Keresés

Részletes keresés

lehellke Creative Commons License 2005.08.16 0 0 81

sLeuth testvérem az 5000 éves tata, meg testvérkéim, kis éhesek?

Először a HAARP ami nem harap, de ha azt mondom HUNG - ÁRRRRR... az  már harap, sőt, na ez már döffi, tehát mondtam valamit a tópickhoz is, meg most a képek? Nem tudom ismeritek e, a Billy Meier U.F.O. históriájá já já já...jájját, mert ténleg e legjobb kritikusok sem tudták bebizonyitai, hogy hamiskás? (nincs negativ?)

Na most én is ugy vagyok, minden szemfényvesztés, amit látsz, az biztos nemigaz?

szju később!

Előzmény: sLeuth (79)
Dzson Creative Commons License 2005.08.16 0 0 80
http://www.sg.hu/cikkek/37213 A Sony 2000-ben védette le az azóta többször, legutóbb éppen az idén februárban módosított US 2004/267118-as szabadalmi számú találmányát, amely még közelebb hozná az ízek, az érzések, a szagok, az illatok és az érzelmek észlelését. Ráadásul állításuk szerint mindez jelentős és komoly külső beavatkozás nélkül valósulna meg: a japán cégóriás tervei szerint az agy meghatározott területeit ultrahanggal stimulálnák, azonban jelenleg mindez csak a terv és az ötlet szintjén mozog.
sLeuth Creative Commons License 2005.08.15 0 0 79

hey bolsh!

a képek eredetiségét nem tudom se alátámasztani se cáfolni, beírtam keresőbe ezeket hozta ki.

a lifter viszont jobban felkeltette a figyelmem.. sikerült azt megoldani, hogy magával vigye az árramforrást? tudom hülye kérdés, de ez a next step..

Előzmény: bolsh (76)
Agyag Creative Commons License 2005.08.14 0 0 78
OK!Köszi
Előzmény: bolsh (76)
bolsh Creative Commons License 2005.08.14 0 0 77
kösz
Előzmény: informator_x (75)
bolsh Creative Commons License 2005.08.14 0 0 76
Rendben, képzeld azóta összeraktunk már egy "háromszög ufót", kiderült hogy nem ionszél hajtja ugyanis a gyertyaláng meg sem pislan alatta, és úgy felszáll hogy sisteregve zörög a plafonon.. sötétben meg ibolyán villódzik, menne feljebb de nem szabad neki! Majd megy mél!
Előzmény: Agyag (74)
informator_x Creative Commons License 2005.08.14 0 0 75
Üdv

bolsh idézett egy cikk darabját lentebb, csak címet nem találtam ott. Akit érdekel az itt találja : HAARP Északi fény stimuláció
Agyag Creative Commons License 2005.08.14 0 0 74

Helo!bolsh!Ide írtál mostanában, ezért én is ide írok!Írtad a rakétamodellek fórumban, hogyha valakit érdekelnek azok a dolgok amiket csináltál az írjon!Először is érdekelne az a pille palackos rakéta!Nincs róla egy kép?Ha van elküldhetnéd az e-mail cimemre:agyag1@freemail.hu

És a többi dolog is érdekelne amit csináltál!előre is kössz!Heló

Előzmény: bolsh (73)
bolsh Creative Commons License 2005.08.13 0 0 73

Nos, Sleuth?

Honnan van a kép? Igazi? És "megbízható" oldalról? Vagy egyáltalán a Hold túlsó oldalát mutatja? Vagy csak egy digitális rajz? Mert valami nagyon nem stimmel.

Nos, NEO, és Lehellke, vagy bárki más, mi a véleményetek a képről?

Előzmény: sLeuth (69)
lehellke Creative Commons License 2005.08.13 0 0 72
Kedves NEO1942 s kedves barátaim, a mi Urunkban?
 Pont most olvastam NEO1942 barátunk biztató iratát, meg hogy csalódtatok lehellbe, s hogy őszinte legyek, énis, mert fejjel nekiment a semminek, nos annyira, de annyira lenyomnak bennünket, s azt hiszem mindenkitől, minden tekintettben, a legmélyebben vagyunk, s nem ok nélkül?
 Csak megemlitem, hogy a magyarok az igaz Jézus népe e, abszolutli - abszolutli abszi - ulti mindörökké, s hogyha az agyunk egy párónknak, amin mióta lehellke megjelent, azon dolgozok, de irtózatos de irtózatos ellenállás van, s a legborzalmasabb, egy páran ismerik az abszolut - ultimó fegyvert, azaz tudják hogyan kell benünket megfélemliteni, csak vegyük Lebenstodot, aztán vannak többen, akik csak be be ugranak, aztán akik nyomravezetők lennének, bizon azoknak csapda után csapda, na MOST OLYAN GYÁVA LETT A MAGYAR, S MINDEN NÉPEK KÖZÖTT LENT A FÖLDÖN FEKVŐ, mert az Istenük szakállát is le kellene tépni, MOST ENGED KI MAGADBÓL, HA SEMMI SZABÁLYT NEM SÉRTETTÜNK MEG, NA MOST AZ AHOGY TÖRTÉNT, LEHELL GYERE VISSZA, MERT MOST JÉZUS IS, AKI ABSZI - ULTI ERŐ - HATALOM ÉGEN FÖLDÖN, persze én nem tudom, csak Jézusnak hivom, mert miért akarod elvenni tőllem, aki nekem nem ártott, nem bántott, s abszolut - ultimó, nekem mindig a legérdekesebb ember volt a földön, csak ha zsidó, akkor nem kell, de nem kell semmi, az élet se, na ez voltam, mig ODA VOLTAM ADVA AZ ÖRDÖGATYÁNAK, hogy abszi - ulti kiismerjem üket, értitek, addig nem megy, mig abszi ulti nem ismered meg jobban a halált, aki a halállal ijjeszget, mint most magadat? DE AZ ÉGIEK KEZÉBEN VAN MINDEN, EZ IS, MEG A POKOL IS, TÖBBSZÖR MEGGYŐZŐDTEM RÓLLA, DE A LELKEKET, A TUDATUNK NÉLKÜL, AZ HOGY LÁTSZ S ÉRTED MI TÖRTÉNIK VELED, NEM LEHET ADDIG, CSAK HA ÜTÖD VERED MAGADAT, ESETLEG AKARSZ MÉG DÖGLŐDNI, NA MOST KEZDTEK MINT ÉN, MER MOST MEG, NEM LEHET ELHAGYNI A MÁSIKAOKAT, PL. TITEKET, MEG EGYETSE, MERT EGY TEST VAGYUNK, AMIT MEG KELL ÉRTENETEK, DE VALÓBAN MINDEN, CSAK HA ÉRTED, S MOST TE TETTED, NEM ŐK, VAN SZABADULÁS!!!
 Az AGYUNK egy irtózatos árram - fejelesztő, tehát ha azt áttudják venni, amihez megint EGY ÁLDOZATI MUTATTVÁNY szükséges, ami most a gyerekemre meg a közvetlen környezetemre,mert ha gyereket csinálták az az övék, nem a fentieké, s addig abszi - ulti ük ugy stimmolják, mig nem tudod felébreszteni benne az érdeklődést, több iránt, mint a szexxx meg e wilág cuccok az egekbe, amit nem tudunk addig, mig fel nem adják maguktól, DE MOST A SZERETET, MEGÉRTÉS, EGYMÁS IRÁNT IS, MERT MONDOM, AZ AGYUNK ÖSZPONTOSITÁSA, NAGYON FONTOS, HOGY UGYANARRA TUDJUNK KONCENTRÁLNI, NOS CHONCENTRÁLLÁS, látjátok a chonok megelőztek mindenkit, s mindenki retteg tőllük, de most az ellentáte is, vigyázzunk tehát a zsidókhoz főleg, aztán minden wallásosohoz, aztán főleg az ewoluczionistákhoz, csak SEMLEGES ÁLLÁS, mert rögtön belénk vágták a horgot, most az övék leszünk, mint tapasztaljátok a mindennapi életben is, s ténleg az anyagi, bizon a legfertelmesebb, mert ha nagyon kibabrálnak valalakivel, akkor anyagilag teszik tönkre, ami se család semmi, hisz nam látjátok miért nincs egy épkézláb család többet, s egyre nagyobb nyomor? 
 Ha velem csak ugy, keressük az IGAZSÁGOT gondoltok rám, meg mi egymásra, akkor megégnek azok, akik lehetettlenné akarnának tenni bennünket, a szó szoros értelmében, aki most meg akar akkadályozni, vagy szétvállasztani, azok megégnek, de megmutatom nektek, hogy abszilum ultimátom  fegyver az öszpontositott agyközponttal látás, csak amire az agyunkkal öszpontositunk, vagy a miénk,(minden hozzánk jön, mint KÉP is) azaz csak képzeld el, maga ahogy ük dolgoznak,MÉDIA, csak annyi, s nem kell az egekbe képzelődnünk, mert mondom, hogy dolgozik, s MÉDIA A KEZÜKBE, ultra hatalom mindenek felett?  (már leirtam, s ime hiányzik) Nagyon de nagyon hállás vagyok a jó Istennek, hogy barátotok lehetek, de nem merek kirohanni mint Zrinyi, mert ezek, készen vannak, s mi meg nem, az a baj?
 De biza, a föld egy anyahajó, s hatalmas atomgenerátorok vannak belül, meg abszi - ulti olyan vezérlő chonputer berendezés, amit az agyunkra is befolyásolhatóan, ODA VISSZA IS müködik, nos ezért a médai, mindenek felett, BESTIA 666... aki kezében van, az a győztes???
 FUFÓK VAGYUNK, NEM MUYÁK? (maya mayar?)
Előzmény: NEO1942 (64)
masonic20 Creative Commons License 2005.08.13 0 0 71
Mindenki akinek hiszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bolsh Creative Commons License 2005.06.28 0 0 70

Köszi a képeket sLeuth

<<egy helyen kell az arra vonatkozó mindenféle témából összeollózott részleteket tenni, hogy a mozaik összeálljon..>> meg is van a lényeg, hogy miként jön ide a Haarp.

A Holdról fényképezett napfogyatkozás azért lenne érdekes, hogy miként látszik a Föld vaskos légköre 300000km távolságból... ugyanis... de majd ha képek..

Az első kép egy roppantul érdekes kép, főleg mert csak árnyalatnyit hasonlít a Misamackós orosz képre. Jellemző hogy a képekben is jobbak az oroszok..

Szóval ha az első kép a Hold túlsó oldala, akkor szerinted miért dereng a világos holdsarló melletti jóval nagyobb terület? Szerintem koromfeketének (láthatatlannak)kéne lennie...

Nos, sLeuth, NEO?

Előzmény: sLeuth (69)
sLeuth Creative Commons License 2005.06.28 0 0 69

kösz bolsh  :)

földről szolár eklipse :

http://www.mreclipse.com/SEphoto/TSE91galleryB.html

és a hold sötét oldala :

napfogyatkozás a holdról?? lássuk, találok e valamit..

amúgy bolsh ha off hát off, szerintem a szétkategórizálás jó dolog, rendet teremt, átláthatóságot, de ha rá akarunk jönni valamire, egy helyen kell az arra vonatkozó mindenféle témából összeollózott részleteket tenni, hogy a mozaik összeálljon.. az hogy hogy jön a HAARPhoz a hold azt még nem vágom, de fix hogy megvan az oka, ha felmerült :)

Előzmény: bolsh (67)
SJ_johnwayne Creative Commons License 2005.06.27 0 0 68
No, itt egy védőberendezés:)

http://educate-yourself.org/dc/harmonicprotectorinfo10sep03.shtml

A site az totál kamu ám, bár sok info van rajta a HAARPról, veszélyes alienekről, meg fantasztikus "orgon-energiát" gyártó berendezésekről.
bolsh Creative Commons License 2005.06.27 0 0 67

Hi NEO

Nehéz válaszolni, mert nehéz a kérdés-kérés a feltettél. Inkább te folytasd érdekesnek tűnő felvetéseid, szívesen olvasnám tovább.

Mostanában volt Telihold, elgondolkodtam rajta hogy vajon miért nem jut nekünk egyszerű földi embereknek a Hold túlsó oldalából semmi? Egyetlen másodpercre sem láthattuk még soha. Esetleg fényképen. Mondom, esetleg. Ugyanis mindjárt az első hazai tudományos weblapon http://www.vmig.sulinet.hu/horvathe/hold.htm nem találtam képet róla, csak egyetlen mondatnyi utalást, miszerint:

"A Hold túlsó oldalát csak az utóbbi évtizedekben az ûrszondák segítségével ismertük meg." és ennyi. Biztosan máshol bővebben fejtegetik, mégtöbb képpel.

Sleuth, tudom hogy ez nem a Holdról szóló topik( ha off, majd átteszed más topikba), de azért kérlek, mivel te sok webhelyen jársz, mutass pár fotót a Hold túlsó oldaláról.

De még tudnék érdekes fotótémát felvetni, hátha találsz arról is képet. Pl a Holdról nézve hogy néz ki amikor a Nap látszólagos képe eléri a Föld légkörét (Holdfogyatkozás előtt), vajon mi látható? Egyáltalán fotózta azt már valaki, valami? Lássuk!

sLeuth Creative Commons License 2005.06.25 0 0 66

üdv Neo!

nem csalódtam én lehell-ben egyáltalán :) csak tény, hogy nem ő az akivel egymásra kell találnunk, úgymond :)

vazz.. most kell belvágni a káros sugárzás elleni ruhák, krémek, erőterek:) biznicébe, jól meggazdagodni, aztán azzal a pénzzel már megvan a szabadság(!?), hogy hurkapálcát akasszunk a nagy elmnyomó gépezetbe..

bolsh Creative Commons License 2005.06.24 0 0 65

Üdvözletem NEO

mai vezérelv: Vágják felettünk a fát, és mi mit teszünk? Napszemüveget(szemellenzőt) húzunk.

Cseh szakemberek az elmúlt hétvégén 8,44-es, rekordértékű ultraibolya sugárzást mértek az ország területén, s szerintük az ok egyértelműen az ózonréteg elvékonyodása. A mért érték már veszélyes lehet a fehérbőrűek számára.

A hét közepén némileg (8,0-as szintre) mérséklődött az ultraibolya sugárzás indexe, azonban a még mindig magas érték jelentős mérséklődése az előrejelzések szerint nem várható rövid időn belül. A kormány kéri a napszemüveg használatát

A vékony ózonréteg Németország, Ausztria és Szlovákia egyes részei felett is megtalálható, s az Európai Űrhivatal atmoszférát figyelő szervezete a hónap végére magas UV-indexet jósolt Berlin, Frankfurt és Bécs környékére. A cseh kormány arra kérte a polgárokat, hogy a hétvégén kevés időt tartózkodjanak a napon, védjék a bőrüket naptejjel, viseljenek napszemüveget. "Valami megváltozott"

Szakértők szerint a Közép-Európa feletti ózonréteg az elmúlt évtizedben kezdett el vékonyodni. A jelenséget a 12 kilométer magasságban lévő felhők mérséklik, ezek a felhők azonban most északra vándoroltak. "Valami megváltozott az alacsony sztratoszféra levegőkeringésében" - nyilatkozta a német sajtóban egy cseh szakember. Karel Venicek szerint a módosulást nem az ózonréteget elfogyasztó kémiai elemek okozták, s nem zárható ki annak a lehetősége, hogy a jelenségnek köze van a globális felmelegedéshez.

Üdv:-)), az írásodra később válaszolok, mennem kell ügyes-bajos dolgaimra a való világban.

NEO1942 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 64
Hi bolsh az e-mail címed állitolag nem publikus az adatlapnál de most már mind 1,mert már tudom :)
Szóval kedves sLeuth és bolsh,bolsh és sLeuth,szedjük össze magunkat és valami igazi forradalmit kéne kiagyalni ami kibillenti a fő rendszert.Szembeszállni vele balgaság,mert túlságosan nagy és isszonyatos az ereje.De mégis szabályokra és törvényekre van építve,éppen ezért vannak gyenge pontjai.Amit még nem tudok hogyan de felül lehet írni anélkül ,hogy szembesülni keljen hatalmas erejével,védelmével.Biztos van valami megoldás ami erőszak mentes.Minden rendszernek van gyenge pontja amire senki nem figyelt és nem gyurtak rá,ahová akadálymentesen és könnyedén be lehet jutni,elvégezni a módosítást amítől elindul a felszabadítás.A Nagy kérdés itt az,hogy melyik a gyenge pontja és hogyan lehet azt ellene fordítani vagy leállítani,ráadásul mindezt halandó emberek által!!??
Ha sikerülne(ez kissé betegesen hangzik)ami képtelenség,rögtön itt a másik probléma,az emberi gonoszság,kapzsiság hatalomvággyal karöltve.Ha megbukna a rendszer előbb utobb az emberek negativ eleme ismét felépítene egy ujat.Ezeket a technologiákat külső segítség nélkül,nem tudták volna megvalosítani(legalább is még hosszú ideig nem),mert technikailag még nem tartottunk ott.Robbanás szerüen jöttek ezek a vivmányok amitől ennyire fellendültünk műszakilag.Addig játszadozunk az uj kütyükkel amig el nem sül a saját kezünkben és aztán fuckithatjuk.Nagyon nagy harcok mennek a földért és nem népek közötti viszályokra gondolok!A föld egy tranzit folyosó különböző galaktikus és dimenzionális lények számára.Kulcsfontosságú stratégiailag mindegyiknek!Miért?!
Nem tudom sajnos,sejtéseim vannak csak.Csak az a baj,hogy mindig az emberi nép kerül a tűzvonal kellös közepébe és nem győzzük kapkodni a fejünket,hogy most ki kivel van és hová kéne álni.Lepaktálunk ezzel azzal,hogy ne maradjunk alul és senki nem tudja,hogy valjon mi is lesz a következménye.Kaptunk egy trójai falovat amit szépen betoltunk az udvarunkra és félő,hogy a belselyében olyasmi lapul aminek a gondolatától is kirázz a hideg.
Az egésznek a fordítottja is igaz lehet!!!!Updatelni akarnak minket és nem peddig rabszolgáknak használni csak át kell mosni az elmeénket,mert rendkivül primitivek vagyunk és korlátoltak tele gonoszsággal és kicsinyeséggel,hogy atután bekerülhessünk a nagy teambe.
Wehehehe,ki tudja???Hát röviden bemutattkozásként kezdetnek ennyi elég.Pőrgessük fel ezt a leülepedett világot rrrrr-yhaaaaa! :)
sLeuth,miért csalodtál lehellbe?Én is rokon érzéseket tápláltam iránta,mintha mester szagot árasztott volna.Ezek szerint mégse?Lehell eltünt?Lehet,hogy nem tudta tovább fizetni a netet,vagy komolyabb problémái adoddak amitől nem tud velünk tartani!BOLSH,SLEUTH KÉRLRK NE FOGJÁTOK VISSZA MAGATOKAT ,mert lehell ,hogy megváltoztatjátok a wilágot egy elindított erőtlen kis gondolatnak tünő pár soros írásotokkal!! :))

viva la revolucion
Előzmény: sLeuth (63)
sLeuth Creative Commons License 2005.06.23 0 0 63

szi NEO!

istenem, de jó értelmes arcot olvasni! nemcsak mert jókat írtál rólam is, hanem mert az amit írsz az igaz.

amiatt meg marhára ne bánkódj, hogy nincs lexikális tudásod ebben a témakörben! pont ez a frankó! az a tudás ami után te is vágysz, nem érhető el a mi modern civilizációnk magából kicsikart tudásával.

az ösztönöd, megérzéseid, belső hangod az amivel fejlődni tudsz. nomeg kell egy mester, aki tanít.  én azt hittem az enyém az lehell, de aztán mégsem.. :)

vazz.. vergődünk ebben a szennyben amit ránk döntenek.

az nem elég nekik, hogy leállítják a fejlődésünket, nem elég, hogy stagnálunk, de vissza is rántanak, rabszolgákat csinálnak belőlünk. észre sem vesszük, minden szép, jó és kényelmes. miközben mi ezt élvezzük, csendben átalakítják a szabadság és szabad akarat fogalmának jelentését. a buksinkban az új fogalom él már, nem is tudjuk mi az szabadnak lenni.

a tudás olyan, mint a rejtjelezett szöveg, csak az érti meg akinek megvan a kulcs, csak az hallja meg aki a fejlődésének annak a fokán van amikor már be tudja fogadni, a saját részévé tenni. 

nincs lift, lépcső van, veszetthosszú lépcső. hiába akarja megérteni a lépcső felette lévő fokán a szöveget, először azzal kell egybeolvadnia ami azon a fokon van amin ő áll. ahogy ezt megtette máris elkezdi érteni a következőt. nem elég érteni, meg kell tapasztalni, így tenni magadévá.

két kedvenc idézetem még idecopyzom :)

don Juan :
-Keresd és vedd észre a csodákat magad körül. Kifáradsz, ha csak magadra figyelsz,
és ez a kimerültség minden mással szemben süketté és vakká tesz.
-Az ember úgy közelít a tudáshoz, mint ahogy a háborúba megy: éberen, félelemmel, tisztelettel és teljes meggyőződéssel.

Előzmény: NEO1942 (61)
bolsh Creative Commons License 2005.06.23 0 0 62

Üdv NEO

Vettem az üzeneted. A címem egyébként publikus, elég ha rákkatintasz a fejlécben szereplő aláhúzott bolsh-ra, és még többet elárul.

(hízelgő amit írtál, de látván a pár hozzászólásodat az általadnak zombinak:) lefestett egyének(is) arra következtethetnek hogy ez egy másod(harmad/sokad)nick, és az említett személyek(nickek) hozták létre mintegy önfényezésül:-))

(ha picit nem figyelsz oda, máris kezdesz úgy írni mint Lehell:-))

Ha valamit megtudsz, feltétlenül írj kérlek!

üdv

Előzmény: NEO1942 (61)
NEO1942 Creative Commons License 2005.06.23 0 0 61
Hi bolsh!Megpróbálom megtalálni lehell bácsit valahol a neten.Amint látom az utolsó hozzászollása jó pár hónapja történt.Lehet,hogy azóta zárt osztályon van,vagy kicsinálták az ügynökök whehehehe.Lehellben van valami,nem olyan mint a többiek,akik csak ugy szórják az adatokat,amiket nehéz munkával összeguberálnak innen onnan.Ő önmagát adja,kissé örültnek álcázva magát,de nézzd ha egy picit nem figyel oda akkor rá lehet jönni,hogy direkt ír és fogalmazz ugy ahogy szokott.Miért??
Tőlled és sLeuthtól rengeteget lehet tanulni,tele vagytok infoval és tudással,sajnos a hétköznapi életben rendkivül kicsi az esélyem ,hogy ilyen kaliberű és beálitottságu emberekkel találkozzam.Csak zombi agymosott szarokkal fut össze az ember akikknél tökéletesen müködik a folytás és korlátozott gondolkádásukkal csak elkeserítenek.Mert a hétköznapi kis proli,lecsökkentett látoszögük nem bír alszakadni a rendszer uralma és a megengedett látásmodoktól !Szánalmat és keserüséget érzek irántuk,mint valami szerencsétlen kisérleti hörcsögök egy terárriumban.Megszámozva,nyomon követve,időzítve,zsebükben egy kis HAARP-al(mobiltelekomunikáció),minden eggyes reakciojuk kiszámítva és manipulálva idejüktől és szabad akaratuktól megfosztva éldegélnek zombi üzemmodban :((
Nem tudom az e-mail címedet!!Ha estleg rátalálnék a prof.ra
Ha van kedved írhatsz nekem(antimatrixpower@hotmail.com).Habár nem tudom mennyire volnék számodra téma partner?Nem rendelkezem akkora lexikális tudással,amit tudok csak össztönösen és érzésből tudom.

bolsh Creative Commons License 2005.06.22 0 0 60

Egyszer én is kerestem a keresett nicket, kimoderáltak.. tény.

Azért ha megtudsz valamit, kérlek egy emailban segíts nekem.

Előzmény: NEO1942 (59)
NEO1942 Creative Commons License 2005.06.22 0 0 59

hello sleuth az ssss fordítása legalábbis a lényege!

www.tar.hu/tuvok1/tsecret/agyir.htm

Segítsetek ki az a lehell?Muszály beszélnem vele vagy valahogy komunikálni.Kezdő vagyok errefelé,még nem ismerem a dörgést.Csak azt tudom ,hogy lehell olyat tud amire én eddig kerestem a vállaszt.Nehéz megérteni de olyan mint egy titkos írás kell hozzá egy értelmező mátrix és akkor látni hagyja a lényeget.Félek,hogy nem lesz többé itt ezen a siteon.Őt keresem egy jó ideje és elképesztő,hogy hogyan találtam rá!!Nekem sikerült függetlenitenem magam a rendszer befolyása alol,elég rendes ára van,de megoldható!!Hatalmas függöséget generál a rendszer a pénz hiányának generálásával.Mind manipulálva vagyunk sajnos de ideiglenesen le tudunk szakadni a rendszerről.Ezt tudjuk nagyon sokan csak kevesen tudnak tenni is ellene valamit!!!

bolsh Creative Commons License 2005.02.04 0 0 58

""Az északi fény vizsgálatával foglalkozó, alaszkai HAARP rádiós kutatóállomás segítségével tudósoknak sikerült mesterséges északi fényt, zöld felvillanásokat létrehozniuk a természetes északi fény közepette. A légierő kutatóintézetének csoportvezetője, Todd Pedersen és Elizabeth Gerken, a New York-i Cornell egyetem atmoszférafizikusa a kísérlethez egy csaknem 1 megawattos rádióadót használt, ami kétszer erősebb a BBC legnagyobb adójánál. A kutatók hét és fél másodpercenként lőttek impulzusokat az ég felé.""

Egyszer ebbe a fórumba írtam hogy szerintem a Jugók is valami ilyesmi módszerrel lőhették le a "lopakodót". Olyan radarjuk lehet, ami "megvilágítja" a magaslégkört, és lehet bármilyen láthatatlan is a lopakodó, ha elrepül e "világos" légkör előtt, bizony fekete foltot hagy. Mindezt persze műszeres látással és beméréssel értettem, és nem szabad szemmel.... habár mint láthatjuk az indexes cikkből, akár szabad szemmel is láthatóvá válhat a lopakodó, elég ha elszáll a zölden villódzó magaslégkör alatt.

Juzihejzakyoa Hzeajvke Creative Commons License 2005.01.26 0 0 57
Nem *te* hulyultel meg, nyugi.
Előzmény: Teccőgecikőkóla? (56)
Teccőgecikőkóla? Creative Commons License 2005.01.24 0 0 56

Topic off.

Ki az a Lehell?  Tudja valaki? Egészen egyszerűen nem értem, amit mond. Na most én vagyok buta, vagy más sem érti? Lécci, szóljatok már egy-két szót, hogy ki érti, és ki nem. Mert komolyan azt kezdem hinni, hogy meghülyültem! Egyetlen épkézláb gondolatot sem tudok kiszűrni egyetlen hozzászólásából sem. Ezzel persze nem a Lehell -t akarom támadni, ne értétek félre, (ő se) de másoknak mi a véleménye?

Sziasztok.

On

Campi Creative Commons License 2005.01.06 0 0 55

hehehehehe, jó kis topic

na összeesküvés elméletek jók, csak valami minimális értelmük is legyen...

azt olvastam, hogy kívülről az agyhullámok hullámhosszán befolyásolható az agy működése, és el is értek már eredményeket: durva, kis pontosságú hangulat elemeket tudnak elérni, mint pl.  levertség, depresszió, vagy valamilyen feldobottság. ennél pontosabbat, vagy bármiféle tudat/gondolat elemet nem.

de azt azért megnézném, hogy reggelre beleépítik vkinek az agyába, hogy Kerry helyett Busht szavazza meg :))) mégis hogyan??

meg az is milyen már, krapek lefekszik este, oszt reggel nem tudja, miért is szavazna Bushra, mert tegnap még utálta...

(szóval messze van ez még)

lehell Creative Commons License 2004.12.12 0 0 53

Veszélyes harapós magentikus mezők?

Hogy mi a hellzet, a megnetikus mezőkkel, s főleg akik már betappoltak a föld magnetikus tereibe, azok egykarcolattak a magnetikus terekbe, hatalmas földengéseket tudnak okozni, meg időjárás, meg egyszerüen szét lehet loccsantani minden agvelőt, amivel hangokat, s talán a hang a leghatalmasabb fegyverek egyike, nos azért épithették a piamisokat, mert a hagrobbanásoktól, meg menthette az egész területeket, de pontosan megmondom nektek, mi a piramis, ha oda érünk?

Engemet, mikor bementem a ennek a mágneses - térnek, vagyis a föld magnetikus belselyébe, ahol van vagy egy nagy hatalmas VEZÉRMÜ, vagy egy óriás atomreaktor, na azt akartam felrobbantani, amikor is, most egy olyan hang keletkezett, ami fent abból a szférákból, ami az ionos - stratos - zéta férák, s mikor a föld pereméhez felhuzott, értem, most darabokra szedett a hang, de inkább hasonlitott a bálnák hangjához, igy akik el akarnák pusztitani a földet, most olyan erők védik, ami ellen tehetettlenek e wilágcseggek, s sehol nincsennek ezek a szerencsétlenek, ellenben nagyon is a Csösző - Buga - aljasok kedvében - kezében lehetnek?

Mindenkinek van egy saját magnetikus mezelye, ami most 2 háromszög- belül, mint egy sumur csillag?

A zaj, amitől egyre hülyébb, feledékenyebb lesz mindeni, biztos tudtok ugyi, a zajokról, amit a 4. dimenzióba, ami a magneses terek, kevernek, a bugyák?

Nagyjából jók voltak, a többi táblákon is a hozzá szólások, csak nekem azok, nincs benne élet, s a legtöbb nem tanulni akar, hanem pöffeszkedni?

Légy szerény, mint én, nem kap el a nagymágnes patkós?  

lehell Creative Commons License 2004.12.11 0 0 52

Hit = magnetizmó?

Ha annyi hitetek van, mit egy mustár - magocska, azt mondod a hegynek, menjj arrébb, arrébb megy? Hogy hatalmas magenetikus - generátos az agyunk, ippeg most hallottam az egyik csajt, hogy rászegezed a tekintetedet egy felhőre, ha lehet fehérhez közel legyen a szine, majd nem erőlködsz, sem nem akaratoskodol, hanem csak oszolj szét - oszolj szét... s nemsokára nem hiszel a szemednek, szétoszlik!

Ugy minden wallásos mint wilági intézményeknek a fő feledata hogy a család Istenében, a Nemzetek Istenében ne higyjen senki, ne is gondolja az illető, hanem amit ük adnak, legyen az a biblia vagy korán vagy most talmud, vagy szekkulla, a lényeg csak azokon lehet profitot - pénz csinálni, aztán az a VASS - VÁROS birodalmat létrehozni, ahol minden gépeies lett, csak az ü parancsszavukra, mint már most is, a MAGENTIKUS TERREKBE BEKAPCSOLÓDÁS EGY MESTERSÉGES TÉRREL GONDOLATUNKBA BEAVATKOZÁS, hisz miért élni? Na ennek örök rejtélynek, kell hogy maradjon, sőt, ha nem keresed, bibliába megtaláltad igaz, codolva a neved, akkor már Isten Fiának mondatol, vagy jó állásod lesz, mert te hülyeségekbe nem hiszel, hanem kézzel fogható dolgokba csak?

nesze semmi, fogd meg jól?

bolsh Creative Commons License 2004.12.11 0 0 51
lehell Mester, ide miért nem írsz? Nehéz a topikok közt böngészve kronológiát vélni az Igéidben.
Előzmény: lehell (50)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!