebbek lett volna.
Jó lenne, ha nem csak 200 ezer forintig adnának visszatérítést, mert az egy vicc összeg már havonta
Bár gondolom még több kisbetű és még szarabb feltételek várnak ránk, lassan már így sem éri meg ez az egész hitelkártyás macera, én már csak azért tartom, mert ingyenes nekem és a társkártya is és lusta vagyok fiókba menni megszűntetni
A hitelkártya számla kivonaton "találtam": Kedves Ügyfelünk! Az Erste MAX Hitelkártya Kedvezményprogram feltételei változni fognak 2024. március 23-tól.
További részleteket a 2024. januárjában megjelenő Erste MAX Hitelkártya Részvételi feltételekben és Tájékoztató levélben találhat majd.
"Az alkalmazás segítségével nem szükséges a bankkártyát magunknál hordani, hiszen a leggyakrabban használt mobilfizetéses funkciókat az alkalmazásba regisztrált forint alapú Erste betéti-, vagy hitelkártyával könnyen elvégezhetjük."
Ennek egy részét tudja a Wallet is, ezért gabalyodtam össze.
"Mire tudom használni az Erste MobilePay-t? Az alkalmazás segítségével nem szükséges a bankkártyát magunknál hordani, hiszen a leggyakrabban használt mobilfizetéses funkciókat az alkalmazásba regisztrált forint alapú Erste betéti-, vagy hitelkártyával könnyen elvégezhetjük."
Sziasztok, teljesen amnéziásnak érzem magam... Határozottan emlékszem, hogy cc. 1 hónapja hirdette az ERSTE, hogyha egy MASTERCARD kártyát adunk Google Pay-hez és minimum 3x fizetünk vele GP-vel, akkor 3 ezer Ft jóváírást ad. Nos hozzáadtam, fizettem is vele vagy 4x a megadott határidőig, de semmi visszatérítést nem látok. És az akciónak se semmi nyomát. Valakinek rémlik erről valami?
Erste Max-nál - a tapasztalatom alapján - vásárlás. Nincs kamat. "Bírságok és eljárási díjak" kategória. 9399 MCC kód. (ezt a CIB alkalmazásban látom)
Visszatérítés nincs. Ugyanakkor a haví limitbe beleszámít. Tehát ha a fordulónap után ilyet veszel, ha kimerítetted a visszatérítés keretet, akkor később sem jár.
Sziasztok! Volt Citibankosként Erste Privilégium számlám és Erste Max hitelkártyám van. Van jobb számlacsomag most az Ersténél, mint az Erste Privilégium?
Van valakinek Erste Platinum hitelkártyája? Az élelmiszer vásárlás után jár az 1%-os pontgyűjtés?