Nem hiszem el, szegény Alicia megint kikapott. Már nagyon gyanús ez a sok elsőkörös vereség, valóban ennyi időre van szüksége, hogy megtalálja a játékát? Másoknak miért megy ez olyan könnyen??? Nem lehet, hogy még mindig lappang benne valami?
The first seed has fallen in Beijing as No.5 seed Alicia Molik was defeated in her first round match at the China Open, falling to Argentina's Mariana Diaz-Oliva, 76(1) 67(4) 64. In the only other main draw match on Day 1, Japanese wild card Ai Sugiyama defeated countrywoman Akiko Morigami, 76(3) 64.
Alicia Molik picked up her first match win in more than five months on Tuesday at the Wismilak International, advancing to the second round in Bali. The No.3 seed, who had been out of action since early April due to a battle with vestibular neuronitis, defeated Argentina's Mariana Diaz-Oliva, 76(6) 63. The victory was Molik's first since a second round win against Gisela Dulko in Miami back in March.
"Really happy to win tonight," Molik said. "I hadn't won a match since March, so it's good for my confidence. Unfortunately, I got used to winning in a fun way, playing really well, so even though I won tonight, I wasn't totally happy with the way I played. I felt like I was struggling a little bit under the lights. I haven't played a night match in quite a while, so it took me some time to get used to it."
Alicia Molik picked up her first victory since March on Tuesday at the Wismilak International in Bali, defeating Mariana Diaz-Oliva in first round action, 76(6) 63.
Az biztos, hogy amúgy is egy későn érő típus, 23 évesen tört be csak a Top 10-be, akkorra állt igazán össze a játéka. Remélem, nem kell újabb évet várni, míg újra megtalálja önmagát, mert igazán nagy kár lenne érte. Igen, sajnos nem úgy tért vissza, mint Clijsters.
A Perry elleni meccset nem láttam, de én is csak annyit tudok mondani, hogy sohasem mozgott jól, nem túl gyors. Inkább a támadó tenyerese az erőssége.
Most, hogy újból teniszezik, teljesen megszűnt a középfülgyulladása, illetve annak zavaró mellékhatásai vagy már úgyse lesz jobb alapon ragadott újból ütőt?
Tehát azért vannak most gyengébb eredményei, mert még mindig motoszkál benne valami vagy csak még kell egy kis idő, hogy megtalálja a régi formáját?
Most tényleg nem bántásként, de láttam a Perry elleni meccsét, már hihetetlenül fáradt voltam, de az feltűnt hogy mintha nem lenne olyan hitt, úgy értem mintha felszedett volna néhány kilót. Te nem érzed így? Sosem volt az a nádszálvékony mint Hantuchova, de ezt most kifejezetten így éreztem.