Valakinek van tapasztalata a kinai utangyartott RC-5 taviranyitoval ? (csak annyit ir rajta hogy "For Canon". A problemam az hogy a "mirror lock up" funkcio nem mukodik vele.
Eladnám csere miatt EOS 350D-met. Kitobi (EFS 18-55) + BG3 markolat van hozzá. Plusz aksi+töltő+Sandisk ExtremII 2 GB CF kártya. Tán még a doboza is meg van.
Állapota jó. Metekinthető: Budapest.
Csakis egyben. Ár 70.000.- Ft . Csere érdekel : Garmin Dakota 20 GPS.
Több objektívbe nem fektetek pénzt most -otthon kiprobáltam az állványt nagyon tetszik-ezt így elbírja amim van. Megpróbálom nagyobb méretbe bemásolni a képet ide:
Nem rossz az az állvány amig nem teszel rá a gépre egy nehezeb objektívet, akkor aztán borul :) A képed lila is egy kicsit, a szemcséket a munkahelyi monitoron nem látom ilyen kicsiben.
Hát gimp2-be állítottam a színt automatikus fehéregyensúlyba tettem.
Megvettem a tescoba a hama star 700 állványt-tök jó mert könnyű van hordozótáskája-én nehezebbre számítottam (3500ft körül volt) van rajta kis vízmérték is 3 magasságot tudok rajta állítani.
Netről töltöttem le jó kis fotos könyveket, oktató videokat mostanába azokat tanulmányozom. Pl. virágot ne fentről fotozzuk mert amúgy is úgy látja az ember hanem alulról vagy oldalról meg le lehet permetezni vízzel ha nem akarjuk megvárni hogy essen az eső stb.
Letöltöttem a fotosulit is-itt mindig 3 tanulót visz magával a fotos mindháromnál különböző gép egyszerűtől a tükörreflekszesig- a végén kapnak feladatokat és előhívják a képeiket, majd kiválasztja a fotós hogy melyik fejlődött a legtöbbet.
Ps használatát letöltöttem magyarul-probálgatom de nekem ez még igen magas :(
Tegnap ezt a képet csináltam Ausztriába. Nagyon fújt a szél és ugye állványom sincs elég szemcsés lett a kép. Ezen hol lehet ps-ben javítani valaki letudná nekem írni? Tescoba veszek most majd 3 lábú hama állványt-bizti nem a legjobb de talán a semminél többet ér 4500ft körül van.
Ja és kiszedtem körülötte a fehér körvonalat így most olyan mintha egy kulcslyukon vagy valami kör alakú résen keresztül lett volna titokban fotozva...
Megjött a napokba a zenit helios gép optikával-a fordítógyűrűre még két hetet várnom kell :(
Én már olyan kiváncsi vagyok milyen képek fognak születni hogy nem bírtam várni csak úgy simán az objektívem elé tettem és kísérletezgettem. Elősször csak homályt láttam, de a végén elég ,,jó" képek születtek. Ha meglesz a fordítógyűrű nem lesz ilyen körbe a kép ugye? Ez egy cserepes mini rózsa, amit névnapomra kaptam-szépen nagyította.
Kint gondolom napsütéses időbe bizti jobb képek lesznek majd. Majd szeretnék még egy állványt beszerezni, de csak itthonra. Állvány nélkül tudok majd bogarakat fotózni? Csak mert ha mi kirándulni megyünk 2 gyerekkel annyi cuccunk van épp elég ezt a nagy fényképezőt is cipelni tartozékokkal.
Ez amit írtok gumis részt a szemkagylon nekem is mindig lecsúszkál egyszer tuti elhagyom...
Igen. Csak lusta vagyok megvenni, mert nélküle is jól megy a gép. De ha a János beszerez egy komplett gépet alkatrésznek, akkor az abból kieső szemkagylóra rácsapok :)