Sziasztok!kellene egy kis segítség.Niva 1.7i 2002 országúti használat mellett a fogyasztás 9l-ről felment 15-re.Volt már valakinek hasonló problémája?Lehet esetleg valami jeladó?Hibàt nem hoz.Csak annyit mutatott a diagnosztika hogy dús a keverék.Segítségeteket előre is Köszönöm!!!
Mostanában nagy esők voltak, és "örömmel" tapasztaltam, hogy beázik az utastér elöl, a lábtereknél, különösen az anyósülés felől. Az én első tippem: a motortérben a fűtőradiátorhoz befolyó víz lenne...
Keresek magyar nyelvű Lada Níva kezelési útmutatót (amit a gyártó adott az autókhoz)eredeti vagy fénymásolt esetleg pdf formátum - vagy amilyen van:) Természetesen reális áron megvásárolnám!
Eleve úszónyerges a Niva, ha meg picit kisebb a fékbetét, akkor pedig fel-le tud lötyögni, a féknyeregben elég rendesen szét is tudja verni a fészkét, amitől még jobban lötyögni tud.
Igen, muszáj lesz átnéznem azokat is. Bár a hátsó keresztekbe nyomtam zsírt, mivel azok pont úgy álltak, hogy hozzáférhetők voltak. Menet közben ( 60-70 km/h alatt) csörgő, csilingelő hangokat ad az első futómű környéke. Mint valami csörgődob, mikor belemegy egy-egy kátyúba valamelyik első kerék. Féltengelycsuklók?
Köszi, megtaláltam! Egy szépen, dizájnosan odarakódott, és fényesre "bőrösödött" sárdarab alatt rejtőzött. Már sajnálom, hogy nem fotóztam le, mert teljesen olyan volt, mintha felvenné a difi rücskeinek, bordáinak alakját... :)
Új vagyok a fórumon, két hete lettem a tulajdonosa egy 1991-es Lada Nivának. Egyben van az autó, mindene kultúrált, működik. Pár dolgot átnéztem rajt, sebváltót, terepváltót, hátsó difit, ezekbe kellet egy kis olajat tölteni. Az első difibe is szerettem volna, de betöltőnyílást nem találtam rajt sehol...
Meg tudnátok mondani, mi a módja az első dofo olajjal való feltöltésének?
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Érdekelne hol lehetne venni új vagy használható használt (1db-ot) Belshina "utcai" gumit. Azért egyet mert sajnos baleset érte a jobb hátsó kerekemet (durrdefekt+szálszakadás) majdnem újak 1,5éves gumik. Segítséget előre is köszönöm! Üdv.:Robi