Keresés

Részletes keresés

fácán5 Creative Commons License 2008.03.05 0 0 1997
Nagyon szőrös volt!:)
nine Creative Commons License 2008.03.02 0 0 1996
szegény miguel, hallom mi történt, jobbulást!
(ráadásul szőrös is volt?)
lapposskuttya Creative Commons License 2008.03.02 0 0 1995
Nyá bázmeg!!!!!!!

Angertea 2008 Tavasz-Nyár:

Márc. 7. Szeged, Garaboncziás + Súly!, Reallies,
Márc. 8. Tótkomlós
Márc. 15. Maglód, Rock Klub + Abiocore, Kelly Hits The Blue Sky, M.W.S.
Márc. 28. Budapest, Wigwam 2. + Nasmith, Kelly Hits The Blue Sky,
Ápr. 19. Eger + Shapat Terror,
Ápr. 24. Budapest, After Music Club + Aebsence, In Between,
Május 16. Szentes, Delelő (?)
Máj. 23. Szeged, Garaboncziás + Reallies, In Between,
Júni. 7. Salgótarján, Kakukkfogó + Shapat Terror
lapposskuttya Creative Commons License 2008.03.02 0 0 1994
Buzi, aki mondja:-)!!!!!!!!
Előzmény: kakamatyas (1991)
lapposskuttya Creative Commons License 2008.03.02 0 0 1993
http://youtube.com/watch?v=70uxud-xRkg

Ez hatalmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kakamatyas Creative Commons License 2008.02.28 0 0 1992
tudtam bazdmeg... :)
kakamatyas Creative Commons License 2008.02.27 0 0 1991
aki nem válaszol az előbbire mire százig számolok, az buzi.
1,2,3,4,5,6,7,8,9,1ö,11,12,13,14,15,16,17,18,.........
kakamatyas Creative Commons License 2008.02.23 0 0 1990
nos. ezt láttátok már? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
http://www.novarock.at/
lapposskuttya Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1989
Na basszus ez kemény(forrás:Heavymetal.hu):

"Lathan MyKay, a színész, aki az Alice in Chains énekes Layne Staley-t fogja alakítani a "Get Born Again" című filmben, mely a banda biográfiáján alapszik, mostanság találkozott Adriana Rubio-val, aki a művet készíti. 10 napot töltöttek el együtt, amíg dolgoztak a filmes projecten. Egy helyi banda, a Motherweiser játszotta fel az Alice in Chains számokat. Lathan elképesztően tiszteli Layne Staley és Jerry Cantrell zenéjét, és megtiszteltetésnek érzi, hogy egy ilyen tehetséges és fantasztikus figurát alakíthat. Lathan McKay amúgy 1978. január 10-én született Austinban, és néhány évvel ezelőtt kezdte el filmes karrierjét egy filmmel, amit 2003-ban mutattak be a Tribeca Filmfesztiválon."
viscera Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1988
Korrekt, csak a múlt időt nem értem... :) Amúgy én nem játszom egy pesti zenekarban sem, csak miheztartás végett.
Előzmény: nine (1987)
nine Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1987
nézd, nekem pár éve volt ez nagy mániám, akkoriban nem nagyon tudtam pesti zenekarok koncertjeire elmenni, hogy ne lássam viszont valami egykori cuccom a színpadon. de ez még ma is megvan, UGYE, KOVÁCS?! :)

(tényleg, lassan kaptok fotót a pedálrengetegről, ha már a büdös művész itt gizdázik a fos gitárjaival)
Előzmény: kakamatyas (1985)
viscera Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1986
Nálam hiába pedálozna.
Előzmény: kakamatyas (1985)
kakamatyas Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1985
na ezért gyűlöli egész magyarország az angerteát bazdmeg. Mert ez a puerta digó mindenkire rásóz egy pedált, akivel találkozik :) Lassan a fél országnak lesz már peralta pedálja. még győzikének is :O
Előzmény: nine (1984)
nine Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1984
na, gyere fel valamikor, elmegyünk bebaszni a kováccsal, bár akárhányszor szóltam, hogy megyek felétek, mindig ELMISMÁSOLTAD a dolgot, te is, meg a szaros latin haverod is, aki a múltkor képes volt visszautasítani a meghívásom valamelyik kultiplexes baszásra, és angolosan távozott, (miután persze rám sózott egy fos pedált).

szóval kapjátok be. :)
Előzmény: lapposskuttya (1976)
Alhazred Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1983
én meg szopok a szalagavatóval, de utána legalább bebaszunk mint a kiscsikó.
Előzmény: lapposskuttya (1980)
viscera Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1982
Jövő hétvégén hétvégére. Tudok, bazdmeg.
Előzmény: viscera (1981)
viscera Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1981

Mondanám cimbora, hogy jövő hétvégén Varsoék jönnek hozzám hétvégére

(nótaírást is tervezünk :), szóval ehhez további kommentár nem nagyon kell. :)

De ha mégsem, valamelyik pesti bulira ellépek, csak az egyik napján pont játszunk.

Előzmény: lapposskuttya (1976)
lapposskuttya Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1980
Ja, kurvaszar persze, de síszünetem van egész héten, hehehehehe!!!!!
Előzmény: Alhazred (1972)
lapposskuttya Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1979
Imádlak!!!!!!
Előzmény: nine (1973)
lapposskuttya Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1978
Imádlak!!!!
Előzmény: Alhazred (1972)
lapposskuttya Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1977
Imádlak!!!
Előzmény: zombilla (1971)
lapposskuttya Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1976
Amúgy nagyon örülnék, ha eljönnél a pesti bulira, mert már ezer éve nem ültünk le dumálni meg sörözni egy jót Tesó!!!Vagy lehet, h én megyek majd föl vmikor a közeljövőben, mert mostanában hanyagoltam a pesti cimbiket...
Előzmény: viscera (1974)
lapposskuttya Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1975
Hú baszki, ez most nagyon jól esett!!!Ezek tényleg így vannak, meg tisztában vagyok én ezzel, csak sokszor a faszom televan. Nem is tudom, nem szoktam én ennyit nyavajogni, a héten meg már másodjára... Vannak kisebb-nagyobb gondjaim(nem zenekari jellegűek), és ha piálok ezek kicsapódnak. Na mindegy, bocsánat mindenkitől.Próbálom visszafogni magam:-)!!!
Előzmény: viscera (1974)
viscera Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1974

Hejj főnök, a sok felkiáltójel divatemberség!

Azon kívül meg nem kell itten nyafogni, csak a saját dolgotokat nehezíted vele.

Épp tegnap hallgattam meg a lemezt újra, és - nyalom a seggeteket most - kibaszott jó. Csak ez számít, az összes többit meg le kell szarni.

Anno a Varsoval mi is mindig ki voltunk akadva, hogy senkit nem érdekel,

amit csinálunk - így is volt - de ma az egészből azt látom, hogy sokkal többet számít a zenélés emberi oldala, mint az, hogy hány ember jön el a bulikra, hol játszol, satöbbi. Ha elolvasom Ricsi turnénaplóját, sosem az jut eszembe, hogy bazdmeg,

a közös bulinkon összesen két ember volt Miskolcon a zenekarokon kívül, hanem hogy kibaszott jól szórakoztunk, mint mindig, amikor találkoztunk.

Olyan koncerteken játszottunk együtt, amelyeket összesen ha 100 ember látott,

de anélkül nem ismerhetnélek titeket, és nem röhöghetnék magamban, amikor arra gondolok, hogyan basztunk be két napon keresztül (módfelett botrányosan) a 25. születésnapom ünneplésével egybekötött koncert után.

A világ többi részével meg kibaszottul nem kell foglalkozni, semmivel sem lennél boldogabb, ha valami sörfesztiválon nyomnád egy nagy rakás parasztnak, netán jó pénzért valami Megasztáros pöcsfejet kísérnél, és közben égnél a színpadon.

Vinszenttel beszéltük egyszer, hogy Magyarországon csak ilyen "balkáni rocksztár" lehetsz, aki semmit sem keres a zenéléssel, meg hasonlók. Én rohadtul egyetértek vele. Legfeljebb két ember megkérdezi, ha lemegyek a kocsmába, hogy mikor lesz új lemez... Nem kell irigyelni senkitől semmit, tegyétek a dolgotokat, ez a legjobb menekülés a kiábrándultságból.

(Most kibaszott okos voltam, mi?:)

Előzmény: lapposskuttya (1969)
nine Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1973
nekem mindkettő az angertea
Alhazred Creative Commons License 2008.02.21 0 0 1972
nekem van nyolc kedvenc magyar zenekarom, de köztük van.

Gergő, te meg ne igyál, kurvaszar másnaposan tanítani.
zombilla Creative Commons License 2008.02.21 0 0 1971
nekem pl a két kedvenc magyar zenekarom egyike az angertea
Előzmény: lapposskuttya (1969)
lapposskuttya Creative Commons License 2008.02.21 0 0 1970
Megtanultam a mórest!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapja be a kibaszott moderátor!!!!!!!!!!!!!!!!!
lapposskuttya Creative Commons License 2008.02.21 0 0 1969
Bárhová mennénk, sőt megyünk, de egy dolgot meg kell értenünk, főleg nekem!!!!!!!!!!!!!!Lehet, h másodjára vagyok bebaszva a héten , és mindkettő alkalommal egyedül tettem ezt, de pár dolog akkor is basztat idegileg
egy: miért van az, h az ember próbál egyénit csinálni magyarországon, és az nem kell senkinek????????????????????????????????????????
kettő: miért van az, hogy az ember próbálja nem kiszolgálni a tömeget, és a mai egyénieskedő világban mégis a tömegeknek kellő szarok kellenek mindenkienk?????????
három:miért van az, hogy bár sejthető, hogy van pár száz ember összesen a kibaszott világon, akinek véletlenül tetszhet amit mi teljes szívből csinálubk, mégis kapunk kibaszott tíz tizenöt mailt egy évben, ami rről árulkiodik, és pár bejegyzést a vendégkönyvbe ami dettó....Nem felmagasztalásképp, de hopgy a kurbvaanyámba dolgozzak meggyőződéssel, ha kibaszottul nem kapok visszajelzést, csa esetleg negatív krtitikát.................?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jelenleg azt érzem, hogy két kibaszott ember miatt kell új lemez csinálnunk, és ez a két ember MIGUEL, és OTTÓ, bár 50%ukabn mostanság sokszor kételkedem, és kibazsottul tudhatja, hogy ki nem tudja a kurva telefont felemelni sokszor..................Nagy igazság van a borban, nmeg én is kurvára tudom mi a jó.....Gevcire nem tudom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A passzív olvasókank üzenekm, hogy lehyenk szívesek nem csakolvasni, hanam kommentálkni is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leszarom, h lusták, de legyenek szívesek velünk kivételt tenni, mert ha jelent nekik vmit a tea, akkor tegyenik is érte.Legalább a kibaszott ujjaikat mozdítsá
k meg, ez nahyon sokat segíthet.....
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2008.02.21 0 0 1968
Linket sajna nem tudok adni, mert regelni kell.
De ha van ismerősöd az "aszfaltos" oldalon, akkor keresd a "Grauzone 133" c. filmet. :)
Előzmény: Alhazred (1954)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!